Spring naar bijdragen

Nieuwe merkcampagne Radio Veronica in teken van liefde voor muziek


de redactie

2218 weergaven

Onder leiding van zendermanager Rob Stenders transformeert Radio Veronica vandaag tot een vrijplaats voor muziekliefhebbers. De zender introduceert een vernieuwde programmering en een stevig uitgebreide muziekdatabase. Een nieuwe merkcampagne ondersteunt de bijhorende pay-off ‘WE. LOVE. MUSIC’ en staat met de uitrol van een online videoserie, tv-commercial en Out of Home-campagne in het teken van liefde voor muziek.
  
Rob Stenders, zendermanager Veronica: “We gaan de luisteraars bij Veronica weer volbloed laten genieten van alle fraaie muziek die de popgeschiedenis heeft voortgebracht. De platen met eeuwigheidswaarde, maar ook de vergeten krentjes. Natuurlijk zullen we daarbij ook nieuwe boeiende muziek niet vergeten. Tegen diegene voor wie muziek meer betekent dan een achtergrondbehangetje wil ik zeggen: je gaat je stek vinden bij Veronica. Dat zijn we aan onze stand verplicht.”
  
Caroline Will, Brand Director, vult aan: “Vanaf vandaag staat de liefde voor muziek centraal bij Radio Veronica. De invloed van muziek op je gevoel hebben we in een online videoserie en tv-commercial op een hele bijzondere manier vastgelegd door de dj’s carte blanche te geven in een platenzaak en ons mee te nemen in hun muzikale avontuur."
  
In een exclusieve online videoserie vertellen de gezichten van Radio Veronica welke muziek voor hen belangrijk is. Zo vertelt Tim Klijn dat hij een zwak heeft voor muziek afkomstig uit de West Coast, zoals van The Eagles en Steely Dan: "Als ik mijn leven opnieuw zou kunnen doen en ik mocht een moment en plaats bepalen waar ik geboren zou mogen worden, dan zou ik zeggen: zet mij maar in Californië halverwege de jaren '70." Martijn Muijs spreekt in de serie over zijn grootste muziekheld: "Mijn number 1 hero: Bob Dylan. Er zijn mensen die zeggen dat hij niet kan zingen. Daar ben ik het eigenlijk wel mee eens, maar toch vind ik het zó goed. Blood On The Tracks vind ik het mooiste album." De video’s zijn de komende periode te zien op radioveronica.nl.


De tv-commercial is een afgeleide van deze serie. In de nieuwe commercial struinen Rob Stenders en Caroline Brouwer door een platenzaak en vertellen zij aan de hand van muziek die ze tegenkomen wat deze platen voor hen betekenen. Niet alleen Rob en Caroline zijn in deze nieuwe tv-commercial te zien, ook is er een kleine glansrol voor zanger en vriend van de zender Danny Vera. Later wordt een zelfde commercial uitgerold met het team van de Veronica Inside Ochtendshow. Van de commercial met Rob Stenders en Caroline Brouwer zijn twee varianten, waarvan één is ingesproken door Lex Harding. Het radio-icoon is zijn carrière begonnen op het zendschip van Veronica en later jarenlang radiobaas en boegbeeld geweest van het publieke Radio Veronica. De zender geeft met Harding als voice-over een knipoog naar de historie en ziet zijn medewerking als zegen op de nieuwe koers van het station.


Zie hier de Veronica commercial, ingesproken door Lex Harding

 

 

 

Zie hier de De Bonanza commercial

 

 

 

 

  • Vind ik leuk 2
  • Verward 1

4 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Een opmerkelijke quote omdat Lex eerder niets met die club van doen wilde hebben...

 

"Van de commercial met Rob Stenders en Caroline Brouwer zijn twee varianten, waarvan één is ingesproken door Lex Harding. Het radio-icoon is zijn carrière begonnen op het zendschip van Veronica en later jarenlang radiobaas en boegbeeld geweest van het publieke Radio Veronica. De zender geeft met Harding als voice-over een knipoog naar de historie en ziet zijn medewerking als zegen op de nieuwe koers van het station."

Link naar opmerking
2 uur geleden zei Peter van Odekerke:

Even een foutje in uw berichtgeving mbt start loopbaan den Hengst/Harding rechtgezet. 

Echt een hoogvlieger ben je niet hè?!

Om te beginnen is het mijn berichtgeving niet maar citeer ik slechts...

Dat Lex bij Dolfijn is begonnen is bij het grote publiek niet bekend en in de context van dit persbericht (Veronica) ook niet relevant.

(Alsof ik niet zou weten wie Lex Harding is...)

 

Link naar opmerking
Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.