Spring naar bijdragen

Populairste radiospel van Nederland Het Geluid van start


de redactie

1494 weergaven

Het populairste radiospel van Nederland is van start gegaan met het 31ste Geluid sinds het begin van het spel. Elk uur mag een luisteraar raden wat Het Geluid is. Bij een fout antwoord, wordt Het Geluid honderd euro meer waard.


Het Geluid van 2021 is hier te beluisteren.  


Iedereen kan gratis meespelen via de Qmusic app. Tijdens het zogeheten Aanmeldmoment, elke werkdag rond 07:00 en 12:00 uur, kunnen luisteraars zich met één druk op de knop aanmelden. Elk uur mag een luisteraar een antwoord geven op de radio. Tijdens de SuperRonde om 07:30 uur, mogen zelfs drie luisteraars het achter elkaar proberen. Bij een fout antwoord stijgt de waarde van Het Geluid met honderd euro.


Recordbedragen
In 2019 won de 36-jarige Kirsten maar liefst €100.000 met het geluid van 'het verstellen van een wereldstekker in de juiste stand.' Andere geluiden die veel opleverden waren het 'vastklikken van het lipje van een fotolijstje' in 2017 (waarde: €63.700) en een 'telefoon in een beschermhoesje klikken' in 2011 (waarde: € 63.500). In totaal heeft Qmusic meer dan een miljoen euro uitgekeerd aan gelukkige prijswinnaars.


Het Geluid met Google
Naast het spel op de radio kan iedereen nu ook oefenen voor Het Geluid via Google Home, Google Nest, een smartphone of tablet. Door te zeggen 'Hey Google, ik wil praten met Het Geluid van Qmusic', wordt het spel geactiveerd. Dj Kai Merckx presenteert het spel op Google en spelers kunnen de strijd aan gaan met andere Q-luisteraars, of ze kunnen vrienden uitdagen om het spel te spelen. Meer informatie over Het Geluid op Google is hier te vinden.


Afbeelding: Mattie Valk en Marieke Elsinga (foto Qmusic)

  • Treurig 1

2 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.