Spring naar bijdragen

Dennis van der Geest presenteert ‘De Veronica Inside Ochtendshow’


de redactie

1300 weergaven

Maandag 30 augustus is ‘De Veronica Inside Ochtendshow’ terug van vakantie. Nog zonder Wilfred Genee, die iets langer vrij neemt, maar met Dennis van der Geest. Co-host Niels van Baarlen en nieuwslezeres Florentien van der Meulen hebben de oud-judoka en presentator gevraagd om het team te versterken gedurende de afwezigheid van Wilfred.
  
Dennis van der Geest: “Ik ben enorm vereerd dat Niels en Florentien mij hiervoor hebben gevraagd. Radio maken is topsport, helemaal zo vroeg in de ochtend. Ik ben een enorme muziekliefhebber, dus deze uitdaging om ‘De Veronica Inside Ochtendshow’ te presenteren ga ik graag aan!”
  
De komende weken is er nog een wisseling in de programmering van Radio Veronica. Omdat Tim Klijn en Celine Huijsmans van ‘De Veronica Middagshow’ met vakantie zijn, grijpen Rob Stenders en Caroline Brouwer de gelegenheid aan om ‘De Bonanza’ om te dopen tot ‘De Bonanza XL’ en de uitzendingen met twee uur te verlengen. Van maandag 30 augustus tot en met vrijdag 17 september kunnen luisteraars iedere werkdag tussen 14:00 en 18:00 uur hun favoriete platen aanvragen.

 
Om 18:00 uur neemt Marisa Heutink tot 21:00 uur het stokje van hen over en Sander Schrik sluit de dag af met zijn programma tussen 21:00 en 24:00 uur.

 

Afbeelding: Dennis van der Geest - (foto Radio Veronica / Helene Wiesenhaan)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.