Spring naar bijdragen

Sky Radio’s gloednieuwe zendergeluid


de redactie

1299 weergaven

Bij Sky Radio is sinds deze week met een vernieuwd jinglepakket een gloednieuw zendergeluid te horen. Het non-stop muziekstation realiseerde dit samen met jingleproducent Wisebuddah, waarmee een langlopende samenwerking tussen de partijen is voortgezet.

 
Sky Radio's Station Director, Uunco Cerfontaine: "Het is altijd een groot genoegen om met Wisebuddah en ons interne productieteam samen te werken om het perfecte jingle-pakket voor ons station te produceren. En omdat we een non-stop muziekstation zijn, zijn de jingles essentieel om het station onze feelgood persoonlijkheid te geven en de muziekflow op gang te houden.”

 
Wisebuddah Composer, Marc Vickers: “Het is een eer om met het team van Sky Radio te werken. Hun visie is altijd duidelijk en bewandelt de grens tussen innovatie en het behouden van de bekende sound en positiviteit waar Sky Radio bekend om staat.”

 
Wisebuddah's Managing Director, Phil Tozer: "Sky Radio staat terecht bekend als het feelgood-station. Dit is een pakket dat aanvoelt als de perfecte handdruk tussen dat sentiment en een evengoed feelgood-geluid. Heldere, poppy muziek en bijpassende zang.”

1 Opmerking


Aanbevolen antwoorden

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.