Jump to content

NPO 3FM komt met speciale Unmute Us-uitzending


de redactie

186 views

Op zaterdag 11 september maken NPO 3FM-dj’s Olivier Bakker (AVROTROS) en Luc Sarneel (BNNVARA) van 14:00 tot 17:00 uur een speciale uitzending rondom de protestmars Unmute Us. In zeker negen steden in Nederland kunnen mensen meelopen met de mars en zo van zich laten horen voor de evenementenbranche, die al ruim anderhalf jaar stil ligt. 3FM-dj’s doen verslag vanuit de steden en schakelen live met Olivier en Luc in de studio.


Tijdens de gelegenheidsuitzending is alleen Nederlandse muziek te horen, om zo de Nederlandse artiesten en cultuursector een hart onder de riem te steken. Iets dat 3FM al sinds de start van de coronacrisis doet, bijvoorbeeld door extra veel ruimte te bieden voor livemuziek op de zender. Gedurende de uitzending komen luisteraars en liefhebbers van de popcultuur aan het woord en worden er gesprekken gevoerd over de evenementen in onze buurlanden.


Sharid Alles, zendermanager NPO 3FM: “3FM is de ultieme festival- en concertzender met een oneindige liefde voor muziek. Onze community mist livemuziek gigantisch. Dat evenementen niet door mogen gaan zoals we gewend zijn, gaat ook ons aan het hart. We zitten met 3FM dicht op de popcultuur en zien de wanhoop bij alle harde werkers in de evenementensector. Daarnaast zien we dat veel jongeren momenteel psychische problemen ervaren, onder andere omdat ze zich niet kunnen ontladen bij een goed concert of een nacht kunnen losgaan in de club. We willen met z’n allen heel graag dat alles weer veilig open gaat: dat we weer kunnen dansen, lachen en genieten van livemuziek. En daarom vinden we het zo belangrijk om hier verslag van te doen.”


Unmute Us organiseert de protestmars in zeker negen steden, waar verschillende 3FM-dj’s live verslag doen van de mars. Sander Hoogendoorn (BNNVARA) vanuit Utrecht, Frank van der Lende (BNNVARA) in Amsterdam, Mark van der Molen (BNNVARA) doet verslag in Den Haag, Jorien Renkema (AVROTROS) vanuit Groningen Vera Siemons (NTR) is in Nijmegen, Andres Odijk (KRO-NCRV) is te horen vanuit Leiden en Obi Raaijmakers (NTR) is in Tilburg.


De speciale uitzending is zaterdag 11 september van 14:00 tot 17:00 uur te volgen op NPO 3FM en via 3fm.nl.

2 Comments


Recommended Comments

"Daarnaast zien we dat veel jongeren momenteel psychische problemen ervaren, onder andere omdat ze zich niet kunnen ontladen bij een goed concert of een nacht kunnen losgaan in de club."

 

-Psychische problemen omdat je, je niet kunt ontladen bij een concert, of je niet een nacht kunt losgaan in de club, serieus?-

  • Like 1
  • Haha 2
Link to comment
Op 10-9-2021 om 15:10 zei Robin Westhof:

"Daarnaast zien we dat veel jongeren momenteel psychische problemen ervaren, onder andere omdat ze zich niet kunnen ontladen bij een goed concert of een nacht kunnen losgaan in de club."

 

-Psychische problemen omdat je, je niet kunt ontladen bij een concert, of je niet een nacht kunt losgaan in de club, serieus?-

 

Zou dit regeltje " Psychische problemen omdat je, je niet kunt ontladen bij een concert, of je niet een nacht kunt losgaan in de club" mischien geschreven zijn door zo'n " zwaar getroffen jongere" ?  De zelfingenomen nooit volwassen geworden jongeren die zich beklagen en onderdompelen in zelf "meelij". Mijn advies aan deze lieden is ga los op je werk of studie "en klap toe die mond". 

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.