Spring naar bijdragen

Radio 10 organiseert online ‘Top 4000 Popquiz’ voor 4000 deelnemers


de redactie

1176 weergaven

Radio 10 organiseert voor de derde keer de ‘Top 4000 Popquiz’. Net als vorig jaar vindt ook deze editie online plaats, waardoor er 4000 deelnemers kunnen meedoen aan de interactieve quiz. Luisteraars van Radio 10, muziekkenners, -liefhebbers en quizfanaten gaan gegarandeerd de strijd met elkaar aan zonder dat zij daarvoor de deur uit hoeven. De ‘Top 4000 Popquiz’ wordt vrijdag 3 december, aan de vooravond van de start van de lijst, gespeeld. Luisteraars kunnen zich vanaf nu gratis aanmelden via de website van Radio 10.
  
De ‘Top 4000’ is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een waar begrip. Artiesten komen tijdens de stemperiode langs in de studio van Radio 10 om een cover te spelen tijdens de ‘Top 4000 Sessies’. Daarnaast presenteert Gerard Ekdom in december drie zaterdagavonden de ‘Top 4000 Muziekquiz’ op SBS6, waarin hij de muziekkennis test van verschillende bekende gasten.
  
De inschrijvingen voor de ‘Top 4000 Popquiz’ gaan ieder jaar razendsnel. Spelers van de quiz kunnen rekenen op een sfeervolle, interactieve avond waarbij diverse muzikale vragen in verschillende speelrondes aan bod komen. De presentatie is in handen van Radio 10-dj’s Jeroen Nieuwenhuize, Silvan Stoet en Luuk van den Braak.
  
De online ‘Top 4000 Popquiz’ vindt plaats op vrijdag 3 december vanaf 20:30 uur. De ‘Top 4000’ is van zaterdag 4 tot en met vrijdag 24 december te horen op Radio 10.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.