Spring naar bijdragen

NPO Radio 5 lanceert de Sixties Jukebox tijdens De Week van de Jaren 60 


de redactie

564 weergaven

Rammelende kwartjes, de geur van vergeelde singlehoesjes, licht krakend vinyl: NPO Radio 5 haalt herinneringen op met de Sixties Jukebox tijdens De Week van de Jaren 60. De week begint op zaterdag 12 februari en wordt op vrijdag 18 februari afgesloten met de Evergreen Toplijst van de Jaren 60. 
 
In De Week van de Jaren 60 kunnen luisteraars van maandag 14 tot en met donderdag 17 februari live een lied aanvragen uit de Sixties Jukebox, die te bekijken is op nporadio5.nl. Nadat het nummer is gedraaid, mag de luisteraar zelf een golden oldie toevoegen aan de jukebox als plaat(s)vervanger van het nummer dat zojuist te horen is geweest. De dj’s van NPO Radio 5 zorgen er samen voor dat de jukebox bij de start gevuld is met evergreens uit de sixties, van Fleetwood Mac tot Conny Stuart, van The Rolling Stones tot Gerry & The Pacemakers.
  
Het Jaren 60 Cassettebandje
Tijdens de hele Week van de Jaren 60 kunnen de luisteraars meedoen aan het spel Het Jaren 60 Cassettebandje. Elk uur zijn drie muziekfragmenten uit de sixties te horen. De vraag is steevast: wat zijn de titels van deze nummers? Wie alle drie de titels weet, wint het spel.

 
Evergreen Toplijst
De Week van de Jaren 60 wordt op vrijdag 18 februari afgesloten met de Evergreen Toplijst van de Jaren 60, te horen tussen 06:00 en 20:00 uur op NPO Radio 5. De Toplijst wordt samengesteld door de luisteraars die kunnen stemmen van zaterdag 12 tot en met woensdag 16 februari.


NPO Radio 5, De Week van de Jaren 60, van zaterdag 12 februari 2022 tot en met vrijdag 18 februari 2022. Zie voor meer informatie nporadio5.nl.
  
NPO Radio 5
NPO Radio 5 is dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 en is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

  • Vind ik leuk 1

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.