Spring naar bijdragen

René Karst met een nieuw programma op Radio Drenthe


de redactie

549 weergaven

De Drentse entertainer en muzikant René Karst krijgt een eigen programma op Radio Drenthe. Iedere zaterdag kun je tussen 14:00 en 16:00 uur luisteren naar Karstival: "Ik wil graag elke week een feestje van twee uur maken, een soort festival, maar dan van mijzelf." 


Er zijn meer veranderingen. Vanaf maandag 5 september begint Judith Regendorp om 07:00 uur met Goedemorgen Drenthe. Om 09:00 uur Koffie en Keuvelen met veel muziek van Nederlandse bodem met Wim Boer, gevolgd door het programma Anouk in de Middag. Studio Steenbergen tussen 15:00 en 18:00 uur begint in het eerste uur met veel muziek uit de jaren ‘60 en ‘70. Johan Derksen sluit de dag tussen 18:00 en 19:00 uur zoals gebruikelijk af met blues en americana in Muziek voor Volwassenen.  


Dink Binnendijk, directeur/hoofdredacteur: ‘Zo af en toe moet je de programma’s tegen het licht houden en kijken waar je nog beter kunt aansluiten bij het publiek van Radio Drenthe. Met deze aanpassingen hopen we de luisteraars een groot plezier te doen.’ 


In het weekend kun je naast de bestaande programma’s luisteren naar De Boer op, de Ziezozaterdagshow en natuurlijk Karstival. En op zondag tussen 18:00 en 19:00 uur mooie muziek van Johan Derksen in De nalatenschap van Harry Muskee. 


Afbeelding: René Karst (foto Radio Drenthe)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.