Spring naar bijdragen

Måneskin geeft intiem optredenin the Qube voor luisteraars van Qmusic


de redactie

934 weergaven

Na het winnen van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam is de carrière van de Italiaanse rockformatie Måneskin tot grote hoogte gestegen. Met nummers als 'Supermodel', 'The Loneliest' en de cover 'Beggin'' zijn ze niet meer weg te denken uit de internationale hitlijsten. Op 15 januari treedt de band op voor een selecte groep Q-luisteraars in the Qube. Luisteraars kunnen vanaf 9 januari tickets winnen. 


Het was in 2021 voor het eerst sinds 1990 dat een Italiaanse inzending goud won bij het Eurovisie Songfestival. Het jaar na Duncan Laurence, dus hier op Nederlandse bodem, behaalden de Romeinen met 'Zitti E Buoni' de eerste plaats. Daaropvolgend bestormde Måneskin de hitlijsten. Op 15 januari geven ze een optreden voor een selecte groep luisteraars bij Qmusic. Zij kunnen dat vanaf 9 januari winnen door een nummer te bellen wanneer ze een nummer van Måneskin horen. 


The Qube
The Qube is een intiem optreden waarbij luisteraars de kans krijgen om een artiest van wereldformaat van dichtbij mee te maken. Onder anderen Robbie Williams, The Script, Dua Lipa, John Legend en Ed Sheeran gingen Måneskin voor in eerdere edities van the Qube. De laatste editie was die van George Ezra.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.