Spring naar bijdragen

Komt uw ook luisteren


Nami8287

Aanbevolen berichten

Hallo Lieve mensen.

Bent uw opzoek naar een leuk en gezellig radiostation?

Waar uw alle soorten muziek kan horen?

Waar uw verzoekjes kan doen?

En Lekker mee kan chatten?

Kom dan naar www.disco-unicorn.tk

Hopelijk zien we uw daar,

Groetjes Nami8287

Nuw even niet.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bent uw opzoek naar een leuk en gezellig radiostation?

Waar uw alle soorten muziek kan horen?

Waar uw verzoekjes kan doen?

En Lekker mee kan chatten?

Er zijn genoeg luisteraars die dat willen overwegen, maar het moet wel makkelijk gaan en de meeste potentiële luisteraars hebben helemaal geen zin om door de volgende tekst heen te worstelen:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wanneer kan ik ActiveX-besturingselementen installeren in Internet Explorer 9?

ActiveX-besturingselementen en invoegtoepassingen voor webbrowsers zijn kleine programma's die op grote schaal worden gebruikt op internet. Met deze programma's kunt u tijdens het surfen werkbalken, tikkers, video's en nog veel meer gebruiken. Deze programma's kunnen echter ook fouten bevatten of ongewenste inhoud weergeven. In sommige gevallen kunnen ze worden gebruikt om gegevens van uw computer te verzamelen, gegevens op uw computer te beschadigen, software op uw computer te installeren zonder uw toestemming of iemand anders in staat te stellen uw computer op afstand te besturen.

Stel uzelf de volgende vragen voordat u toestaat dat een website een ActiveX-besturingselement kan installeren op uw computer:

Is de website waarop dit besturingselement beschikbaar wordt gesteld te vertrouwen?

Installeer een ActiveX-besturingselement niet als u de website waarop het besturingselement wordt aangeboden niet vertrouwt. Zie Wanneer kan ik een website vertrouwen? voor informatie over hoe u kunt vaststellen of u een website kunt vertrouwen.

Waarvoor is het besturingselement bedoeld en wat doet het op de computer?

Als het goed is, kunt u op de website meer lezen over de functie van de invoegtoepassing of het ActiveX-besturingselement en eventuele bijzonderheden die u moet weten voordat u het besturingselement installeert. Als deze informatie niet beschikbaar is, moet u het besturingselement niet installeren.

U kunt ook ActiveX-filtering inschakelen om te bepalen welke websites gebruikmaken van ActiveX-besturingselementen op uw computer. Zie Werken met Traceerbeveiliging en ActiveX-filtering voor meer informatie.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Veel potentiële luisteraars gaan die FLATCAST plugin dan ook niet downloaden en instaleren en dat gaat je dus luisteraars kosten.

Robin

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu een bericht plaatsen en later registreren. Indien je al een account hebt, kun je je nu aanmelden om het bericht met je account te plaatsen.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


  • Ondersteun Radiotrefpunt!

    Het in de lucht houden van Radiotrefpunt kost geld. Help ons! Met je donatie zorg je ervoor dat deze radiocommunity dagelijks actueel radionieuws kan blijven brengen. En je kunt blijven meepraten en genieten van alle historische radio-opnamen in het forum.

  • Onlangs hier

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
  • Gebruikersstatistieken

    • Aantal leden
      6379
    • Meest online
      2923

    Nieuwste lid
    Ray Robinson
    Geregistreerd
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.