Jump to content
Vincent

26-03-1989 - Radio 819 - Erik Beekman

Recommended Posts

Drie uur Erik Beekman.

Please login or register to see this link.

Please login or register to see this link.

Please login or register to see this link.

Share this post


Link to post
Share on other sites

De stem die ik hoor is niet van Erik Beekman, maar wie is het wel?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik kwam nog een anderhalf uur van deze dag voor dit programma tegen. Ik weet niet meer wie het is, maar misschien dat jullie ook dit wel de moeite waard vinden van het beluisteren.

819-26031989-15001635

http://www.mediafire.com/?a8tdh3gozcgffxq

Groetje,

Martin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Volgens mijn gegevens wordt dit aan elkaar gepraat door Ron van der Plas en Erik Beekman.

Jan-Fré

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah kijk an, een mooie aanvulling dan als Erik hier ook te horen is en Ron jah is voor mij persoonlijk bekend.

Groetje,

Martin

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Radio 819, de vergeten en jawel, laatste Nederlandse zeezender die maar liefst 15 jaar na 31-8-74 nog in de lucht was. Das dus 15 jaar na de 14 Veronica zeezenderjaren. Om het maar eens van die kant te bekijken. Het zat ook niet mee, de Smoking- Texas verkoper had kort voor de mastbreuk in nov 87 de handel dus gekochtom vrijwel direct al door die maffe "Engelsen" een loer gedraaid te krijgen, bijna van de ene op de andere dag verdween zonder enige kennis vooraf Monique van de 963 om zonder enoge promotie terug te keren op 819. Weg luisteraars met uitzondering van de Anoraks maar die waren ook al gestopt met roken. Een paar weken later de mast overboord en alle hoop p een succesvol radiostation als medium voor de heftige reclame voor Texas en Smoking ging in rook op.

In februari was Caroline op 558 weer op circa 80% van het oude vermogen terug dmv de versa tower en de codliveroil mast. Voor de NLers werd de enesmoes na de andere uit de hoge hoed getoverd om ze aan het lijntje te houden, intussen bleven de grote tenders betaals door de NLers gewoon komen. Hoe is het mogelijk dat ze niet per direct de duimschroeven bij de "Engelsen " hebben aangedrraaid, NL uitzendingen per direct en Caroline per direct als nightime . Nee???...... Geen grote tenders ! Ze lieten zich tot juli 88 afschepen met de ene na de andere smoes. Uiteindelijk moesten de Engelsen toch de 558 overdag afstaan. Wie het boek van Steve Conway heeft gelezen weet met heeeeel veel gemor gepaard ging, er was dus geen realiteit bij de Engelsen mbt de prioriteiten. Was het niet december 88 dat uiteindelijk de 819 weer beschikbaar was voor Radio 819, ik geloof het wel. In maart 89 werden de NLers nog een keer getrakteerd op de hooghartigheid van de Engelsen, Mike Watts besloot op de Caroline verjaardag dat zowel 558 als 819 Caroline zou uitzenden, de woede is goed weer gegeven in het Walter Simons verhaal. Wie door de jaren heen vanaf 76 Caroline heeft beluisterd zal niet zijn ontgaan dat onze Britten op de Caroline zendschepen altijd moeite hebben gehad met de NLers aanboord. Waar ze volledig aan voorbij zijn gegaan dat met de gratie van de Vlaamse Franken en Nederlandse Guldens nog een Caroline was na april 1973, toen nl had men bewezen niet instaat te zijn zelf de broek omhoog te houden en Adriaan van L de basis legde voor een Radio Caroline tot augustus 1989. Die linksrijders toch van de overkant van het Kanaal, u weet wel dat eiland in de Noordzee.

Radio 819, de laatste ,de dapperste. Petje af.

Paul de Haan


mmmm, hier en daar wat typefouten zie ik.Nou ja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het zat ook niet mee, de Smoking- Texas verkoper had kort voor de mastbreuk in nov 87 de handel dus gekochtom vrijwel direct al door die maffe "Engelsen" een loer gedraaid te krijgen, bijna van de ene op de andere dag verdween zonder enige kennis vooraf Monique van de 963 om zonder enoge promotie terug te keren op 819.

De promotie van 963 naar 819 had inderdaad veel beter gekund.

Maar men heeft enorm getreuzeld met die frequentiewijziging door te voeren, al maanden van tevoren was bekend dat die Finse zender op 963 met veel meer vermogen ging uitzenden.

Al vanaf September 1987, werd normaal luisteren tijdens de ochtend en avondspits, naar Radio Monique op 963, vrijwel onmogelijk gemaakt door die zender uit Finland.

Robin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now • Doneer

  Support the Radiotrefpunt
  We appreciate all donations!

  Donate Sidebar by DevFuse
 • Recently Browsing

  No registered users viewing this page.

 • Member Statistics

  • Total Members
   4,595
  • Most Online
   2,923

  Newest Member
  Pim Bergkamp
  Joined
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.