Spring naar bijdragen

De Non Stop 40 van 11 december 1999


Evert Stolman

Aanbevolen berichten

Deze zondag tijd voor een late nineties Top 40, de laatste die ik in de vorige eeuw heb opgenomen. Het is de non stop uitvoering, van 11 december 1999, uitgezonden via Radio 538. Met een hele mooie nummer 1 van R. Kelly, The Vengaboys op 2 en de Big Brother tune Leef van Han van Eijk op de derde plaats. Big Brother hield de gemoederen danig bezig destijds, net voor “het millenniumâ€.

Def Rhymz deed het met Doekoe prima, van 12 naar 6. Helaas enigszins ten koste van Anouk, R U Kiddin’ Me zakte van 6 naar 7. Marco Borsato bleef al in de derde week hangen op nummer 8 met Binnen.

Een aangename verrassing in de lijst was Bob Marley, Turn Your Lights Down Low was een duet met Lauren Hill en steeg naar 12. Het Bananenlied van De Boswachters steeg in de 14e week weer, van 18 naar 14. De langst genoteerde die week, met 23 weken, is inmiddels een echte klassieker geworden. The Road Ahead van City To City zakte naar 17. The Dolphin’s Cry van Live steeg miniem, van 21 naar 19.

De klapper van die week troffen we aan op 26, Born To Make You Happy van Britney Spears. Man I Feel Like A Woman van Shania Twain op 31, Sky Radio muziek bij uitstek! Bob Marley was zeer aanwezig toen, nog een duet met Funkstar op 33.

Toch wel weer leuk om nog eens te beluisteren, deze Top 40 van alweer 14 jaar geleden. Aan het eind nog een klein stukje Radio M Sport met René van den Berg. Gedigitaliseerd door Amigo Dick, zijn dit de links:

1500-1630 http://www.mijnbestand.nl/Bestand-FZHCFMDRCH4W.mp3

1630-1800 http://www.mijnbestand.nl/Bestand-RWKBUFOF4LEA.mp3

Prettige zondag,

Evert

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 3 months later...

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu een bericht plaatsen en later registreren. Indien je al een account hebt, kun je je nu aanmelden om het bericht met je account te plaatsen.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


  • Ondersteun Radiotrefpunt!

    Het in de lucht houden van Radiotrefpunt kost geld. Help ons! Met je donatie zorg je ervoor dat deze radiocommunity dagelijks actueel radionieuws kan blijven brengen. En je kunt blijven meepraten en genieten van alle historische radio-opnamen in het forum.

  • Onlangs hier

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
  • Gebruikersstatistieken

    • Aantal leden
      6406
    • Meest online
      2923

    Nieuwste lid
    Jozef
    Geregistreerd
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.