Jump to content
Revenge85

Radio Mi Amigo

Recommended Posts

Ik vraag me wel eens af , hoeveel procent van alle programma's die ooit in Playa de Aro zijn opgenomen zijn ooit uitgezonden , vooral vanaf eind 76 begin 77 werd de bevoorrading van o.a banden steeds slechter, dit moet voor de heren en dames in Spanje toch ook wel frusterend zijn geweest

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik herinner me nog de "Norbert Show" op zaterdag tussen 10u en 12u. Vier weken na mekaar werd hetzelfde programma uitgezonden; na de 4de week waren ze het beu en werd er non-stop via band gedraaid. Waarschijnlijk geen bevoorrading.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In Playa de Aro draaide de opnamen machine gewoon door. Daar had men geen benul van het feit of iets wel of niet werd uitgezonden.

Toen ik in de studio daar aan Bokkebroek meldde dat Caroline in Playa 's avonds laat goed te ontvangen was en wij daar naar luisterden, was dit totaal nieuw voor hem.

Douwe

Share this post


Link to post
Share on other sites

de Norbert show zal van eind 1974 zijn toen ze nog niet in Playa de Aro zaten. In die periode werd een bevoorradingschip aan de ketting gelegd en werd ook de zender op Gunfleet Tower van radio Atlantis in beslaggenomen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het gaat mij meer om de periode vanaf '75 toen er in Playa werd opgenomen, de banden werden door Haike verzameld, vaak met Europatours naar Gent gebracht en dan werden ze overgedragen en dan via een tender naar de Mi Amigo , bleven die banden op de MV of gingen ze net als bij Veronica terug met de volgende tender??

Share this post


Link to post
Share on other sites

De cassettes werden hergebruikt door o.a. de dj's aan boord om opnames te maken van hun eigen programma's, zodat ze het konden terug luisteren.

Uiteraard zijn veel van deze cassettes in diverse archieven van de boord dj's terecht gekomen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now • Doneer

  Support the Radiotrefpunt
  We appreciate all donations!

  Donate Sidebar by DevFuse
 • Recently Browsing

  No registered users viewing this page.

 • Member Statistics

  • Total Members
   4,373
  • Most Online
   2,923

  Newest Member
  Ge1402
  Joined
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.