Spring naar bijdragen

Radio Mi Amigo - 31-03-1975 - Rob Ronder, Joop Verhoof


Vincent

Aanbevolen berichten

Een vroege live uitzending van R Mi Amigo door Rob Ronder, hij werkte in 74 kort voor Atlantis waar hij s middags een uurtje live vanaf het Atlantis schip verzorgde. Ik neem aan dat Ronder primair aanboord zat om de Mi Amigo tapes te starten. Deze live uitzendingen in 75 waren van korte duur, het duurde daarna tot 76 voordat er structureel live uitzendingen van Radio mi Amigo kwamen , daarom zeker een unieke opname.

 

Paul de Haan.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

begin februari 75 ging de nieuwe lenteprogrammering in bij Mi Amigo met alleen nog Peter van Dam, Joop Verhoof, Bert Bennett en nieuwkomer Stan Haag. De eerste week van februari waren bv nog programma's van Norbert en Mike Moorkens te horen die in België waren opgenomen. Op het ogenblik dat de ploeg verhuisde naar Spanje viel de BOB binnen op de hoeve waar de studio's ontmanteld werden. Peter van Dam toonde mooi aan de rijkswacht waarvoor een bulkeraser diende. je legt een band erop en alles is uitgeveegd. Nog een keer tonen? De banden werden dus uitgeveegd. het gevolg was dat er programma's ontbraken om naar boord te gaan en alle bewijzen van opnames verdwenen waren. Toen Peter van Dam werd vrijgelaten en moest beloven om geen programma's meer op te nemen in België voor Mi Amigo, deed hij dit en vertrok hij gewoon naar het zendschip om de gaten in de programmering op te vullen. Hij kreeg kort daarop hulp van Rob Ronder en ze deden zeker tot einde maart 75 programma's life van boord. Een aantal dagen zaten ze samen aan boord maar meestal afzonderlijk. Rob Ronder liet me verleden week nog weten dat hij aan boord zat toen Teach In in maart het Eurovisiesongfestival won.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 4 weeks later...

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu een bericht plaatsen en later registreren. Indien je al een account hebt, kun je je nu aanmelden om het bericht met je account te plaatsen.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.