Spring naar bijdragen

Will Luikinga presenteert 'schokkend' boek over radio Veronica


Jano1954

Aanbevolen berichten

Een leuke truc om publiciteit te trekken... Kunnen we allemaal gaan zitten uitvissen wie wie is. Zo moeilijk zal dat niet zijn, gezien het beperkte aantal hoofdpersonen.

Ik heb de eerste pagina's gelezen en vraag me dan af wat is fictie en wat niet.  Mijn indruk is dat het niet alleen de namen zijn die gefingeerd zijn maar ook de feiten. Het vertelt meer als hoe Will of wie dan ook de sixties beleefd hebben.   Het lijkt meer op een opsomming van hoeveel en waar, en met wie men het gedaan heeft.

Ik heb in elk geval nog van niemand gehoord of het boek de moeite waard is...

Dat vraag ik me ook af na de eerste pagina's te hebben gelezen.  Sensationeel aangekondigd, maar als je het begin leest heb je al snel de indruk dat die waarheid nog niet zo waar hoeft te zijn. (los van de verzonnen namen)   Ik vind het begin zeer chaotisch overkomen. Een grote hoeveelheid aan opsomming van de losse zeden en al de drank. En ja ik wist al dat Gert en Hermien voor dat ze in de heer waren er " wel pap van lusten"  Dat is geen nieuws.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik denk dat als de van andere bedrijven waar veel jonge mensen werken de achtergronden hoort, je ook een ander beeld zal krijgen. Want dat was het toch, een roerige tijd waarin maatschappelijk gezien ook veel gebeurde en dit is denk ik een afspiegeling er van.

Ik hoef eigenlijk niet alles te weten, dat wil ik van de meeste mensen niet. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Alleen omdat er een middengolfzender uit staat luister je niet meer? Pffff.... sorry dat ik het zeg, maar ik vind dat wel erg zielig. Getuigt niet echt van verander vermogen.

Ik had er een paar jaar geleden ook de pest in dat de 648 kHz uitging. Maar op mijn mobiele telefoon met tunein was de de WS zo weer gevonden. En uiteraard ook op de internetradio in huis- en werkkamer. Luister er nog dagelijks naar!!

Nee Vincent om het geluid dat de middengolf brengt uit mijn oude radio ...Op FM zit Radio M met de zelfde muziek en Twee Oud Noordzee medewerkers die een goed programma brengen 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu een bericht plaatsen en later registreren. Indien je al een account hebt, kun je je nu aanmelden om het bericht met je account te plaatsen.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.