Spring naar bijdragen

Caroline North-Live from the Ross Revenge.


h.roos

Aanbevolen berichten

hartelijk dank henk voor je moeite en het is wel niet helemaal mijn tijdperiode de 80s ,
die ik dacht dat ze zouden behandelen,deze keer 
maar na wat geluistert te hebben moet ik toch zeggen dat het toch de hele periode 60s tot 80s zijn die de revue passeren.

prachtige progamma zijn  het allemaal . 
thanks a million again..

bewerkt door kor s
nog niet afgeluistert voor de reactie
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Er zijn ng twee Caroline North weekends te gaan daarna loopt de overeenkomst die Caroline heeft met Manx Radio af. Er is geen sprake van vanzelfsprekende verlenging, het is aan de Caroline organisatie om weer te onderhandelen over eventuele samenwerking in 2017. Hoe mooi die samenwerking mbt 1368 kc/s middengolf ook is er komt helaas een einde aan in december 2019 als de middengolfzender definitief wordt uitgezet. Ook op Man gaat men voor DAB en is het maar de vraag of de middengolfzenders op 1368 en bijbehorend antennepark te huur zal zijn daar sinds zeer lange tijd ook geen onderhoud en revisie aan zenders en antennes is geweest. De vraag is dus ook op welke manier Caroline gebruik kan maken van the Ross Revenge als deze unieke samenwerking stopt. Wat als rol voor dit prachtige zendschip overblijft zijn hobbieweekenden zonder ondersteuning van middengolf uitzendingen en juist die combi van Ross en middengolf zijn onverbrekelijk met elkaar verbonden.Wie nu de fotoreportages van de crew en bezoekers bekijkt ziet in snel tempo een groep verouderende Caroliners die de zaak gaande houden. Niets op tegen, prima zelfs maar het is wel eindig. Zowel Caroline Album als Caroline Flashback moeten de jaren die menselijkerwijs resten aanpakken, beide stations zijn voor mijn gevoel nu op hun hoogtepunt hoewel ik mbt Flashback een ander format zou willen dan het huidige waarin weer teveel lijstjes worden afgewerkt, mijnsinziens een volkomen uitgekauwd fenomeen dat lijdt aan bloedarmoede en creativiteit om programma's gestalte geven volledig ondermijnd. Met de reproductie van die enorme hoeveeheid top  huppeldepups < ook hier in NL op webstations overigens> zet je de deur open voor de weg vd minste weerstand. Je zult nooit het verwijt krijgen dat je als presentator de weg kwijt bent in je muziekkeuze immers het is makkelijk schuilen achter een top10-20-30-40-50 uit yesteryear. Neem daar dan alle  "relevante'" info bij mbt groepen en artiesten vanaf google en je hebt als Deejay heel wat te "lullen". Zelf de top huppeldepup jingles liggen voor het oprapen en om het helemaal leuk te maken worden ook veel van de oude doos commercials weer gebruikt. Zo speelt menig1 zijn Veronicaatje,RNItje en Mi Amigootje.

Helaas merken we bij Caroline Flashback een toename van dit soort speeluurtjes en daarbij opgeteld de uren die zogeheten syndicated zijn, weg gevoel van een radiostation. Caroline Album laat zien <horen> dat het ook anders kan.

 

BTW de prachtige Caroline kalender voor 2017 is weer te koop. Peter Moore is bron voor de feiten mbt Manx Radio.

 

Paul de Haan.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu een bericht plaatsen en later registreren. Indien je al een account hebt, kun je je nu aanmelden om het bericht met je account te plaatsen.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


  • Ondersteun Radiotrefpunt!

    Het in de lucht houden van Radiotrefpunt kost geld. Help ons! Met je donatie zorg je ervoor dat deze radiocommunity dagelijks actueel radionieuws kan blijven brengen. En je kunt blijven meepraten en genieten van alle historische radio-opnamen in het forum.

  • Onlangs hier

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
  • Gebruikersstatistieken

    • Aantal leden
      6379
    • Meest online
      2923

    Nieuwste lid
    Ray Robinson
    Geregistreerd
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.