Jump to content

VOO Top 40 verzameltopic


Recommended Posts

Daarom is het doel van dit Top 40 topic om zoveel mogelijk afleveringen en hun links te verzamelen. En iedereen mag hieraan meehelpen. En wie weet komt er wel eentje voorbij die je nog niet had. We zijn begonnen in 1979 en kijken nu wie er nog wat heeft uit het jaar dat de VOO de Top 40 weer in z'n geheel kon uitzenden. Daarna gaan we verder met 1980.

  • Like 2
Link to post
Share on other sites

Leuk heren dit topic op dit form

 

De oudere uitzendingen zijn erg leuk

 

sinds een jaar of 12-16 vind ik persoonlijk de top 40 niet erg veel meer aan Dat komt denk ik mn door de andere wijze van samenstellen en de grondslag daarvoor en het fenomeen dat platen maanden in de lijst kunnen blijven staan hierdoor

 

de afwisseling in de muziekstijlen en genres die de top 40 van vroeger kenmerkte is ook niet meer vertegenwoordigd in de huidige lijsten helaas. Dat gaf die top 40 wmb haar charme 

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Superleuk initiatief dit, bedankt voor het opstarten ervan Dave! En iedereen die eraan meepost hier natuurlijk! En in het bijzonder dank aan Evert, die de afgelopen jaren veel oude uitzendingen hier heeft gepost. Mijn collectie is eigenlijk opgebouwd uit alles wat ik op dit forum gevonden heb, maar ik zal dit topic in de gaten blijven houden en mocht ik iets hebben uit de jaren die nog voorbij gaan komen wat er nog niet opstaat zal ik mijn archieven in duiken en ook een steentje bijdragen.

  • Like 3
Link to post
Share on other sites


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.