Spring naar bijdragen
martinja

WLS, 8-11-1981, Luc de Groot, 14-15

Aanbevolen berichten

Leuk Luc de Groot. Waar is de tijd in zijn Café te Aalst het radiopraatcCafé. Gezellige dagen, ook met hapjes o.a. van de hand van Ronny & Martine. Ik werd daar altijd zeer vriendelijk ontvangen en behandeld bij den Mario.        Veel verhalen gehoord over de begindagen van de nederlandstalige Radio Contact en ook Maeva. Veel plakboeken met foto's gezien en ander mooi materiaal.  Je vraagt je af wat zijn moeder of familie ermee gedaan heeft. 

 

In zijn café gingen de 1e radiodagen door van de nieuwe RadioVisie club die een kort bestaan had en stilzwijgend werd opgegeven en een stille dood stierf. Ik ben blij dat ik het heb mogen meemaken, ook de radiodagen buiten de Radiovisie club achteraf door hemzelf prive georganiseerd. Hij belde gewoon wat mensen op enz..

 

Het blijft me nog altijd bij dat hij zich vereerd voelde en zo gelukkig was toen ik hem wat zeezender boeken schonk en radiobladen.  Als de eeuwige jachtvelden mochten bestaan, dan hoop ik dat hij daar radio contact sticht en platen draait voor al de radiojongens .

 

Jean-Pierre

 • Vind ik leuk 1

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden • Vergelijkbare bijdragen

 • Doneer

  Ondersteun Radiotrefpunt en Radio Erfgoed.

  Wij waarderen elke donatie!

  Donate Sidebar by DevFuse
 • Onlangs hier

  Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.

 • Gebruikersstatistieken

  • Aantal leden
   3737
  • Meest online
   2923

  Nieuwste lid
  Rob Schraa
  Geregistreerd
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.