Spring naar bijdragen

eindtune tony houston atlantis 1973


hans knot

Aanbevolen berichten

Dynamic Rockers – Rockin’ mood. Deze formatie is afkomstig uit Tilburg en trad tussen 1958 en 1968 vooral in de zuidelijke provincies en België op. In de groep zaten twee Elvis Fans en twee Cliff Richard fans. De bekendste is Henk van Broekhoven, die veel later bekend zou worden onder de naam John Spencer. Het nummer Rockin’ Mood werd door Tony Houston in 1973 op Radio Atlantis gebruikt als eindtune voor zijn programma ‘Smakkelijk eten’.

 

dynamic rockers R Atlantis (259m) - Tony Houston.mp3

1.08 MB

Please login or register to see this link.

06-08-2017

 

 

Voorbeeld you tube niet beschikbaar.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

 

 

Ik zie  op Soundscapes dat we inderdaad al eerder Killer uitvoering noemden en  gekoppeld aan het gegeven dat de B-kant daar ook gebruikt werd valt 100% zeker aan te nemen dat dit de correcte vermelding is en dus de andere van the Dynamic Rockers kan komen te vervallen.

 

Killer - Killer's Boogie. Een plaat uit de nazomer van 1973 gecomponeerd en opgenomen door Jan Rietman op het B.R.P. label, waarbij hij eenmalig de naam "The Killer" gebruikte. De plaat werd op Radio Atlantis gedraaid als filler tot het volle uur en wel in het programma van Tony Houston, terwijl hij het vervolgens ook als eindtune voor zijn programma gebruikte. Later bleek dat het ook nog eens in de maand september 1973 zijn persoonlijke hittip was geweest. Zie ook: Killer - "Rockin' Mood."

 

Killer - Rockin' Mood. Een plaat uit de nazomer van 1973 gecomponeerd en opgenomen door Jan Rietman op het B.R.P.-label, waarbij hij eenmalig de naam "The Killer" gebruikte. De plaat werd op Radio Atlantis gedraaid als filler tot het volle uur en wel in het programma van Tony Houston, terwijl hij het vervolgens ook als eindtune voor zijn programma gebruikte. Hetzelfde was ook het geval met de achterkant van de single, "Killer's Boogie."

bewerkt door hans knot
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 4 months later...

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu een bericht plaatsen en later registreren. Indien je al een account hebt, kun je je nu aanmelden om het bericht met je account te plaatsen.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.