Spring naar bijdragen

Her-ingebruikname Zeedijk studio Rockart met opnames voor Nederbeat op 192


Aanbevolen berichten

Her-ingebruikname Zeedijk studio Rockart met opnames voor Nederbeat op 192
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Donderdag 31 augustus is het volop Veronica wat de klok slaat op de Zeezenderdag bij museum Rockart in Hoek van Holland.

Naast het al aangekondigde programma van Tineke tussen 12.00 en 14.00 is er nog een ander heugelijk feit wat er op deze bijzondere dag plaats vind. Rond 14.30 wordt voor het eerst sinds de overstroming bij Rockart weer radio gemaakt in de ...bekende Zeedijk studio. Deze was sinds dat incident niet meer werkend in gebruik. Bijzonder zijn de omzwervingen van het karakteristieke mengpaneel met knoppen, in de jaren 60 gemaakt door hoofdtechnicus Karel van der Woerd (a.k.a. Karel van het Snoer). Na de overstroming bij Rockart heeft het een tijd in Nijkerk gestaan, maar om de Zeedijk studio weer werkend te krijgen heeft Rob Schel het historische apparaat, waar ver uit de meeste Veronica programma’s op “geschoven” zijn in volle glorie hersteld.

31 augustus om 14.30 wordt de Zeedijk studio voor het eerst weer gebruikt voor een opname van het programma Nederbeat op 192, een programma dat elke zaterdag om 19.00 wordt uitgezonden op 192 radio ( www.192radio.nl )

In totaal zal er 2 uur Nederbeat worden opgenomen op deze historische apparatuur, te vinden links naast de boordstudio in Rockart. Wie wil mee kijken en beleven is van harte welkom. Alles wordt uiteraard volledig analoog uitgevoerd.

Dus: donderdag 31 augustus, 14.30, Nederbeat op 192, opname in de Zeedijkstudio Rockart. Techniek is in handen van de man die de boel repareerde, Rob Schel, presentatie, Jan van Weeterloo

Kom en luister mee, goed idee

mp.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu een bericht plaatsen en later registreren. Indien je al een account hebt, kun je je nu aanmelden om het bericht met je account te plaatsen.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.