Spring naar bijdragen
RadioFiel

RNI erfgenaam: Radio Northsea International UK ?

Aanbevolen berichten

Please login or register to see this link. uit de UK is misschien de erfgename van de zeezender RNI. Dit radiostation Please login or register to see this link. zijn programma's via het internet in een vrij goede kwaliteit. Het is geen jukebox-zender. Een vrij degelijke iPlease login or register to see this link. (Engels, Duits en Nederlands)  gebracht door ervaren, veelal ex-piratenzender Please login or register to see this link. ,  brengt muziek uit de jaren 60 en 70 zoals ook RNI deed. Op Please login or register to see this link. wordt ook veel verwezen naar dePlease login or register to see this link. het schip waarvan de RNI in de jaren 70 uitzond.  

Een eigenaardigheid : de eigenaar zou iemand uit China zijn, nl. Mr. Zhang Yong. uit Shenzhen,  Guangdong Province, China. Dit doet mij denken aan Radio Caroline die in Gerona en Radio Mi Amigo in Playa de Aro hun bestuurszetel hadden.

  • Vind ik leuk 1

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

De website waarnaar je linkt, wordt bij mij geblokkeerd door het anti-malware programma Malwarebytes. 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Probeer eens deze link : Please login or register to see this link.

Ik krijg inderdaad ook een melding van  Malwarebytes, maar niet van Sofos, Bitdefender,  Window Defender., ESET en F-Secure. Het adres is ook niet gekend bij McAfee als risicovol. 

Misschien is het een valse melding van Malwarebytes...

Maar hopelijk kan je wel luisteren naar de uitzendingen :-)

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Voor diegenen die niet op de site kunnen zijn dit de streams van Radio Northsea International UK.

Please login or register to see this link.  (MP3 192K)

Please login or register to see this link.  (ACC+ 128K)

 

Ook te beluisteren via TuneIn : Please login or register to see this link.

 

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

"Radio Northsea International uit de UK is misschien de erfgename van de zeezender RNI"

 

Wat bedoel je precies met erfgenamen?

 

1. de rechthebbende

2. een kopie in de geest van ……….

3. erfgename is nl  juridisch geregeld.

 

En met die z.g "Klaas Vaak" heb ik jaren geleden al eens gemaild vanwege z'n uiterst originele dj naam……………….

 

bewerkt door Juul

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Het 2de. Verschillende radiostations claimen dat ze de "voortzetting zijn van ..." maar in de praktijk zie je dan dat ze maar gewoon de naam gebruiken van een ex-zeezender en anders helemaal niets te maken hebben met de originele sfeer of cultuur van die zender. Je hebt dan ook nog zenders die misschien wel de rechthebbenden zijn in de juridische zin van het woord, maar al zo ver geëvolueerd zijn dat ze bijna niet meer vergelijkbaar zijn met de oorspronkelijke zender. Sommige radiostations gebruiken enkel de jingles of zenden oude originele programma's opnieuw uit, of doen een combinatie. Enkelen hebben een volledig programmaschema met actieve presentatoren. Kortom, er komt veel online in deze tijden waar "nostalgie" weer hip is en misschien kunnen we in deze club  daarover wat informatie delen met elkaar.

Ik wil in deze club gewoon op zoek gaan naar radiostations die nu uitzenden of streamen en die het dichtst het originele benaderen. Ik laat het aan de clubleden over om te oordelen wie nu de "enige echte' erfgename is "in de geest van ... ".

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.