Jump to content

Welkom bij Audio digitaliseren


Recommended Posts

Welkom bij de club Audio digitaliseren. Deze club is bestemd voor iedereen die audio digitaliseert, wil gaan digitaliseren of geluidsdragers heeft om te digitaliseren. 

 

Een korte uitleg over de opzet van deze club.

 

Discussies

De tabblad discussies is bestemd voor alle vragen, opmerkingen en tips over het digitaliseren. 

Wil je jouw audio archief laten digitaliseren en zoek je hierbij hulp? Dan kan je hier deze hulpvraag stellen.

 

Cassettes 

In het tabblad Cassettes vind je afbeeldingen van diverse audio cassettes. Deze zijn per merk in een album geplaatst. Ontbrekende afbeeldingen zijn uiteraard welkom, net als je ervaring met het afspelen hiervan. Denk hierbij aan het loslaten van de aandruk viltjes, het 'piepen' van de cassette, vastlopen door loopwerk. En om andere te helpen: wat je hebt gedaan om het probleem op te lossen.

 

Banden

In het tabblad Banden staan afbeeldingen van diverse audio banden. Deze zijn per merk in een album geplaatst. Ontbrekende afbeeldingen zijn uiteraard welkom, net als je ervaring met het afspelen hiervan. Denk hierbij aan het loslaten van de magneet laag en het 'piepen' van de banden. En ook hier om andere te helpen: wat je hebt gedaan om het op te lossen.

 

Overige

En dan zijn er nog de 8-tracks, MD's, HiMD's, DAT-tapes, Discards, Vinyl- en Shellac-platen. 

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.