Spring naar bijdragen

Leden-donateurspagina stichting Norderney


Armand

Aanbevolen berichten

14 uur geleden zei Armand:

Om nog even terug te komen op Jan van Weeterloo hierboven. Ik snap toch je punt niet helemaal. Programma's kunnen terugluisteren heeft toch alleen maar toegevoegde waarde ?

Ipv dat ik een andere zender opzoek omdat ik bijvoorbeeld niet naar een recente herhaling wil luisteren blijf ik toch bij 192. Verder hoef ik ook geen programma's te missen, zoals bijvoorbeeld Playback, de meeste heb ik teruggeluisterd. Dit in tegenstelling tot Nederbeat waar ik geen tijd voor heb om te luisteren wanneer het wordt uitgezonden. Heb afgelopen zomer wel een paar afleveringen kunnen beluisteren en dat beviel goed. Als je er voor kan zorgen dat Nederbeat terug te luisteren is heb je er iniedergeval een luisteraar bij :)

Met dank voor het compliment  Armand. Het enige wat ik met mijn bericht wilde bereiken is dat het lidmaatschap van de stichting Norderney sowieso toegevoegde waarde heeft en dat je daarmee de club, die geheel op vrijwillige basis werkt steunt. Alles wat wij doen, dus ook het op de pagina plaatsen van de programma's is dus vrijwilligerswerk. Dan leg je dus tevens beslag op iemands tijd en eventueel geld bij het stellen van eisen daar aan. Dat is je goed recht, maar begrijp je ook de andere kant?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Beste Jan,

Jazeker snap ik dat en ik waardeer ook zeer dat jullie je zo inzetten voor de stichting. Ik heb dan ook niks aan te merken op de programma's. :) En ik ben ook de laatste die gaat vertellen wat jullie zouden moeten doen.

Maar ik eis geen ledenplayer op, die ledenplayer wordt door jullie aangeboden. Mijn opmerking ging erover dat áls je dan de mogelijkheid aanbied om programma's terug te luisteren je zo nu en dan wat nieuwe programma's zou kunnen toevoegen. Juul heeft mijn opmerking ter harte genomen.

 

Als er geen geld en tijd is om een goed programma als Nederbeat online te zetten dan heb ik daar alle begrip voor. Ik heb alleen wel het recht dat jammer te vinden ;)

 

Nogmaals ik eis niks op, ik mérk op ;) Ik ben een tevreden luisteraar :cool:

 

Ga zo door !!!

 

bewerkt door Armand
Link naar opmerking
Deel via andere websites

@ Armand, over je laatste alinea, het plaatsen van een programma op de ledenplayer kost geen geld. Het zit in dit geval meer in tijd en  bovendien wordt het programma 2 keer gedraaid (m.a.w. 1 keer per 2 weken een nieuwe versie). De meeste luisteraars hebben dan wel een gelegenheid om 1 van de 2 keer te luisteren. Maar n.a.v. jouw reactie ga ik eens zien of ik er misschien toch iets mee moet doen.De waardering die je geeft zou ik willen door sluizen naar Ad en Juul, zei zijn de initiatiefnemers van dit station, en steken er veel tijd en energie in. Mijn programma van 1 keer per 14 dagen kis daar slechts een klein deel van ;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu een bericht plaatsen en later registreren. Indien je al een account hebt, kun je je nu aanmelden om het bericht met je account te plaatsen.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


  • Ondersteun Radiotrefpunt!

    Het in de lucht houden van Radiotrefpunt kost geld. Help ons! Met je donatie zorg je ervoor dat deze radiocommunity dagelijks actueel radionieuws kan blijven brengen. En je kunt blijven meepraten en genieten van alle historische radio-opnamen in het forum.

  • Onlangs hier

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
  • Gebruikersstatistieken

    • Aantal leden
      6401
    • Meest online
      2923

    Nieuwste lid
    Peterbaars
    Geregistreerd
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.