Spring naar bijdragen

luisterpost ferry eden


hans knot

Aanbevolen berichten

  • 6 months later...
7 uur geleden zei Ricky:

Er waren toch nog dj's aan boord die dit stukje gebruikten?

Ik vond het in ieder geval prachtig

 

wel ga er maar even voor zitten want het is veelvuldig gebruikt alles terug te vinden in mijn zeezenderdiscografie op www.soundscapes.info 

A Touch Of Velvet And A String Of Brass (Columbia). Mood Mosaic was een Duits studio-orkest dat bij toeval door Dave Lee Travis werd ontdekt tijdens zijn tijdelijk verblijf in Duitsland. Hij promoveerde hun nummer "A Touch Of Velvet And A String Of Brass" direct tot tune van zijn programma op Caroline als wel voor het televisieprogramma Beat Club dat hij in Duitsland presenteerde. Hij kreeg een stoet navolgers. Alan Turner gebruikte het nummer als zijn tune op Caroline North. Op hetzelfde station zette Rick Dane het nummer voor zijn programma in als eindtune. Het werd ook door Steve England gebruikt tijdens het behandelen van verzoeken in zijn ochtendprogramma op Radio Caroline in juli 1973. Hugo Meulenhof gebruikte het daarnaast in 1977 in het programma "Mi Amigo 's avonds" op het gelijknamige station. Op Radio Mi Amigo hanteerde Bert Bennett dit nummer als tune, zowel in de orginele uitvoering als in de versie van het Ron Grainer Orchestra (zie aldaar). Het nummer is daarnaast ook nog eens op Radio Caroline door Rob Hudson gebruikt als rondloper. Het nummer werd ook op Radio 270 gebruikt, en wel door Rusty Allen. Verder gebruikte Frank van der Mast dit nummer, bij de behandeling van luisterpost, als filler in het programma "Baken 16" op Radio Mi Amigo. Er kan aan worden toegevoegd dat Keith Hampshire het ook in het najaar van 1966 gebruikte als tune voor het wekelijkse, drie uur durende, programma met daarin het overzicht van de American Hot 100 op Radio Caroline South. In december 1977 gebruikte Ferry Eden op Radio Mi Amigo het nummer als achtergrond terwijl hij de luisterpost behandelde. Zie ook: Second City Sound - A Touch Of Velvet And A String Of Brass.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu een bericht plaatsen en later registreren. Indien je al een account hebt, kun je je nu aanmelden om het bericht met je account te plaatsen.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.