Spring naar bijdragen

radio 270 free patrol


hans knot

Aanbevolen berichten

Beatstalkers, the – Baseline The Beatstalkers was een Schotse groep die in de mid-jaren zestig van de vorige eeuw zowel in Schotland als Engeland in het clubcircuit optrad. In juli 1966 was op het Decca label de single ‘A love like yours’ – de bekende compositie van Holland en Dozzier – gepland. Er ontstond ruzie met de originele manager en de deur ging op slot. Wel werd de single later in het illegale circuit te koop aangeboden. Aan boord van Radio 270 was de plaat in ieder geval want Guy Hamilton gebruikte het bijvoorbeeld voor de promo ten bate van ‘The 270 Free Patrol Competition’ en het voorlezen van verzoekjes.

 

Beatstalkers, the - Baseline The Beatstalkers was a Scottish group that in the mid-sixties of the last century performed in both Scotland and England in the club circuit. In July 1966 the single 'A love like yours' - the famous composition by Holland and Dozzier - was planned on the Decca label. There was an argument with the original manager and the door was locked. However, the single was later offered for sale in the illegal circuit. On board Radio 270 the record was in any case because Guy Hamilton used it for the promo for 'The 270 Free Patrol Competition' and reading out requests.

Please login or register to see this link.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu een bericht plaatsen en later registreren. Indien je al een account hebt, kun je je nu aanmelden om het bericht met je account te plaatsen.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.