Spring naar bijdragen

hans knot

Aanbevolen berichten

Iron Butterfly – Soul Experience. Dit nummer is afkomstig van de derde album van Iron Butterfly met als titel ‘Ball’, dat in januari 1969 uitkwam en een enorm succes was. In Amerika behaalde men in de maand mei van dat jaar al een gouden plaat. Er zijn van die jingles die maar niet compleet kunnen worden beschreven zoals ook met een Lexjo jingle van Radio Veronica. Aan het begin geluiden die niet zijn te herkennen maar aan het einde van de jingle is duidelijk het slot van het nummer Soul Experience van Iron Butterfly te horen.

 

Iron Butterfly - Soul Experience. This song comes from Iron Butterfly's third album entitled 'Ball', which was released in January 1969 and was a huge success. In the United States they already obtained a gold record in the month of May of that year. There are some of those jingles that can't be completely described, like with a Lexjo jingle from Radio Veronica. At the beginning sounds that can't be recognized but at the end of the jingle you can clearly hear the end of the song Soul Experience by Iron Butterfly.

Please login or register to see this link.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu een bericht plaatsen en later registreren. Indien je al een account hebt, kun je je nu aanmelden om het bericht met je account te plaatsen.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.