Jump to content
Sign in to follow this  
Vincent

15-01-1985 - Vandaag 35 jaar geleden vanaf de Noordzee

Recommended Posts

Volgens mij horen deze twee opnamen niet bij elkaar.

Het eerste deel is wel degelijk van 15 januari (van den broek komt aan in Peking), maar over het tweede deel (na 15:00 uur) heb ik ernstige twijfels.

Gisteren zijn er namelijk oliebollen gegeten volgens Frits en Stephanie Lawrence was vorige week satellietschijf. En dat was ze van 23-30 december. Welke datum er bij het deel van 15:00-15:28 hoort kan ik helaas niet achterhalen, de opname stopt vlak voor de hoogtepunten van het nieuws.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben het met het deel van 27 min niet met je eens. Stephanie Lawrence was volgens Frits vorige week satellietschijf, dus dan moet het de week van 31 december-5 januari zijn. Die gedachte wordt wat mij betreft ondersteund door de uitspraak dat aan boord gisteren flink oliebollen zijn gegeten.  Ik denk tussen 1 en 5 januari 1985.

Een precieze datum zullen we waarschijnlijk niet achterhalen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik denk dat dit wel een opname is van 15 januari 1985. Frits Koning had de Ross op 11 januari verlaten. Dit programma (14-16) kwam van band en zal begin januari opgenomen zijn. Gr. Bo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  ×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.