Spring naar bijdragen

willem keukenhof


hans knot

Aanbevolen berichten

 

 

Mel Tormé and the Mel-Tones – There’s no business like showbusiness. Dit nummer werd opgenomen in 1946 en is een compositie van Irving Berlin. Het nummer in de uitvoering van Mel Tormé and the Mel-Tones stond op de b-kant van de single ‘Dream a while’ en was afkomstig uit de musical ‘Annie Get your gun’ en een compositie van Irving Berlin. Bijkomstigheid was dat een jonge – nog onbekende – Ray Conniff arangeur van het nummer was. Op Radio Veronica gebruikte Will Luikinga het als filler in zijn programma ‘Willem Keukenhof presenteert’ in juni 1973 onder meer om de luisteraars te vertellen dat spoedig het voetbalelftal van Veronica ging voetballen tegen een team uit de Tweede Kamer. Dit in tegenstelling tot het veelvuldig gebruik door hem van dit nummer in uitvoering van Al Goodman and his Orchestra.

 

 

 

Please login or register to see this link.

 

 

bewerkt door hans knot
  • Vind ik leuk 2
  • Bedankt 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

15 uur geleden zei hans knot:

 

 

Mel Tormé and the Mel-Tones – There’s no business like showbusiness. Dit nummer werd opgenomen in 1946 en is een compositie van Irving Berlin. Het nummer in de uitvoering van Mel Tormé and the Mel-Tones stond op de b-kant van de single ‘Dream a while’ en was afkomstig uit de musical ‘Annie Get your gun’ en een compositie van Irving Berlin. Bijkomstigheid was dat een jonge – nog onbekende – Ray Conniff arangeur van het nummer was. Op Radio Veronica gebruikte Will Luikinga het als filler in zijn programma ‘Willem Keukenhof presenteert’ in juni 1973 onder meer om de luisteraars te vertellen dat spoedig het voetbalelftal van Veronica ging voetballen tegen een team uit de Tweede Kamer.

 

Mel Tormé and the Mel-Tones - There's no business like show business. This song was recorded in 1946 and is a composition by Irving Berlin. The song in the performance of Mel Tormé and the Mel-Tones was on the b-side of the single 'Dream a while' and came from the musical 'Annie Get your gun' and a composition by Irving Berlin. A young - as yet unknown - Ray Conniff was the arranger of the song. On Radio Veronica, Will Luikinga used it as a filler in his show 'Willem Keukenhof presents' in June 1973 to tell the listeners that soon Veronica's football team was going to play soccer against a team from the Lower House.

 

Please login or register to see this link.

 

 

 

Maar Hans de echte filler en tune was toch van Al Goodman And His Orchestra Met There’s No Business Like Show Business!?

 

Nico.

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu een bericht plaatsen en later registreren. Indien je al een account hebt, kun je je nu aanmelden om het bericht met je account te plaatsen.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.