Jump to content

opnames JFK


Richard079

Recommended Posts

Jullie kennen vast JFK FM nog ? Jazzy Funky Kool, dat moet ergens rond 1998 geweest zijn, en heeft jammergenoeg niet al te lang bestaan. Dacht dat Arrow Jazz FM uiteindelijk op hun frequentie ging uitzenden. Maar mijn vraag is, heeft er iemand van jullie misschien nog uitzendingen van JFK opgenomen ? Alvast bedankt ! 

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

28 minuten geleden zei Richard079:

Jullie kennen vast JFK FM nog ? Jazzy Funky Kool, dat moet ergens rond 1998 geweest zijn, en heeft jammergenoeg niet al te lang bestaan.

 

Vanaf januari 98 tot de zomer het jaar daarop, van alle "Jazz" radiostations ( o.a. Jazz Radio, Arrow Jazz FM, Radio 6 en Sublime FM) de afgelopen 25 jaar vond ik dit persoonlijk de slapste versie, een softe "easy listening" zender leek het wel.

Wel een mooi slogan dat "Jazzy Funky Kool".

 

 

Link to comment
Share on other sites

Blijft natuurlijk een persoonlijke smaak Robin, want ik vond het een lekker station wat ik regelmatig had aanstaan. Iets wat ik bijvoorbeeld met Sublime niet doe. Er bestaat overigens nogsteeds een JFK, wat een tijdje op Ibiza te horen is geweest en nu nog enkel online is te beluisteren. Maar ik was nu net benieuwd naar oude uitzendingen van de Nederlandse versie. 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

JFK was een geweldige zender en de opvolger van Love Radio als ik het wel heb, onderdeel van de Radio 10 groep. Station zat goed in elkaar, met mooie jingles, fijne easy listening & R&B muziek. O.a. Giel Beelen en Peter Rijssenbrij waren daar de muzieksamenstellers. Jammer dat er nooit meer een serieus vervolg op is gekomen. Opnames van dit non-stop station zouden zeer welkom zijn. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


 • Ondersteun Radiotrefpunt!

  Het in de lucht houden van Radiotrefpunt kost geld. Help ons! Met je donatie zorg je ervoor dat deze radiocommunity dagelijks actueel radionieuws kan blijven brengen. En je kunt blijven meepraten en genieten van alle historische radio-opnamen in het forum.

 • Recently Browsing

  • No registered users viewing this page.
 • Member Statistics

  • Total Members
   5,444
  • Most Online
   2,923

  Newest Member
  Tippie
  Joined
×
×
 • Create New...