Jump to content

Een echte ouderwetse ABTT op 30 Augustus 1999 vanuit Lapershoek met beeld


Recommended Posts

Ojee...ojee. Den Hengst vliegt weer eens uit Den Bocht. Nadat Ad bouman de nummer 1 draait, zo tegen het einde van deze leuke video, horen we ook nog een toegift. Het prachtige Alone again van de groep Love. 1 vd tracks van de in september opgenomen LP Forever Changes en in 68 als single oa in Nederland uitgebracht. Trots meldt den Harding dat hij dit nummer al op Radio 227 draaide.....ai ai ai...227 was in juli 67 al ten einde  en uit de lucht,  laat staan dat Lodewijk toen nog op Olga zat plaatjes  te draaien. Lex, nooit te beroerd voor een interessante opmerking als muziek kenner, vooral zoals hij stelt de better end of popmusic,  gleed ook al uit in de top 1000 van juli 74 waarin hij de plaat van Ronnie Tober een waarde oordeel gaf. U zoekt zelf maar op in die top 1000 wat zijn oordeel was, immers dit is een interactieve site. 

Prima filmpje overigens, leuke tijd daarin Lapershoek op 1224. 

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ik heb Lex hoog zitten, maar je merkt gewoon dat hij in 1999 al aardig op afstand van de muziek begon te raken.

Ook in zijn boek staan dergelijke vergissingen qua plaatsing in de tijd. Maar goed, laten we de feitelijkheid maar niet in de weg laten staan van de fijne beleving, toch?

 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
Op 5-10-2021 om 13:31 zei Ben:

De ABTT op de maandagavond op 30 Augustus was voor mij wel hét absolute toppunt van de 10 dagen met heel veel hoogtepunten tijdens de Veronica revival op de 1224 kHz vanuit Lapershoek in Augustus 1999. We stonden opeen gepakt in de kelder van Lapershoek en het was er beregezellig. Lex, Tineke en Ad verzorgden een geweldig programma, dat vanaf 20:00 tot na 22:30 duurde. En uiteraard schoof ook Pieter Jan Vink aan.

 

Hoewel het er behoorlijk donker was heb ik toen toch besloten om zoveel mogelijk te filmen. Ik heb daarna in 1999 alles wat ik gefilmd had achter elkaar gezet en die compilatie teruggezet op een videobandje. Na 22 jaar heb ik die weer 's opgezocht. Geniet mee van een samenvatting van bijna een uur ABTT vanuit Lapershoek op 30 Augustus 1999.

 

 

 

Mooie herinnering aan een prachtige week!

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


 • Ondersteun Radiotrefpunt!

  Het in de lucht houden van Radiotrefpunt kost geld. Help ons! Met je donatie zorg je ervoor dat deze radiocommunity dagelijks actueel radionieuws kan blijven brengen. En je kunt blijven meepraten en genieten van alle historische radio-opnamen in het forum.

 • Recently Browsing

  • No registered users viewing this page.
 • Member Statistics

  • Total Members
   5,364
  • Most Online
   2,923

  Newest Member
  Joris36
  Joined
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.