Spring naar bijdragen

Bezoek aan de Mebo-2 en Norderney op 27 December 1975


Henk-Anna Loog

Aanbevolen berichten

  • 2 weeks later...
Op 17-9-2022 om 12:22 zei Henk-Anna Loog:

 

 :)  Ik vermoed dat het dezelfde kapitein was, dhr. Gijsbertsen, die wij aantroffen, het is de man met de bruine trui op de foto's van mij en Douwe Dijkstra. Blijkbaar hadden ze dus de sleutels van de studio's weer terug, bij ons bleven zo op slot. Je ziet hier ook nog de 2 originele mixers van RNI en eentje uit de studio Naarden, vlak voordat het schip uit Nederland vertrok in 1977 zijn die 3 mixers nog vervangen door nieuwe exemplaren.

Het was inderdaad een tot in de puntjes verzorgd schip, de renovatie in September en Oktober 1974 was heel grondig gedaan. Trouwens  voordat we de Mebo-2 en Norderney bezochten in December hadden we een paar maanden daarvoor al een vruchteloze poging gedaan om de Norderney te bezoeken. De werf in Zaandam was op slot en toen we ons melden bij de werfbaas werden we tegengehouden door een "nogal gezette" Surinaamse dame, onze verzoeken voor het bezoek en ook de mededeling dat Jozef Segers helemaal uit Antwerpen was gekomen totaal negeerde, "Je komt er niet in, en nu wegweesen" kregen we te horen. Wel leuk, die dag brachten we ook een bezoek aan Rob Olthof en daar troffen we een toen nog 16 jarige Ruud Hendriks aan die graag met mij zeezenderopnames wou ruilen. Had de dag toch nog een leuk randje...

Groet

Henk Kruize

img178.jpg

O, vandaar zijn deejaynaam Rob Hudson.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

58 minuten geleden zei Henk-Anna Loog:

Klopt,

 

Ruud Hendriks woonde in de Hudson straat in Amsterdam en dat inspireerde hem voor zijn DJ naam, net als Erik de Zwart die Paul de Wit werd op Caroline....

Henk Kruize

Voor zijn tijd bij Radio Caroline en Radio Unique verzorgde Erik de Zwart drive-in shows met ene Paul de Wit. Toen deze ermee stopte ging Erik de Zwart radiomaken onder de naam Paul de Wit. Hij had die jingles nog, dus dat lag voor de hand.

Erik vertelt meer over zijn tijd bij Radio Caroline in een programma dat werd gemaakt tijdens de Zeezenderweek bij Radio 192 op vrijdag 30 augustus 2002 tussen 18:00 en 19:00. Ad Bouman interviewde hem.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu een bericht plaatsen en later registreren. Indien je al een account hebt, kun je je nu aanmelden om het bericht met je account te plaatsen.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


  • Ondersteun Radiotrefpunt!

    Het in de lucht houden van Radiotrefpunt kost geld. Help ons! Met je donatie zorg je ervoor dat deze radiocommunity dagelijks actueel radionieuws kan blijven brengen. En je kunt blijven meepraten en genieten van alle historische radio-opnamen in het forum.

  • Onlangs hier

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
  • Gebruikersstatistieken

    • Aantal leden
      6381
    • Meest online
      2923

    Nieuwste lid
    JanBoer
    Geregistreerd
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.