Jump to content

Harmen

Administrators
 • Content Count

  1,115
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Harmen last won the day on July 31 2014

Harmen had the most liked content!

Community Reputation

271 Excellent

1 Follower

About Harmen

 • Rank
  Expert
 • Birthday 11/01/1980

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Groningen

Contact Methods

 • Website
  http://www.internetradiocafe.nl
 • Facebook
  http://facebook.com/iradiocafe
 • Twitter
  http://twitter.com/iradiocafe

Recent Profile Visitors

3,353 profile views
 1. Zoals beloofd wat jingles van Twickelstad FM ( https://radiopedia.nl/wiki/Twickelstad_FM )uit het breakthrough pakket. Volgens mij zijn er meer, maar kan het zo snel niet meer vinden. https://pixeldrain.com/u/2fCYm7qS
 2. Lokale omroep Zandvoort? Weet het eigenlijk niet precies. Zal de jingles die ik heb volgende week wel ff opzoeken
 3. Ik hoorde in de opnames van thorvald de geus op ZFM hier op het forum meen ik ook breakthrough en ik heb hier zelf het hele pakket liggen in het Twickelstad FM jasje. Kan ze wel een keer opzoeken bij belangstelling.
 4. Ooit heb ik mijn cassettebandjes laten digitaliseren en vandaag kwam ik ze toevallig weer tegen en heb ik er willekeurig wat beluisterd. Op een van de bandjes kwam ik een opname tegen van Veronica Nieuwsradio. Zo te horen is het waarschijnlijk een opname van de laatste dag dat het station uitzond. Heb het allemaal niet gecontroleerd en weet de tijden ook niet. Veel plezier en wie weet kan iemand het dateren. Veronica Nieuwsradio - onbekend.mp3
 5. Harmen

  Vacatures

  Gezocht redacteur Onze radiocommunity is het afgelopen jaar hard gegroeid. Forum, radionieuws, columns, knipselarchief, hitnoteringen: een kleine groep vrijwilligers zorgt er voor dat alles goed verloopt en dat dagelijks het actuele radionieuws tot jullie komt. Maar door de enorme groei is ook de grens bereikt aan wat wij voor jullie kunnen doen. Daarom hebben wij hulp nodig! Voor de dagelijks nieuwsvoorziening zijn wij op zoek naar meerdere personen die dit ons team willen versterken. Vind je het leuk om in een klein team het actuele radionieuws te brengen? Laat het ons dan weten! Vind je het nog leuker om op regelmatige basis achtergrond artikelen te schrijven over radiostations en hun medewerkers, van lokaal tot landelijk, in Nederland en Vlaanderen? Dan bieden wij je graag de ruimte om dit te publiceren! Laat ons weten waar je ons mee kan en wil helpen en wat eventueel je ideeën zijn om deze radio community nog beter te maken. Reageren kan via ons contactformulier.
 6. Dat klopt toch niet helemaal ruud in die situatie? Als je via je eigen mobiele provider het noodnummer niet kunt bereiken (geen bereik of storing) kan dat altijd via een andere provider. Ook als je daar geen abonnee van bent.
 7. Ga gerust je gang artikelen te schrijven Ruud. We kunnen nog redactieleden gebruiken zoals je ziet.
 8. Radio-dj Anoûl Hendriks (22) stapt over van Radio 538 naar SLAM!. Per 1 juli gaat hij op zaterdag en zondag tussen 12:00 en 15:00 uur zijn eigen programma presenteren, ook wordt hij vaste invaller op SLAM!. Met het vertrek van Jordi Warners neemt Dimitris Kops per 27 mei maandag tot en met donderdag van 13:00 tot 16:00 uur voor zijn rekening. Hij zal tevens in het weekend tussen 15:00 en 18:00 uur te horen blijven op SLAM!. "Anoûl Hendriks is een talent met kennis van dancemuziek en veel passie voor radio. Daarnaast brengt hij veel enthousiasme en energie met zich mee, eigenschappen die perfect passen bij de identiteit van SLAM!. We kijken uit naar zijn komst." Aldus Anton van Lieshout, station director van SLAM!. Anoûl kijkt er naar uit om bij SLAM! aan de slag te gaan: "Roze en blauw zijn mijn nieuwe clubkleuren! Wat heb ik zin om te gaan knallen bij SLAM!. Na jaren lol met de nachtbrakers van Nederland gaat het wennen worden om vóór 14:00 mijn bed uit te komen. We gaan het leuk hebben!" Naast de komst van Anoûl en de doorstroom van Dimitris krijgt ook de avondprogrammering een wijziging op SLAM!. Per 1 juni gaat het programma van Harm & Kees (22:00 - 00:00 uur) over op SLAM! non-stop. Daarmee gaat SLAM! zich in de late avond focussen op meer muziek. Over Anoul Hendriks Anoûl Hendriks begon bij de lokale omroep N1 in Nijmegen. In 2014 deed Anoûl mee aan BNN University. De dj was in de tijd daarna o.a. werkzaam bij KXRadio en 3FM. De afgelopen twee jaar hoorde je hem op Radio 538. Anoûl start per 1 juli met zijn nieuwe programma op SLAM!.
 9. Felix Meurders ontvangt de Ere-Zilveren Reissmicrofoon. Dit maakte juryvoorzitter Vincent Bijlo gisteravond bekend in Met het Oog op Morgen bekend. "Honderd jaar bestaat de radio en Felix is daar al 55 jaar op." Meurders (72) maakt al meer dan 55 jaar radio. Tussen 1968 en 1986 was hij te horen op Hilversum III. Ook werkte hij voor Radio 1 en is hij al meer dan twintig jaar de presentator van het programma Spijkers met Koppen op NPO Radio 2. Het is de achtste keer in de geschiedenis van de Zilveren Reissmicrofoons dat deze oeuvreprijs wordt uitgereikt. Vorig jaar mocht Tineke de Nooij de radioprijs in ontvangst nemen. Ook de nominaties voor de jaarlijkse uitreiking van de Zilveren Reissmicrofoon zijn bekendgemaakt. Dit jaar zijn het culinaire radioprogramma Mangiare!, presentatrice Mieke van der Weij en de podcastserie De Brand in het Landhuis genomineerd.
 10. Jongerenplatform ZTACK, dat afgelopen januari voortkwam uit het talentenprogramma The Radio Project, gaat verder uitbreiden. Op 22 juni a.s. wordt er op het Media Park in Hilversum een ZTACK talentendag georganiseerd, om het huidige team van het jongerenplatform verder uit te breiden. De komende weken worden jonge multimedia talenten, in de leeftijd van 16 tot 21 jaar, door het jongerenplatform opgeroepen om zich aan te melden voor de selectieronden. Op zaterdag 22 juni a.s. wordt er uit de aanmeldingen een definitieve keuze gemaakt voor nieuwe ZTACK talenten. De potentiele talenten mogen die dag hun multimedia skills presenteren aan juryleden Pierre Papa (juryvoorzitter), Giel Beelen, Ruud de Wild en het huidige ZTACK talent Kyra Kay van de Watering. Juryvoorzitter Pierre Papa: “In de afgelopen 4 maanden hebben de ZTACK-ers in no time een sterk fundament neergezet, met 3 reguliere podcasts, een live muziekstream en een verfrissende live radioshow. Ik ben trots op dit team en zie uit naar versterking, want de volgende stap in dit avontuur is zeer belangrijk. We zoeken naast radio ook multimedia en commercieel talent, voor en achter de schermen dat ons radiobedrijf verder kan laten groeien”. ZTACK Het jongerenplatform ZTACK werd op 1 januari 2019 gelanceerd vanuit het talentenprogramma The Radio Project. ZTACK richt zich op een doelgroep van 13-20 jarigen, een doelgroep die in het huidige medialandschap bekend staat als een moeilijk bereikbare doelgroep. De Hilversumse mediabedrijven YPCA ‘De Radiofabriek’ en Radiocoach lieten hierbij een groep jonge multimedia talenten geheel zelfstandig bouwen aan het radiostation van de toekomst. Dit resulteerde, in het jaar waarin de radio 100 jaar bestaat, in ZTACK! ZTACK biedt jongeren content in de breedste zin van het woord. De focus ligt hierbij op audio content. Zo werden in korte tijd een non-stop radiostation, een live radioshow en speciale podcasts voor jongeren ontwikkeld. ZTACK wil als nieuw jongerenplatform, naast audiocontent, ook videocontent, geschreven content en events gaan bieden. Foto: Jelmer Poelsma
 11. ... en aan Kraftwerk. De nieuwe single van Rammstein. Foto: Facebook.com/rammstein
 12. Traffic Radio/rick van v. heb ik wellicht wat van. In het kader van de haagse radioweek op Hofstad Radio doorgeprikt sept. vorig jaar. Zal het opzoeken.
 13. Hoe zie je die race voor je ruud? Waar bij fm zo hard mogelijk nog enig nut heeft aan de randen van je zendgebied, maakt dat bij de digitale radio geen bal uit. Je hebt ontvangst of niet, meer smaken zijn er niet. Zo luid mogelijk heeft daar geen enkele invloed op. Ik vraag me dus af op welke race je dan doelt.
 14. Heren, dat jullie het geen zak interesseert is toch volstrekt irrelevant. Fijn dat max het deelt voor degene die er wel blij mee is. Daarmee is hierover nu genoeg gezegd.
 15. Geen grap: Qmusic heeft er vanaf 1 april een broertje bij. Vandaag start de digitale radiozender Joe (spreek uit: Djoo) in Nederland. In België bestaat Joe op 1 april precies 10 jaar. Een mooi moment om Joe internationaal uit te breiden en de Nederlandse luisteraar te verblijden met herkenbare muziek van de jaren '80 tot nu. Dave Minneboo, Programmadirecteur Qmusic Nederland laat weten: "Joe is in België al jaren een sterke radiozender voor een wat meer volwassen doelgroep. Joe richt zich op de frisse veertiger en draait herkenbare hitmuziek van de jaren '80 tot nu. We zien dit als een mooie uitbreiding van ons radio-aanbod." Ochtendshow Radio-dj Erik van Roekel, die in het weekend te horen is op Qmusic, gaat de ochtendshow van Joe voor zijn rekening nemen. Elke werkdag tussen 7.00 en 9.00 uur is hij te horen op de nieuwe zender. Van Roekel deed in 2011 mee aan het Q-college, een opleidingstraject van Qmusic voor jong talent. Hij kwam als winnaar uit de bus en kreeg zijn eigen programma in de nacht en later in het weekend. Erik van Roekel is blij met deze nieuwe stap in zijn carrière: “Ik heb heel veel zin om de ochtendshow van Joe voor mijn rekening te nemen en de luisteraars wakker te laten worden met muziek die iedereen kent en waar ik zelf ook veel van hou. Het is heel leuk en spannend om als dj bij de start van een nieuwe zender betrokken te zijn!” Qmusic Nederland gaat de nieuwe zender exploiteren. In 2005 werd Q door De Persgroep geïntroduceerd in Nederland, op de frequentie van het toenmalige Noordzee FM. Moedermaatschappij De Persgroep is ook eigenaar van Qmusic België, VTM, HLN en in Nederland onder andere van het AD, Volkskrant, Trouw en het Parool. De zender is digitaal te beluisteren via Joe.nl en via Nederland.fm. Afbeelding: Erik van Roekel (Joe)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.