Jump to content

Harmen

Administrators
 • Content Count

  1,109
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Harmen

 1. Ooit heb ik mijn cassettebandjes laten digitaliseren en vandaag kwam ik ze toevallig weer tegen en heb ik er willekeurig wat beluisterd. Op een van de bandjes kwam ik een opname tegen van Veronica Nieuwsradio. Zo te horen is het waarschijnlijk een opname van de laatste dag dat het station uitzond. Heb het allemaal niet gecontroleerd en weet de tijden ook niet. Veel plezier en wie weet kan iemand het dateren. Veronica Nieuwsradio - onbekend.mp3
 2. Harmen

  Vacatures

  Gezocht redacteur Onze radiocommunity is het afgelopen jaar hard gegroeid. Forum, radionieuws, columns, knipselarchief, hitnoteringen: een kleine groep vrijwilligers zorgt er voor dat alles goed verloopt en dat dagelijks het actuele radionieuws tot jullie komt. Maar door de enorme groei is ook de grens bereikt aan wat wij voor jullie kunnen doen. Daarom hebben wij hulp nodig! Voor de dagelijks nieuwsvoorziening zijn wij op zoek naar meerdere personen die dit ons team willen versterken. Vind je het leuk om in een klein team het actuele radionieuws te brengen? Laat het ons dan weten! Vind je het nog leuker om op regelmatige basis achtergrond artikelen te schrijven over radiostations en hun medewerkers, van lokaal tot landelijk, in Nederland en Vlaanderen? Dan bieden wij je graag de ruimte om dit te publiceren! Laat ons weten waar je ons mee kan en wil helpen en wat eventueel je ideeën zijn om deze radio community nog beter te maken. Reageren kan via ons contactformulier.
 3. Dat klopt toch niet helemaal ruud in die situatie? Als je via je eigen mobiele provider het noodnummer niet kunt bereiken (geen bereik of storing) kan dat altijd via een andere provider. Ook als je daar geen abonnee van bent.
 4. Ga gerust je gang artikelen te schrijven Ruud. We kunnen nog redactieleden gebruiken zoals je ziet.
 5. Radio-dj Anoûl Hendriks (22) stapt over van Radio 538 naar SLAM!. Per 1 juli gaat hij op zaterdag en zondag tussen 12:00 en 15:00 uur zijn eigen programma presenteren, ook wordt hij vaste invaller op SLAM!. Met het vertrek van Jordi Warners neemt Dimitris Kops per 27 mei maandag tot en met donderdag van 13:00 tot 16:00 uur voor zijn rekening. Hij zal tevens in het weekend tussen 15:00 en 18:00 uur te horen blijven op SLAM!. "Anoûl Hendriks is een talent met kennis van dancemuziek en veel passie voor radio. Daarnaast brengt hij veel enthousiasme en energie met zich mee, eigenschappen die perfect passen bij de identiteit van SLAM!. We kijken uit naar zijn komst." Aldus Anton van Lieshout, station director van SLAM!. Anoûl kijkt er naar uit om bij SLAM! aan de slag te gaan: "Roze en blauw zijn mijn nieuwe clubkleuren! Wat heb ik zin om te gaan knallen bij SLAM!. Na jaren lol met de nachtbrakers van Nederland gaat het wennen worden om vóór 14:00 mijn bed uit te komen. We gaan het leuk hebben!" Naast de komst van Anoûl en de doorstroom van Dimitris krijgt ook de avondprogrammering een wijziging op SLAM!. Per 1 juni gaat het programma van Harm & Kees (22:00 - 00:00 uur) over op SLAM! non-stop. Daarmee gaat SLAM! zich in de late avond focussen op meer muziek. Over Anoul Hendriks Anoûl Hendriks begon bij de lokale omroep N1 in Nijmegen. In 2014 deed Anoûl mee aan BNN University. De dj was in de tijd daarna o.a. werkzaam bij KXRadio en 3FM. De afgelopen twee jaar hoorde je hem op Radio 538. Anoûl start per 1 juli met zijn nieuwe programma op SLAM!.
 6. Felix Meurders ontvangt de Ere-Zilveren Reissmicrofoon. Dit maakte juryvoorzitter Vincent Bijlo gisteravond bekend in Met het Oog op Morgen bekend. "Honderd jaar bestaat de radio en Felix is daar al 55 jaar op." Meurders (72) maakt al meer dan 55 jaar radio. Tussen 1968 en 1986 was hij te horen op Hilversum III. Ook werkte hij voor Radio 1 en is hij al meer dan twintig jaar de presentator van het programma Spijkers met Koppen op NPO Radio 2. Het is de achtste keer in de geschiedenis van de Zilveren Reissmicrofoons dat deze oeuvreprijs wordt uitgereikt. Vorig jaar mocht Tineke de Nooij de radioprijs in ontvangst nemen. Ook de nominaties voor de jaarlijkse uitreiking van de Zilveren Reissmicrofoon zijn bekendgemaakt. Dit jaar zijn het culinaire radioprogramma Mangiare!, presentatrice Mieke van der Weij en de podcastserie De Brand in het Landhuis genomineerd.
 7. Jongerenplatform ZTACK, dat afgelopen januari voortkwam uit het talentenprogramma The Radio Project, gaat verder uitbreiden. Op 22 juni a.s. wordt er op het Media Park in Hilversum een ZTACK talentendag georganiseerd, om het huidige team van het jongerenplatform verder uit te breiden. De komende weken worden jonge multimedia talenten, in de leeftijd van 16 tot 21 jaar, door het jongerenplatform opgeroepen om zich aan te melden voor de selectieronden. Op zaterdag 22 juni a.s. wordt er uit de aanmeldingen een definitieve keuze gemaakt voor nieuwe ZTACK talenten. De potentiele talenten mogen die dag hun multimedia skills presenteren aan juryleden Pierre Papa (juryvoorzitter), Giel Beelen, Ruud de Wild en het huidige ZTACK talent Kyra Kay van de Watering. Juryvoorzitter Pierre Papa: “In de afgelopen 4 maanden hebben de ZTACK-ers in no time een sterk fundament neergezet, met 3 reguliere podcasts, een live muziekstream en een verfrissende live radioshow. Ik ben trots op dit team en zie uit naar versterking, want de volgende stap in dit avontuur is zeer belangrijk. We zoeken naast radio ook multimedia en commercieel talent, voor en achter de schermen dat ons radiobedrijf verder kan laten groeien”. ZTACK Het jongerenplatform ZTACK werd op 1 januari 2019 gelanceerd vanuit het talentenprogramma The Radio Project. ZTACK richt zich op een doelgroep van 13-20 jarigen, een doelgroep die in het huidige medialandschap bekend staat als een moeilijk bereikbare doelgroep. De Hilversumse mediabedrijven YPCA ‘De Radiofabriek’ en Radiocoach lieten hierbij een groep jonge multimedia talenten geheel zelfstandig bouwen aan het radiostation van de toekomst. Dit resulteerde, in het jaar waarin de radio 100 jaar bestaat, in ZTACK! ZTACK biedt jongeren content in de breedste zin van het woord. De focus ligt hierbij op audio content. Zo werden in korte tijd een non-stop radiostation, een live radioshow en speciale podcasts voor jongeren ontwikkeld. ZTACK wil als nieuw jongerenplatform, naast audiocontent, ook videocontent, geschreven content en events gaan bieden. Foto: Jelmer Poelsma
 8. ... en aan Kraftwerk. De nieuwe single van Rammstein. Foto: Facebook.com/rammstein
 9. Traffic Radio/rick van v. heb ik wellicht wat van. In het kader van de haagse radioweek op Hofstad Radio doorgeprikt sept. vorig jaar. Zal het opzoeken.
 10. Hoe zie je die race voor je ruud? Waar bij fm zo hard mogelijk nog enig nut heeft aan de randen van je zendgebied, maakt dat bij de digitale radio geen bal uit. Je hebt ontvangst of niet, meer smaken zijn er niet. Zo luid mogelijk heeft daar geen enkele invloed op. Ik vraag me dus af op welke race je dan doelt.
 11. Heren, dat jullie het geen zak interesseert is toch volstrekt irrelevant. Fijn dat max het deelt voor degene die er wel blij mee is. Daarmee is hierover nu genoeg gezegd.
 12. Geen grap: Qmusic heeft er vanaf 1 april een broertje bij. Vandaag start de digitale radiozender Joe (spreek uit: Djoo) in Nederland. In België bestaat Joe op 1 april precies 10 jaar. Een mooi moment om Joe internationaal uit te breiden en de Nederlandse luisteraar te verblijden met herkenbare muziek van de jaren '80 tot nu. Dave Minneboo, Programmadirecteur Qmusic Nederland laat weten: "Joe is in België al jaren een sterke radiozender voor een wat meer volwassen doelgroep. Joe richt zich op de frisse veertiger en draait herkenbare hitmuziek van de jaren '80 tot nu. We zien dit als een mooie uitbreiding van ons radio-aanbod." Ochtendshow Radio-dj Erik van Roekel, die in het weekend te horen is op Qmusic, gaat de ochtendshow van Joe voor zijn rekening nemen. Elke werkdag tussen 7.00 en 9.00 uur is hij te horen op de nieuwe zender. Van Roekel deed in 2011 mee aan het Q-college, een opleidingstraject van Qmusic voor jong talent. Hij kwam als winnaar uit de bus en kreeg zijn eigen programma in de nacht en later in het weekend. Erik van Roekel is blij met deze nieuwe stap in zijn carrière: “Ik heb heel veel zin om de ochtendshow van Joe voor mijn rekening te nemen en de luisteraars wakker te laten worden met muziek die iedereen kent en waar ik zelf ook veel van hou. Het is heel leuk en spannend om als dj bij de start van een nieuwe zender betrokken te zijn!” Qmusic Nederland gaat de nieuwe zender exploiteren. In 2005 werd Q door De Persgroep geïntroduceerd in Nederland, op de frequentie van het toenmalige Noordzee FM. Moedermaatschappij De Persgroep is ook eigenaar van Qmusic België, VTM, HLN en in Nederland onder andere van het AD, Volkskrant, Trouw en het Parool. De zender is digitaal te beluisteren via Joe.nl en via Nederland.fm. Afbeelding: Erik van Roekel (Joe)
 13. Dat is toch gewoon zijn/haar goed recht Ruud? Snap dat je het klote vindt, maar eerlijk gezegd kun je het niet verkrijgen van je eerste keus alleen jezelf kwalijk nemen.
 14. Vrijdag 1 februari aanstaande start Kink (nu zonder FM) weer met uitzenden. Gisteravond was er een voorproefje te horen tussen 22 en 23 uur met Michiel Veenstra. "KINK_2019_01_29_22-23uur.mp3" https://pixeldra.in/u/34HmA-
 15. Het alternatieve radiostation Kink start op 1 februari 2019 online en via DAB+. Vandaag maakte het station de programmering bekend. Energieke en getalenteerde programmamakers als Jasper Leijdens, Tessa Mol en Tim op het Broek zijn vanaf 1 februari te horen op KINK, het alternatieve radiostation dat op 1 februari 2019 terugkeert na in 2011 onder de naam Kink FM te zijn gestopt. Daarnaast komt KINK met een breed scala aan unieke podcasts, gericht op liefhebbers van alternatieve hiphop, dance en metal. KINK begint op vrijdag 1 februari om 17 uur ’s middags met een feestelijke eerste uitzending. De doordeweekse programmering begint elke dag om 7 uur met Michiel Veenstra en zijn ochtendshow KINKSTART, gevolgd door twee uur nonstop KINK-classics in KINK DNA. Daarna zijn Jasper Leegwater, Tessa Mol en Jasper Leijdens te horen. De avonduren zijn voor een poule van radiodieren als Tamar Tieleman, Bas van Dalen en Femke van der Veen. De late avonduren worden gevuld door muziekliefhebbers pur sang als DJ St. Paul, Henk Kanning en Caroline Westendorp. Laatstgenoemde, die de afgelopen jaren furore maakte als zangeres van The Charm The Fury, neemt ook de metalpodcast KINK DISTORTION voor haar rekening. In het weekend zijn onder andere Tim op het Broek en Leon Verdonschot te horen, die terugkeert met zijn befaamde KINK talkshow Oeverloos. In de toenemende vraag naar audio on demand voorziet KINK met de dagelijkse podcast DAILY KINK waarin luisteraars in een paar minuten worden bijgepraat op het gebied van muzieknieuws en nieuwe releases. De muziekprogramma’s op het podcastplatform worden uitsluitend gepresenteerd door kenners; zo draait Frank Stevens (Simplon Groningen) de beste alternatieve hiphop in HOMEBASE. Bram de Wijs (voormalig drummer van Only Seven Left en skatepunk-labelbaas) laat de nieuwste poppunk horen in KINK FAST en Stefan Koopmanschap, curator van dance playlist KLUB KINK, gaat ook de gelijknamige podcast presenteren. Daarnaast is er ook elke twee weken de Festival podcast, een co-productie met de toonaangevende nieuwssite FestiLeaks. Michiel Veenstra, programmadirecteur van KINK: “De start van KINK is de start van een geluid in de ether dat node gemist wordt, dat is me wel duidelijk geworden aan de hand van alle reacties van potentiële luisteraars maar ook platenlabels, poppodia en artiesten. Een fantastisch team van enthousiaste en gedreven muziekliefhebbers staat te trappelen om dat geluid eindelijk weer te laten horen”. KINK wordt een platform voor alternatieve muziek met radio, podcasts en playlists. KINK zal online te ontvangen zijn en via DAB+. Dit is de digitale opvolger van FM en gratis te ontvangen met een daarvoor geschikt radiotoestel. KINK zal daarmee vanaf de start meteen in heel Nederland via de ether te ontvangen zijn. De playlists in diverse genres en moods zijn nu al te beluisteren op Spotify, Apple Music, Deezer en YouTube Music. De podcasts zijn te beluisteren via alle bekende podcastapps en via de KINK-site en app, die later deze maand online gaan. Foto: Nathan Reinds
 16. Het gaat hier niet om BNR, maar een andere. Blijkbaar is er nog een zakenzender in Nederland. Laat onverlet dat de term mij ook niets zegt, al had ik een vermoeden waar het heen ging...
 17. Weet niet of gebruikers het onderwerp kunnen aanpassen. Berichten meen ik wel (maar misschien ook maar voor een beperkte periode). Hoe dan ook, ik heb het opgelost.
 18. Aah zou dat de reden zijn dat ik in Hoogeveen in 1 straat echt niets ontvang op dab en fm...? Hele straat ligt vol panelen.
 19. Vandaag, exact 7 jaar na het verdwijnen van Kink FM op 1 oktober 2011 en 23 jaar na de oprichting (1 oktober 1995), maken we bekend dat hét alternatieve rockstation van Nederland vanaf 1 februari 2019 weer zeven dagen in de week te beluisteren zal zijn, om te beginnen via internet, streamingdiensten en podcasts. Kink FM wordt kortweg KINK. Als programmadirecteur van het nieuwe KINK is Michiel Veenstra aangesteld. Hij zal inhoudelijk verantwoordelijk zijn voor alle lineaire en on demand uitzendingen. Daarnaast zal hij ook als dj programma's gaan maken voor KINK. Veenstra was van 2000 tot 2003 ook al te horen op Kink FM. Vanaf 2005 tot heden was hij dagelijks te horen op 3FM en presenteerde regelmatig muziekprogramma’s op tv voor de publieke omroep. “Het was me al jaren een doorn in het oor dat er geen station meer bestond zoals Kink FM”, licht Veenstra toe. “Er is in het huidige radiolandschap geen serieus vast honk voor liefhebbers van alternatieve popmuziek. De tijd is rijp voor een eigentijds platform waar deze muziek 24 uur per dag te horen is op zowel live radio als via on demand streamingdiensten en podcasts. Bij het nieuwe KINK komen muziek en tech samen en het is een grote eer dat ik deze legendarische radionaam mede nieuw leven mag inblazen”. Kink FM was vandaag, 23 jaar geleden voor het eerst te horen. Het station dat zich richtte op alternative rock en alleen te horen was via de kabel, was een initiatief van Veronica en groeide al snel uit tot het enige en meest populaire alternatieve station van Nederland met een grote schare trouwe fans. Bekende DJ's waren onder meer Arjen Grolleman, Def P, Floortje Dessing, Alfred Lagarde, Leon Verdonschot, Isabelle Brinkman, Martijn Biemans, Mark van der Molen e.v.a. Eén van de initiatiefnemers van de herstart is Leon Ramakers, oud-directeur van Mojo Concerts en nu verbonden als adviseur aan de concertorganisator. (Zijn aandeelhouderschap van KINK is nadrukkelijk privė.) Ramakers was al eerder aandeelhouder van Kink FM en hecht grote waarde aan het bestaan van een radiostation dat zich op een moderne wijze richt op de liefhebbers van alternative rock en bijdraagt aan de popcultuur in Nederland. Binnenkort wordt de volledige programmering van het nieuwe KINK bekendgemaakt. (foto: Nathan Reinds)
 20. En de laatste dag van de haagse radioweek. Voor de zekerheid ook maar even het uurtje na middernacht meegepikt. 16 sep 2018 00 uur https://pixeldra.in/u/IuYP17 16 sep 2018 01 uur https://pixeldra.in/u/uPEAKZ 16 sep 2018 02 uur https://pixeldra.in/u/0v95M9 16 sep 2018 03 uur https://pixeldra.in/u/tqW_6Q 16 sep 2018 04 uur https://pixeldra.in/u/Sq4yan 16 sep 2018 05 uur https://pixeldra.in/u/dUQek3 16 sep 2018 06 uur https://pixeldra.in/u/BP81tL 16 sep 2018 07 uur https://pixeldra.in/u/NsziSy 16 sep 2018 08 uur https://pixeldra.in/u/FHHdNz 16 sep 2018 09 uur https://pixeldra.in/u/7naloR 16 sep 2018 10 uur https://pixeldra.in/u/VJuog7 16 sep 2018 11 uur https://pixeldra.in/u/9fj82e 16 sep 2018 12 uur https://pixeldra.in/u/UbfDUc 16 sep 2018 13 uur https://pixeldra.in/u/hj3D83 16 sep 2018 14 uur https://pixeldra.in/u/moMFCH 16 sep 2018 15 uur https://pixeldra.in/u/JGUpgj 16 sep 2018 16 uur https://pixeldra.in/u/xa_k69 16 sep 2018 17 uur https://pixeldra.in/u/7jxUqE 16 sep 2018 18 uur https://pixeldra.in/u/MmrMs2 16 sep 2018 19 uur https://pixeldra.in/u/tzB61I 16 sep 2018 20 uur https://pixeldra.in/u/sh1dz2 16 sep 2018 21 uur https://pixeldra.in/u/N0N8C4 16 sep 2018 22 uur https://pixeldra.in/u/5AehWj 16 sep 2018 23 uur https://pixeldra.in/u/-u0T5B 17 sep 2018 00 uur https://pixeldra.in/u/PXVIPY
 21. Geen idee, zelf nog niet in de gelegenheid geweest te luisteren. Vermoed tussen 12 en 17, de andere dagen hadden we ook daartussen de live programmas vanuit het museum. Als je het weet, laat het maar weten. Dan pas ik het in de omschrijvingen aan.
 22. 15 sep 2018 00 uur https://pixeldra.in/u/JYQJsO 15 sep 2018 01 uur https://pixeldra.in/u/F4hxT8 15 sep 2018 02 uur https://pixeldra.in/u/iGyBDq 15 sep 2018 03 uur https://pixeldra.in/u/VQniDX 15 sep 2018 04 uur https://pixeldra.in/u/3IlCx8 15 sep 2018 05 uur https://pixeldra.in/u/W7L3ky 15 sep 2018 06 uur https://pixeldra.in/u/NyBMzM 15 sep 2018 07 uur https://pixeldra.in/u/vvfLJp 15 sep 2018 08 uur https://pixeldra.in/u/amjXi3 15 sep 2018 09 uur https://pixeldra.in/u/xiGjkS 15 sep 2018 10 uur https://pixeldra.in/u/-EP7LF 15 sep 2018 11 uur https://pixeldra.in/u/GQKmBU 15 sep 2018 12 uur https://pixeldra.in/u/-opiCx 15 sep 2018 13 uur https://pixeldra.in/u/Ak-88H 15 sep 2018 14 uur https://pixeldra.in/u/JgtyLX 15 sep 2018 15 uur https://pixeldra.in/u/y0dzhx 15 sep 2018 16 uur https://pixeldra.in/u/b3SdfR 15 sep 2018 17 uur https://pixeldra.in/u/dJ1-cB 15 sep 2018 18 uur https://pixeldra.in/u/Qmubh- 15 sep 2018 19 uur https://pixeldra.in/u/-S6PAw 15 sep 2018 20 uur https://pixeldra.in/u/gPET8M 15 sep 2018 21 uur https://pixeldra.in/u/7KFYqv 15 sep 2018 22 uur https://pixeldra.in/u/FTavZ0 15 sep 2018 23 uur https://pixeldra.in/u/-R34sk
 23. Vrijdag de 14e. Het thema deze dag waren de dancezenders als X-clusief en Balans. 14 sep 2018 00 uur - radiostad nummer een - https://pixeldra.in/u/Kot9RP 14 sep 2018 01 uur - radiostad nummer een - https://pixeldra.in/u/hpUKnz 14 sep 2018 02 uur - semi nonstop - https://pixeldra.in/u/fxXUlv 14 sep 2018 03 uur - semi nonstop - https://pixeldra.in/u/yFiLU0 14 sep 2018 04 uur - semi nonstop - https://pixeldra.in/u/ADk1pm 14 sep 2018 05 uur - semi nonstop - https://pixeldra.in/u/miMsun 14 sep 2018 06 uur - semi nonstop - https://pixeldra.in/u/-VDTl8 14 sep 2018 07 uur - rick van velthuysen - https://pixeldra.in/u/TQXmlM 14 sep 2018 08 uur - rick van velthuysen - https://pixeldra.in/u/J88ZB3 14 sep 2018 09 uur - harmen huizinga - https://pixeldra.in/u/NgIUnq 14 sep 2018 10 uur - harmen huizinga - https://pixeldra.in/u/a3Lpzo 14 sep 2018 11 uur - harmen huizinga - https://pixeldra.in/u/hE7N0E 14 sep 2018 12 uur - michiel van der bruggen - https://pixeldra.in/u/nck8Wg 14 sep 2018 13 uur - michiel van der bruggen - https://pixeldra.in/u/Fic2ML 14 sep 2018 14 uur - marcel blok - https://pixeldra.in/u/Ba_4FS 14 sep 2018 15 uur - marcel blok - https://pixeldra.in/u/iqq0Cd 14 sep 2018 16 uur - marcel blok - https://pixeldra.in/u/wIqjck 14 sep 2018 17 uur - haags radioarchief - https://pixeldra.in/u/kh_lfw 14 sep 2018 18 uur - nonstop - https://pixeldra.in/u/ki82jB 14 sep 2018 19 uur - nonstop - https://pixeldra.in/u/cMh-Fv 14 sep 2018 20 uur - nonstop - https://pixeldra.in/u/hYI_KL 14 sep 2018 21 uur - nonstop - https://pixeldra.in/u/vcnP96 14 sep 2018 22 uur - rob van dijk - https://pixeldra.in/u/C-rJUi 14 sep 2018 23 uur - nonstop - https://pixeldra.in/u/Nqkzg_
 24. Donderdag 13 sep. Met de bingozenders. Camel, Klimop, Panderosa. En Radio Baccara. 13 sep 2018 00 uur - radiostad nummer een - https://pixeldra.in/u/nNAJNT 13 sep 2018 01 uur - radiostad nummer een - https://pixeldra.in/u/sUJ3or 13 sep 2018 02 uur - semi nonstop - https://pixeldra.in/u/Z7oofB 13 sep 2018 03 uur - semi nonstop - https://pixeldra.in/u/KV2qA2 13 sep 2018 04 uur - semi nonstop - https://pixeldra.in/u/7dHHTp 13 sep 2018 05 uur - semi nonstop - https://pixeldra.in/u/0kX5Hi 13 sep 2018 06 uur - semi nonstop - https://pixeldra.in/u/dvs_m0 13 sep 2018 07 uur - rick van velthuysen - https://pixeldra.in/u/DMapm4 13 sep 2018 08 uur - rick van velthuysen - https://pixeldra.in/u/gRDPxX 13 sep 2018 09 uur - harmen huizinga - https://pixeldra.in/u/qc1Ab8 13 sep 2018 10 uur - harmen huizinga - https://pixeldra.in/u/iNYreW 13 sep 2018 11 uur - harmen huizinga - https://pixeldra.in/u/YixmmG 13 sep 2018 12 uur - hans van houten - https://pixeldra.in/u/08yIr2 13 sep 2018 13 uur - hans van houten - https://pixeldra.in/u/AIr8dV 13 sep 2018 14 uur - marcel blok - https://pixeldra.in/u/qf2lwX 13 sep 2018 15 uur - marcel blok - https://pixeldra.in/u/jkCY21 13 sep 2018 16 uur - marcel blok - https://pixeldra.in/u/ABuqX8 13 sep 2018 17 uur - haags radioarchief - https://pixeldra.in/u/n9N7K6 13 sep 2018 18 uur - nonstop - https://pixeldra.in/u/cHILz5 13 sep 2018 19 uur - nonstop - https://pixeldra.in/u/9NvyJ2 13 sep 2018 20 uur - nonstop - https://pixeldra.in/u/0CLaiw 13 sep 2018 21 uur - nonstop - https://pixeldra.in/u/d2qHeV 13 sep 2018 22 uur - rob van dijk - https://pixeldra.in/u/XcXrfi 13 sep 2018 23 uur - nonstop - https://pixeldra.in/u/Ywptvx
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.