Jump to content

jan

Members
 • Content Count

  153
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

178 Excellent

About jan

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Prachtige uitzending! Bedankt!
 2. Leuk! Dankjewel Juul!
 3. De tweede opname zijn allerlei korte Atlantis fragmenten uit 1982. Een datum is er niet uit te halen. +jingle: atlantis krachtschijf -John Spencer-Lana +Lara +Rob Baars: “Lara ik hoop dat je het mooi vindt” -Rob Baars-Samen +Robert Tillman: “12.14 Paul van Delft aan de telefoon” .speedcenter 130544 -Conny van den Bosch-Mi ma Micky Mouse -Rachel Sweet- +afsluiting Paul van Delft Koffietijd -Jay & Americans-Come a little bit closer
 4. Van dat ruilen weet ik niks, maar dat ze voornamelijk bij benzinepompen te koop waren dat kan ik me inderdaad wel herinneren. En wat die K-Tel commercials betreft die waren geweldig. Met stemmen van Lex Harding, (lpDynamite), Leo v.d. Goot (40 Super Greats, Disco Mania) en ik meen zelfs Big John Russell voor de K-tel lp Souled Out. Altijd vlak voor het nieuws op Mi Amigo. Heb er ook nog een paar singles van in bezit. Werden gedraaid in de platenzaken. Eerst de commercial en dan een nummer van de desbetreffende lp. Als er belangstelling voor is hoor ik het graag, dan zet ik ze hier
 5. 20 Juni 1985 staat in mijn aantekeningen. Op 21 juni startte de "Vier Seizoenen Show". Een liveprogramma van boord.
 6. Ik denk dat dit Arie Swets is. Hij was in deze periode aan boord (vanaf 16 mei 1989). Andere Nederlanders aan boord op 10 juni 1989 waren Colin Peters en Ron v.d. Plas. Die zijn het volgens mij niet.
 7. Idd. Grijze Philips band 18 cm langzame snelheid. Geen shamrock in elk geval.
 8. Helemaal juist. De Walter Simons stukken zijn van 29 april 1985 en komen bij mij vandaan. 5 juni is een interessante dag want die heb ik destijds compleet opgenomen (van 5.00 tot 18.05) en is bij Vincent. Zal ongetwijfeld t.z.t. op het forum komen.
 9. Interessant gegeven Leen. Want het was dus niet zo dat Berk en van Kooten in eerste instantie afwachtend waren van de reactie van Justitie op Radio Monique in december 1984 en toen het na enkele maanden redelijk rustig bleef uit die hoek, dat toen Berk, van Kooten, Kartner, Ouwens e.a. van zich lieten horen. En wat was er gebeurd als die allereerste financiers zich niet hadden teruggetrokken? Waren Berk en van Kooten dan niet gestart met hun programma's?
 10. Het bestaat nog steeds anno 2020: The Foundation Of Human Understanding. https://www.fhu.com/
 11. Was dit in 1979 wat in de jaren daarvoor Background Music Naarden heette? Een Strengholt initiatief?
 12. Even google geraadpleegd: er is een Kurt Gelaude in Gent. Actief in de categorie groothandels-electra. Dat zal hem dan wel zijn vermoed ik zo.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.