Jump to content

jan

Members
 • Content Count

  146
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

168 Excellent

About jan

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik denk dat dit Arie Swets is. Hij was in deze periode aan boord (vanaf 16 mei 1989). Andere Nederlanders aan boord op 10 juni 1989 waren Colin Peters en Ron v.d. Plas. Die zijn het volgens mij niet.
 2. Idd. Grijze Philips band 18 cm langzame snelheid. Geen shamrock in elk geval.
 3. Helemaal juist. De Walter Simons stukken zijn van 29 april 1985 en komen bij mij vandaan. 5 juni is een interessante dag want die heb ik destijds compleet opgenomen (van 5.00 tot 18.05) en is bij Vincent. Zal ongetwijfeld t.z.t. op het forum komen.
 4. Interessant gegeven Leen. Want het was dus niet zo dat Berk en van Kooten in eerste instantie afwachtend waren van de reactie van Justitie op Radio Monique in december 1984 en toen het na enkele maanden redelijk rustig bleef uit die hoek, dat toen Berk, van Kooten, Kartner, Ouwens e.a. van zich lieten horen. En wat was er gebeurd als die allereerste financiers zich niet hadden teruggetrokken? Waren Berk en van Kooten dan niet gestart met hun programma's?
 5. Het bestaat nog steeds anno 2020: The Foundation Of Human Understanding. https://www.fhu.com/
 6. Was dit in 1979 wat in de jaren daarvoor Background Music Naarden heette? Een Strengholt initiatief?
 7. Even google geraadpleegd: er is een Kurt Gelaude in Gent. Actief in de categorie groothandels-electra. Dat zal hem dan wel zijn vermoed ik zo.
 8. Leuk! Met de stem van Nico Volker die hier als Ron van der Plas de spot inspreekt. Hij was in maart en april 1977 enkele weken in Playa de Aro, nadat hij een dag of 10 in januari 1977 aan boord had gezeten. In de 1 april grap van 1977 (Mi Amigo stopt ermee) is hij ook te horen. In die periode is ook deze spot gemaakt. Overigens bestaat het hotel nog steeds: https://www.hotelcolumbus.es/
 9. Ik verbeter je niet graag Leen, maar hierbij een foto van de tegel die nog steeds bij mij aan de muur hangt van de Martina, het 3e schip van Delmare uit 1979. Nog altijd een pareltje!
 10. Altijd aardig om te zien hoe het er nu uitziet, maar dit is het adres Morsweg 7 Leiden. Daar zat in 1979 De Leidse Fles die veel te horen was op Radio Delmare. "Voor geboortetegels, huwelijksborden.....etc". Ferry Eden sprak het spotje destijds in. En als ik me niet vergis kwamen hier ook de Delmare-tegeltjes vandaan met de Mv Martina er op.
 11. jan

  Corona

  Gevonden!
 12. jan

  Corona

  Bert, dat was in 1981 volgens mij. Toen Radiovisie ermee ophield. En het kwam meen ik uit Harderwijk. Ik zal eens kijken of ik er nog iets van heb. Tussen de Freeway's, MHZ-Magazines (uit Noordwijk meen ik), Victoria's en DX-Magazine's.....
 13. jan

  Corona

  Heb destijds naar ik meen 15 gulden overgemaakt en daar inderdaad 1 of 2 keer een 'blaadje' voor ontvangen. Daarna niks meer. Zag er in die tijd niet professioneel uit. Lang niet zo professioneel als Freewave in die tijd. Een beetje vergelijkbaar met het blaadje 'Visioen' over radio. Zegt dat iemand nog iets?
 14. Dit is niet de stem van Conny Vandenbos maar van Ilona Chechova. Conny heeft nooit bij Holland FM gewerkt.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.