Jump to content

jan

Members
 • Posts

  181
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jan's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator Rare
 • Reacting Well
 • Dedicated
 • Very Popular Rare

Recent Badges

307

Reputation

 1. The Teens, Johnny Blenco en deze singles zijn kenmerkend voor Radio Delmare in augustus 1978:
 2. Een klein overzichtje van de typische Delmare platen uit 1979 die ik heb. Enterschijven, Deejay Hittips. Het waren toch platen die je verder bijna nergens hoorde: X-Ray Vision van Scafell Pike, Dingo On A Sunny Day, Gaby Lang Fallin' In Love, Gloria Gaynor Stoplight en Septimus met Keep Searchin' om er maar een paar te noemen...Geweldige platen!
 3. Ik heb ze allemaal en uitgewerkt qua inhoud. 1 t/m 75. Daar heb je nu niet zoveel aan maar ik zal ze, als niemand ze hier plaatst, binnenkort meegeven aan Vincent.
 4. Je hoort gelijk dat het 'Jan Veldkamp' is. "Heeft u een verzoekje voor de Jukebox....." Heel grappig!
 5. jan

  Veronica Info

  Haha jazeker! 😀
 6. De discjockey is Erwin v.d. Bliek
 7. jan

  Veronica Info

  Leuk! Deze komen bij mij vandaan. De eerste is wel duidelijk qua datum en wat de tweede betreft: dit is een nonstop versie van de Nederlandse Top 40 van 9 juni 1984 met een Lois commercial die ik graag wilde hebben. Ik heb toen gebeld met de Studio Top 40, mijn vraag voorgelegd en het was mogelijk. Ik zou na het overmaken van 25 gulden een nonstop Top 40 van die week krijgen met Lois commerials. Binnen een week had ik de cassette in huis!
 8. Ha Ben, Dat was in 1973. De Lach maakte toen een doorstart onder de naam De Nieuwe Lach. 9 maart 1973 verscheen het 1e nummer. (1e jaargang nummer 1 staat er op), 19 juni 1973 het 18e en laatste nummer. De prijs was inderdaad 1.65 per exemplaar.
 9. https://www.vpro.nl/speel~POMS_VPRO_611540~interview-van-ineke-van-den-bergen-met-sylvain-tack-het-evenement~.html Om het compleet te maken, van de VPRO site, het complete interview met Sylvain Tack 9 oktober 1986
 10. Ik weet wat je bedoelt Philip, maar wat Mi Amigo draaide als commercial in 1977 is 'gewoon' een single. Gezongen door Jan Puimege. Een Vlaamse kleinkunstzanger die jaren geleden al op zeer jonge leeftijd is overleden. Het singletje is te koop voor 12 euro. De plaat werd uitgebracht op Monopole Records. https://www.discogs.com/sell/item/947063679?ev=bp_img
 11. Dank Leendert! Zoiets moet het inderdaad geweest zijn. Het was ook geen lange sessie bij Stadsradio kan ik me herinneren. Ik meen dat het om een incidentele invalbeurt ging.
 12. Blijven mooie foto's Leendert! Heeft hij begin jaren 90, laten we zeggen 1992/1993 ook niet iets incidenteels gedaan op Stadsradio Rotterdam bij ons aller Nico Volker? Daar staat mij iets van bij nl. Al dan niet samen met Ron West?
 13. Nee het is een instrumentaal niemandalletje helaas....
 14. Typisch! Bij mij is dit de B-kant.
 15. Je hebt gelijk Bert, 3 juli tikfoutje, moest uiteraard 5 juli zijn. Inderdaad het meest waarschijnlijk.
×
×
 • Create New...