Jump to content

Albatrosstudio

Members
 • Content Count

  1,605
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Albatrosstudio last won the day on October 14

Albatrosstudio had the most liked content!

Community Reputation

2,723 Excellent

About Albatrosstudio

 • Rank
  Expert
 • Birthday 03/11/1956

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Website
  http://www.albatrosbeheerbv.nl

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://forum.offshoreradio.org/search.php?search_id=1108552281
 2. 502. H III Vakaturebank and start of full stereo Joost den Draaijer 3‑9‑75 18’
 3. Hij zat heel 1975 bij Mi Amigo Juul. Vanaf februari in Playa de Aro.
 4. Ik denk niet dat Bert BennetT bij de P.O. heeft gewerkt.
 5. Radio 5: Bert K: "Op 1 de Dik Voormekaar show, wat vind je er van Govert" Govert van B: "Ja mooi hoor, begonnen bij de NCRV" Bert K: "Nou, het begon op Radio Noordzee"' Govert van B: "Maar de NCRV durfde het op te pakken" Ja, zo lust ik er nog wel eentje.
 6. In zijn zoektocht naar audiofragmenten kwam ik enige tijd geleden in contact met Herbert Codée. Toevallig bleek hij de zoon van een volle nicht van mij te zijn. Herbert maakt De Radio Podcast met vandaag een deel over 100 jaar radio met veel links naar zeezender bekendheden. http://deradiopodcast.nl/ Op zijn LinkedIn schreef Herbert onlangs: Het is tijd om afscheid te nemen. 11 jaar heb ik voor de EO gewerkt. Een bijzonder fijne tijd. Ik heb kunnen pionieren op podcast gebied en innoveren met VR voor The Passion. Daarnaast aan vele andere radio en online projecten meegewerkt, zowel aan de concept als uitvoerende kant. Maar ook mocht ik 3 maanden ouderschapsverlof opnemen. Geweldige jaren met fijne collega’s die ik ga missen. Er breekt een nieuw hoofdstuk aan. Per 6 januari a.s. ga ik aan de slag als Programmacoördinator Online bij de NPO. In de nieuwe functie ga ik de podcast/video ambities voor de diverse zenders, samen met de omroepen, verder vormgeven. Heel veel zin in deze nieuwe stap.
 7. Ik denk een week eerder. Op 6 augustus presenteert Bert Bennett voor het eerst met Peter gaat het Beter met de mededeling dat Peter een ongelukje heeft gehad. Op 13 augustus is tussen 16-18 uur de Bert Bennett show.
 8. Joop was er een aantal dagen op bezoek Bert Mieke Gabon om precies te zijn Juul
 9. Lion Keezer, Michelle (echtgenote Stan Haag), Haike DeBois, Mike Moorkens (Maurice Bokkebroek), onbekend, dochter Stan Haag, Stan Haag, Joop Verhoof. Juni 1977 (eigen foto).
 10. In 1974 maakte Haike ook al ochtendprogramma's tussen 6-7 uur. En ja, inderdaad Haike kwam terug omdat Michelle afhaakte.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.