Jump to content

Albatrosstudio

Members
 • Posts

  2,430
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Everything posted by Albatrosstudio

 1. Klopt, na de verhuizing half maart 1976. De Belgische bewoners van de Mas Nou wilden rust.
 2. Vandaag in de brievenbus. Mooi leesvoer.
 3. https://radiopedia.nl/wiki/Mi_Amigo_duikt_in_de_radiogeschiedenis https://radiopedia.nl/wiki/De_geschiedenis_van_de_zeezenders_(Radio_Mi_Amigo) https://radiopedia.nl/wiki/Verzoekjes_voor_vrije_radio_(Radio_Mi_Amigo) Met dank aan Vincent
 4. Maar een maand later kon Eduard bij RNI aan de slag, dus geen nood.
 5. Eerder deze week kreeg ik het leuke boek "Van tv-publiek tot televisieregisseur" van Eduard Huis in 't Veld. Het boek begint met zijn periode als technicus bij Radio Noordzee na een afwijzing door Veronica. Begin jaren 80 van de vorige eeuw had ik veel contact met Eduard toen hij vanuit omgeving Hilversum elke drie weken op vrijdagavond "Radio Holland" in de lucht bracht met een drie uur durend programma dat bij hem thuis van te voren werd opgenomen. Ik heb daar een keer aan meegewerkt met een zeezender special maar hier is het programma van 5 maart 1982 tussen 22-23 uur van Ed(uard) zelf met als onderwerp "commercials". https://we.tl/t-ZxghKqvUxr HollandFM_Gooi-19820305-Ed-SpecialAboutCommercials-102.6mhz.mp3
 6. Daar gaan we: https://pixeldrain.com/u/UNTbVYoq https://pixeldrain.com/u/prYvAxfb https://pixeldrain.com/u/uH9XNDix
 7. Ik zal volgende week een document scannen waar alles in staat met uitleg wat wanneer is uitgezonden en wat wanneer en waarom is herhaald. Is een ooit uitgegeven boekje. Zeer overzichtelijk. Eerst morgen met Juul naar Hilversum en dan naar Riga in Letland waar Oranje vrijdag speelt. Een van mijn andere hobby's.
 8. Ik weet nog dat je voor de start van 828 in 2004 tegen mij zei "niet zo hyper Douwe"................dus ik zeg nu "niet zo hyper buurman"
 9. The box of the original tape 10.00-11.00 was Tony Allan
 10. Bestaat hier ook nog (was Monique inderdaad). We komen hier een paar keer per jaar. Gaan inderdaad nog wel eens langs de villa van Tack, de villa van de studio's op de Mas Nou, de Playa waffelbakkerij en komen elke dag langs wat vroeger de Mi Amigo jeans shop was. Daar zit elk half jaar iets anders in.
 11. Het Columbus hotel is ter ziele. Nu geheel gesloopt en een grote bouwput voor een nieuw project. https://kronoshomes.com/en/projects/gerona
 12. Zeker. Nog een "projectje" afronden hier. En zit diezelfde chagrijnige dame er die bij het horen van de woorden "Mi Amigo" een wegwerpgebaar maakt.
 13. We zijn er weer. Weet het, beetje autistisch, altijd weer die foto maken.
 14. Prijs is nog niet ontvangen dan. Ik weet het niet, misschien zijn er herhalingen geweest. Ik kan thuis kijken of ik deze opname al digitaal heb. Groeten uit Playa de Aro (geliefde Aromar hotel)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.