Jump to content

robvw192

Members
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

129 Excellent

2 Followers

About robvw192

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Weekje geduld, of natuurlijk de player - donderdag al. Soms
 2. Dat zal de komende 14 jaar ook niet veranderen lijkt me
 3. Als ie het over week 17 heeft en de lijst is van week 17, dan vermoed ik zomaar dat het week 17 is. Maar dan 50 jaar geleden. Voordeel is wel dat morgen er extra veel nieuwe plaatjes in de lijst staan.
 4. Dat uwes het weet, zover het ... enfin Volgens berichten heeft Ad een schuur vol met ouwe zooi. En soms trekt hij er ook nog zo’n ouwe band uit ook. Tja. Laten we het samenvatten. Door een jong menspersoon met lang haar (waarschijnlijk ongewassen en werkschuw) opgenomen op 1 van de allereerste cassetterecorders. En dan op een dag dat Veronica niet zo lekker te ontvangen was. Uwes heeft een beeld. Welnu zo’n band dus. Maar we zijn de moeilijkste niet, met wat goeie wil een uniek tijdsdocument. Van 50 jaar her. Jan van Veen presenteert de bovenste 20 van de lijst. Bij ons. Zaterdag aanstaande. Waar anders?
 5. Sluiting per september? Oei, nieuws voor me. Zou jammer zijn.
 6. En toen bleef ie hang, hang, hang, enfin even iets met een nostalgisch toilet. Don't ask how. Mogelijk mijn nieuwe 2 poezen. Mogelijk de leeftijd of de drank. Waarschijnlijk zelfs de drank. Hoe dan ook, om nu te voorkomen dat dit kunstwerk in de archieven gaat, de juiste versie. Scheelt Peter voor een keer opname werk. En een ieder een goed 1969 euh 2019. https://we.tl/t-TGOEFBWPMw
 7. Da's niet best die weergave. Doen we in afwachting van leesbare versie een wordbestandje 192 lijst.pdf
 8. Nellie heeft helaas de kerst niet gehaald
 9. Ahh, welk een ongemak. Gaan we wat aan doen. Denk ik.
 10. Ooit, zeg maar een jaar of 50 her. U weet wel. Toen dus, was er een reclame op muziek van Group Check. Gaat over Vespa brommers. Stem Jan van Veen. Laten we die dus volledig in het grijze archief van de tijd verloren zijn geraakt. En da's jammer, want nu kunnen we hem niet meepakken komende zaterdag. Dus mocht iemand eeuwige roem (naamsvermelding tot vervelens toe) nog in zijn bucketlist hebben staan, dan zien we die reclame heel erg graag hieronder terug. Alvast dank. Rob
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.