Jump to content

Martin1968

Members
 • Content Count

  1,833
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Martin1968 last won the day on September 18 2019

Martin1968 had the most liked content!

Community Reputation

3,477 Excellent

2 Followers

About Martin1968

 • Rank
  Expert

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik verbaas me elke keer over de discussie die ontstaat als gewezen wordt op het belang van een deugdelijke back up. Zelf betaalde ik in 1997 tonnen leergeld, toen mijn woning afbrandde. Nu het maken van kopieën zoveel eenvoudiger en goedkoper is dan toen, blijken velen dit nog steeds niet serieus te nemen. Zorg gewoon altijd voor een dubbele back up. En bewaar een derde kopie buitenshuis. Ja, dat kost wat. Maar dit staat in geen enkele verhouding tot wat vroeger cassettes en banden kostten. Wacht niet tot je jezelf voor je kop slaat, als de brandwe
 2. Mooie montage Peter! Vooral toen Hans zei ,,Hilversum III verdwijnt'' werd ik geraakt. 😉
 3. Ik heb gisteren een klein uurtje geluisterd en vond vooral de uitspraak van de nieuwslezer slecht. Belfast werd Belfust, terwijl een fust toch echt iets is waar bier in zit. Of het inhoudelijk klopt weet ik niet. Ik kan het alleen maar hopen. Maar goed, voor de meeste nieuwsdiensten betalen zenders maar een paar tientjes in de maand.
 4. Het is geen heel goede nieuwsdienst, dus in dat opzicht is het niet zo erg. 😉
 5. Ach, radiostemmen lijken ook wel iets te zijn van vroeger. Neem nou Ruud de Wild, om maar eens iemand te noemen. Kortom: smaken verschillen en gelukkig is er anno 2021 keuze genoeg.
 6. https://radiomonique.am/members/reinier-witbols-feugen/
 7. De eerste (Ad Roberts) is datzelfde ding dat werd gebruikt bij de testuitzendingen ,,aanstaande zondagmiddag, dan gaat het gebeuren''. Die zou ik ook wel graag willen hebben!
 8. Deze is hier eerder gedeeld met uitzenddatum 15 februari 1980.
 9. Die is ooit aangeboden door de downloadclub. Misschien heeft 'buurman' Hans Hendriks hem voor je?
 10. En heb je zoals ik een moderne auto met dito af-fabriek autoradio, dan kun je het helemaal wel vergeten. Nieuwe(re) auto's hebben vaak waardeloze AM-tuners.
 11. Als deze jingle er in sublieme kwaliteit op staat, ga ik ervoor. https://pixeldrain.com/u/tePYdhVn Maar eerlijk gezegd vond ik Caroline nooit uitblinken om haar jingles, een enkele uitzondering daargelaten. Wel dapper om in 2021 nog met een cd te komen. Een betaalde download was misschien realistischer geweest.
 12. Stevie Merrick was toch in 1967 en '68 al bij Radio Caroline?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.