Jump to content

Alex

Members
 • Posts

  6,660
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Alex last won the day on February 21 2017

Alex had the most liked content!

3 Followers

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Nederland
 • Interests
  Radio, television, filming, traveling

Contact Methods

 • Website
  http://www.alexcity.nl
 • Facebook
  https://www.facebook.com/alex.hoek.1?sw_fnr_id=1300951510&fnr_t=0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Alex's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Posting Machine Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

2.5k

Reputation

 1. Zondag 10 oktober is de laatste dag van de Dutch media Week voor dit jaar. Vrijdag was mister Candlelight Jan van Veen onze gast en vandaag o.a. Radio Noordzee Leo van der Goot. Beide waren het nog niet verleerd en het klonk weer als een klok. Morgen de afsluiting met Erik de Zwart en een klein beetje Paul van der Lugt. Ook de laatste dag weer te beluisteren via https://www.192radio.nl/ en te zien op https://kijk-mee.nl/retroradio
 2. Woensdag was Gerard Ekdom, net als vorig jaar weer van de partij. Hij geniet als er weer een paar uur vinyl gedraaid mag worden en deed dat dan ook uit z'n eigen collectie. Vandaag kwam Tineke om samen met Ad lekkere muziek te draaien en herinneringen op te halen. Ze genoot en dat was dan ook te horen in de uitzending. Morgen, vrijdag 8 oktober, gaan we om 16.00 uur verder met nog meer anekdotes van onze gast, Mister Candlelight Jan van Veen. En zaterdag komt Leo van der Goot naar Winkelcentrum Gooische Brink in Hilversum. Natuurlijk alle dagen te beluisteren via 192radio.nl of Radio Paradijs via de middengolf op 1467kHz. Meekijken kan ook met https://kijk-mee.nl/retroradio
 3. Meekijken in die gezellige mierenhoop van mensen en kabels kan ook. Vanaf 16.00- 18.00 uur https://kijk-mee.nl/retroradio
 4. Mooi en gezellig dat Douwe en jij er ook bij konden zijn. Net als Ruud Westbroek. Het was, samen met de twee oud H3 techneuten, echt een kleine reünie van technici.
 5. We nemen alle programma's iig in Hilversum op, dus dat zal vast wel goed komen.
 6. Wat mooi om te zien dat een radio initiatief zoals de Dutch Media Week muurtjes kan weghalen. We hadden al Radio Veronica met Rob en Caroline, vandaag NPO Radio 2 met Gijs en morgen, woensdag 6 oktober, is het de beurt aan Gerard Ekdom van Radio 10 die zich tussen 16.00 en 18.00 uur komt uitleven op de historische Hilversum 3 DJ-tafels. Net als vorig jaar zal dit weer meer dan de moeite waard zijn om te luisteren via 192radio.nl, Radio Paradijs op de 1467 kHz middengolf, of Dutch Media Week Retro Radio. Vandaag kwam Edvard Niessing spontaan langslopen, ging achter de vertrouwde tafel zitten en leek niet weg te zijn geweest. Het is blijkbaar net als fietsen, je verleert het niet snel. Samen met Gijs, Ad en Marcel leverde hij een mooie bijdrage aan deze bijzondere week.
 7. Wat een radiofeestje was dat gisteren met Rob en Caroline. Zo uit de Platenbonanza naar de Gooische Brink. Het ging zo lekker dat ze gewoon nog een uur langer bleven zitten. Vandaag, dinsdag 5 oktober, tussen 16.00 en 18.00 uur hebben we Gijs Staverman op bezoek. Ook dat belooft weer een mooie radiomiddag te worden vanuit winkelcentrum Gooische Brink in Hilversum als bezoekadres en natuurlijk te beluisteren via 192radio.nl, de stream bij Dutch Media Week en in de provincie Utrecht en omgeving via Radio Paradijs op 1467 kHz.
 8. En, heel belangrijk, mede met dank aan Harm staat het geheel daar nu in Hilversum. Mede door zijn hulp is de gehele installatie naar de Gooische (Harm ten) Brink verhuisd
 9. Zaterdagmiddag deed Paul van der Lugt zijn show vanuit de retro radiostudio in winkelcentrum de Gooische Brink. Zondag zat Ad Roland, samen met z’n broer Ad Peters, na vele jaren weer eens achter de Hilversum 3 tafel. Vandaag, maandag 4 oktober, is het de beurt aan de iets jongere generatie en kan iedereen er zelf bij zijn als Rob Stenders samen met Caroline Brouwer oude tijden doet herleven. Tussen 16.00 – 18.00 uur in winkelcentrum de Gooische Brink in Hilversum als je de uitzending bij wil wonen , of natuurlijk online bij 192 radio.nl (sat nav Brinkweg 19 Hilversum)
 10. Vandaag, zondag 3 oktober, The Ads. Ad Roland en Ad Bouman, op 192 radio.nl en op AM 1467.
 11. Zondag zijn het The Ads. Ad en Ad. Ga ik hem vanmiddag "aan z'n verstand peuteren". Gisteren waren en nog wat obstakels te overwinnen. vwb de stream is hij al blij dat we er één goed draaiend krijgt. Er zijn/waren in dat pand geen bestaande voorzieningen. Tot maandag een peertje voor het licht Iedereen die erbij betrokken is doet echt al dagenlang tot s'avonds laat z'n uiterste best om het toch goed te laten klinken.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.