Jump to content

Alex

Members
 • Content Count

  6,090
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Posts posted by Alex


 1. Om de ruis even weg te halen en te voorkomen dat we hier met elkaar in allerlei discussies belanden lijkt het mij beter even te wachten op een reactie vanuit de Veronica-zeezender hoek.
  Kijken hoe de moderators van die groep op de aanpassingen reageren.

  Binnenkort meer dus.

  • Like 1

 2. De moderators hebben via een PM gereageerd om mijn verzoek nadat ik deze ook per PM verstuurd had omdat er op de post van die kant geen reactie kwam.

  Het ontvangen antwoord stuur ik ook door naar de admins van de Norderney groep.

  Zoals nu al te zien is heeft men het vinden al wat makkelijker gemaakt door de clubs en dus de Zeezender Veronica, direct op de eerste pagina te plaatsen als de bezoeker naar beneden scrolt. 

  Dit is al een verbetering.

  De verwarring om deze post te vinden (in de stamtafel) geeft trouwens perfect aan waar het misgaat in het forum. Natuurlijk zijn er gebruikers die er geen enkel probleem me hebben, maar er moet ook rekening gehouden worden met een doelgroep die hier wel problemen mee heeft.

   

  Waar het mij ook om gaat is de nieuwe bezoeker die op zoek is naar items over het oude Veronica. Deze moet je niet afstoten maar waarderen voor zijn bezoek door duidelijk te maken dat hier voor hen ook een groep is die interessant kan zijn. 

  Makkelijk te vinden dus. Een eerste stap is gezet.

   

   


 3. Waarom?

  Ligt het nu echt aan mij of???

  Iedere keer moet ik weer verder zoeken om deze Veronica,  tegenwoordig club genoemde, pagina te vinden.

  Nu is de site wéér aangepast.

  Het was ooit echt makkelijk en simpel om iets te vinden. Knop en klaar. Daarna werd het "een club". Nu moet je eerst naar 'clubs' dan naar 'Radiostations' dan naar Radio Veronica (zeezender), dan kom je op een eerste pagina en daarna, na goed klikken op weer een andere tab, jawel zie je de berichten zoals je gewend was.

  Kan dit nu echt niet anders. Waarom in hemelsnaam. 

  Ik ben echt niet gek en kan redelijk meekomen op allerlei social media, forums, blogs en vlogs, maar erger me echt gek aan al die zogenaamde verbeteringen die op sites, zoals ook deze, worden doorgevoerd onder het mom van het eenvoudiger maken.

  Als de aanpassingen zijn omdat er minder en minder belangstelling is voor het zeezenderdeel dan zou ik dat nog kunnen begrijpen en dan is het misschien tijd om daar iets anders mee te doen. Maar het enige wat je hiermee bereikt is dat er nog minder mensen uit de doelgroep op de pagina terechtkomen. Counterproductive. 

  Ik zou heel graag weer gewoon een Radio Veronica zeezenderknop hebben. Voor ouwe lullen dus. Een soort MAX-knop mag je het van mij ook noemen.

  Kijk, dat zou nog eens een echte verbetering zijn.

  Less is more.

   

  • Like 3
  • Thanks 1
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.