Spring naar bijdragen

Juul

Donateur
 • Aantal bijdragen

  6729
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  6

Waardering in de gemeenschap

4521 Excellent

6 Volgers

Over Juul

 • Rang
  Expert
 • Verjaardag 27-02-1947

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  de Veluwe
 • Interesses
  Zendamateur - hamoperator call: PE0GJG

Contactmethoden

 • Website
  http://norderney.nl

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Juul

  "onmaatschappelijk"………..

  Ja dat zal wel. Wil je wel geloven dat ik daar al zo'n 40 jaar niet meer geweest ben. Ik kwam eigenlijk de laatste jaren alleen maar op het mediapark en dan daar in de buurt bij m'n moeder die daar vlakbij woonde. En als ik tegenwoordig in Hilversum "moet" zijn kom ik niet verder dan Lapershoek. Nou ja, het waren boeiende tijden. Op m'n eerste werkdag moest ik over de schutting klimmen om in de studio te komen. Want de tussendeur (tussen studio en Universum) was altijd open. Niemand wist dat gelukkig. En na een late dienst schoven we daar een stoel tegenaan…………. kon toen nog.
 2. Juul

  "onmaatschappelijk"………..

  Ja, klopt. Links achter het verkeersbord dat was "Universum". Daar verkochten ze van alles, als het maar textiel was. Vanuit Universum kon je via een binnenplaats naar onze studio. En in de keuken van Universum vonden altijd ware drankgelagen plaats…….. Leuke foto trouwens Paul. Ik weet nog goed, ik kon eerst met de Puch gewoon vanaf de Groest de Heerenstraat in en via de Veerstraat weer terug. Was het op de nacht allemaal omgedraaid ……."Hilversum en eenrichtings verkeer". In de Spreekbuis hebben ze het woord piratenzender gelukkig niet gebruikt. Maar…………."wij kennen " de uitgever van SB. http://www.spreekbuis.nl/veronica-op-zee-en-de-zeedijk
 3. Juul

  "onmaatschappelijk"………..

  zo als ik al schreef over Dick z'n stukje, dat laatste is niet ter zake. Ja, Paul, de foto is juist. Maar ja, je weet hoe dat gaat bij het "journaille" ……………... Een plattegrond uit die tijd van dat stukje zeedijk heb ik niet. Hier is de kijk (view) vanuit de Heerenstraat kun je zien dat het helemaal niet op de hoek is. De pijl geeft de ingang studio aan. En vanuit de Heerenstraat gezien kun je ook nog de smederij zien. De schoorsteen is de scheiding studio - smederij. Daar voor was ook nog een pand. (zie je een klein stukje van ) Foto: ©Evert Kupers 1965 En hier is de ingang ( 1968 ) in rode cirkel. Nu gezien vanaf de andere kant. ( vanaf de Kerkstraat ).
 4. Juul

  Leo van der Goot interview

  Leuk interview, duurt een beetje lang maar Leo is leuk. Het Veronica zeezender verhaal ken ik niet.
 5. Juul

  "onmaatschappelijk"………..

  Ja, alleen dat laatste had ik er nu weer niet bijgezet Is niet zo terzake. Ook de "Gooi " in Hilversum schreef een stukje nu over onze eerste studio. En daar werd ik ook weer beetje link van, weer "piratenzender". Eerst het stukje in "de Gooi". En toen heb ik de journalist maar een vriendelijk mailtje gestuurd. Ik heb nog niks gehoord……….. info Zeedijkmail.pdf
 6. Juul

  1968 Caroline

  "Jemig…………" Dank je wel hoor ! Kan ik ondertussen even wat anders doen. Mijn huidige download is nl maar 5Mb.
 7. Juul

  1968 Caroline

  Dan hebben wij hetzelfde euvel. Ik wacht effe af. Kan ik het in 1x downloaden.
 8. Juul

  1968 Caroline

  Ja, Martin, Maar heb je het soms ook in 1 file?……………….(folder-mapje) Dank vast.
 9. Juul

  Sieb Kroeske 1974

  Hier zijn 12 en 13 juli met info………. https://pixeldra.in/u/beSqcT
 10. Juul

  1968 Caroline

  Vrienden, nu begrijp ik waarom waarom de oogst nerg dun is. Ook la omdat Thijs schrijft dat het maar tot maart 68 is geweest. En Veronica hebben we zelf genoeg. Een zeezender loos jaar dus 1968. Dank.
 11. Juul

  1968 Caroline

  Wie van jullie heeft voor mij-ons een aantal opnamen uit 1968 van ik denk Caroline ? Want meer zeezenders waren er tocht in het najaar van 68 niet? Onze Ad wil daar op onze stream wat aandacht aan schenken. Mijn dank is groot………..
 12. Juul

  Eerste Top 40 Lex Harding 1970

  Dat had en heb ik nou ook Paul. De hitparade vind ik programmatisch zo oninteressant. Geen creativiteit. "Lijstjes werk". Ik heb in m'n hele Veronica tijd maat 2x een Top gedaan, op 22 mei 1971 en een keer live vanaf de Norderney op 12 juni 1971. Daarna heb ik het gewoon geweigerd en dat vond men goed.
 13. Juul

  Joost mag het weten...

  Volgens Willem is het allemaal goed. Maakt hem niks uit. "Wij" ????? ( Koot en Bie taal;"waar gaan wij naar toe meneertje?" )
 14. Juul

  "onmaatschappelijk"………..

  Nou graag ! Juul
 15. Juul

  Ai, dit doet pijn, zonde....

  Tjonge, tjonge onvoorstelbaar………………..
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.