Jump to content

Juul

Donate
 • Content Count

  7,661
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Juul last won the day on October 9 2019

Juul had the most liked content!

Community Reputation

6,601 Excellent

7 Followers

About Juul

 • Rank
  Expert
 • Birthday 02/27/1947

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  de Veluwe
 • Interests
  Zendamateur - hamoperator call: PE0GJG

Contact Methods

 • Website
  http://norderney.nl

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 17 mei ? ...................................."wat is dat voor een datum?" hi. Hebben wij nooit gebruikt.
 2. Ja, ze hebben die 17 mei van onze website gehaald denk ik. Dat was de start van de reguliere uitzendingen. Maar wij hanteren altijd de 20e april of daar in de buurt.................hi.
 3. Ik woonde in Bunschoten-Spakenburg ( 1973 - 1990 ) en had een speciale NTSC tv gekocht met een kleine antenne in m'n antennemast. Het was een JVC ontvanger. En de antenne stond op Soesterberg gericht. Kwam erg goed door. Hier een opname die ik maakte van AFN-Soesterberg. Het is het nieuws door Milt Fullerton van 23.00 uur op 8 augustus 1974. Ht aftreden van president Nixon. Prachtige stem van Milt en ook nog van programmaleider Robert Harlan. https://pixeldrain.com/u/Le8s8jbS En hier een nieuwsuitzending van 19 november 1969 over de Apollo 12. https://pixeldrain.com/u/ovADsdA8 Beetje een "side line" over het Apollo project en een maanlanding. https://www.nu.nl/wetenschap/6033048/nasa-icoon-johnson-101-die-maanlanding-mogelijk-maakte-overleden.html
 4. Nog wat info. scan ©Juul
 5. Dag Paul, effe lezen.....................de foto's komen van ons bezoek op 8 maart 1973 in Frankfurt. Als je nog meer info wilt....................laat maar weten. Nog 2 foto's: ©Juul Geleick. 1. Ad Bouman , Tom Mulder en Robert Harlan - program director AFN. (Harlan overleed in Jacksonville-FL 2003 ) 2. Lex Harding en Chris Davalla.
 6. Ik ben je mailadres kwijt Leendert................... Mail mij anders even.
 7. Ik zeker !!!! En.......ben er ook geweest (1973 en 1976 )en was absoluut fan van AFN - Soesterberg op 93.1 Mhz. Maar meer in de jaren 60 en vroege jaren 70. Niet van al die syndicated shows. Dus van de eigen producties. Want het was erg bijzonder die Amerikaanse programma's die je zo maar konnhoren op je radio en wat later ook op de speciaal aangeschafte TV. foto's ©Juul Geleick 8maart 1973 foto 1 dj Chris Davalla foto 2 productie studio
 8. OK Leendert, dank voor je heldere uitleg. Begint het toch wat meer "te leven". Want je weet die periode is volledig aan mij voorbij gegaan. Ik wist niet dat Jan Kat ook uit Hilversum kwam. En ja, die diabetes, die heb ik dit jaar ook 40 jaar maar het krijgen van complicaties heeft ook veelal te maken met de genen en de leefstijl. Gelukkig heb ik er weinig "last" van, als ik maar 4x per dag Insuline "scoor". Mijn eerste eega had ook niks met Veronica, ze was er niet tegen maar verder ook niet. Ze werkte bij de NOS radiodienst. Was wel weer handig in die tijd. Kon ik binnen redelijke grenzen in de keuken kijken. Enfin, wij hebben binnenkort weer een "openbare" reunie, meer nieuws daar over volgt. Misschien iets voor jou?
 9. Aardig om te lezen Leendert, maar v.l.n.r. ?????? ( de dame rechts behoeft geen uitleg, da's toch Marjo?) Ja, zo gaat dat soms. Maar ik heb gemerkt dat als Ad en ik niet altijd het voortouw namen en nemen ( binnenkort weer) en niks gebeurd. Ik weet ook nog heel goed dat zeezender volger, oud journalist, helaas overleden Max van Wezel er was in 2011. En wij maakten voor het eerst kennis. Max en ik zaten naast elkaar samen met onze dagboekanier" Sanne. Ik heb geen idee of iemand daar foto's van gemaakt heeft.
 10. Dit is van de meeloop tape in de studio. Kreeg ik van NOS techn. Hage Niehaus †, de vaste technicus van Herman. Hage zou ik later erg veel mee werken. Grappig wel.
 11. Leuk Hans, Ik weet het nog "als de dag van gisteren'. Later toen ik bij H'sum 3 "werkte" kwam ik Herman vaak tegen en altijd een aardige en kundige presentator. Gelukkig heb ik de masters nog.
 12. Mooi geschreven Paul. Binnenkort spreek ik de radiobaas van R1 en zal je stukkie meenemen........................... Juul ( nog een week en dan 73..........................ik heb de provo tijd nog meegemaakt wie kan dat op dit forum nog zeggen) Dan maar een eigen omroep oprichten Robin vind je ook niet? Net als Arnold Karskens en sinds de afgelopen dagen de boeren. Hoe zou het toch zijn met Arnold Karskens en z'n omroep? Al die mensen hebben altijd kritiek vanuit de leunstoel. Is een spreekwoord voor, iets met stuurlui en wal. hi
 13. Ik heb meer het idee, er zijn ook een hoop goed, dat ze enig idee hebben dat ze subsidie krijgen. Hoewel ze zijn "boerenslim".
 14. Maar heeft meneer Brusse ook "bewijzen"? Of is het zo maar een mening?
 15. Ik vind BNR een erg "niet beluisterbare" autosport- en herhaal zender. Zo'n Bas van Werven die de ruimte krijgt als het maar over auto's gaat. Dat probeerde hij z'n kortstondige periode bij de AVROTROS ook al. Het enige programma dat ik beluister is" BNR de wereld" van Bernard Hammelburg. Hoewel ik het programma van Wilfred Genee ook wel OK vind. Maar dat is het dan ook. Sinds Sjors weg is is het rondom het nieuws wat beter geworden. Reclame en programma verwijzingen. En BNR links-rechts? Ik vind geen van beide.............................
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.