Spring naar bijdragen

Juul

Donateur
 • Aantal bijdragen

  7004
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  7

Waardering in de gemeenschap

4878 Excellent

6 Volgers

Over Juul

 • Rang
  Expert
 • Verjaardag 27-02-1947

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  de Veluwe
 • Interesses
  Zendamateur - hamoperator call: PE0GJG

Contactmethoden

 • Website
  http://norderney.nl

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Juul

  Herinnert u zich deze nog

  Wij hebben precies hetzelfde gedaan.
 2. Juul

  Radio M - Bull Verwey interview

  Opgelost dus !
 3. Juul

  Herinnert u zich deze nog

  Wat is je gras nog mooi................
 4. Juul

  Radio M - Bull Verwey interview

  s het niet van de CD "Het grote Bull Verweij interview" ? ,die door heren Knot en Boonstra werd gemaakt ? Update: Die CD heeft als kenmerk 1994. En in 1999 maakten wij reclame voor die CD. Maar ik heb deze upload-download niet afgeluisterd dus weet niet of het dezelfde is. dit is in ieder geval de tracklist van de CD: 1. Introductie, de jaren bij de Handelsbank 2. Oorlogsjaren, in de cel 3. broer Dirk en het familie bedrijf Universum 4. Kloof tussen sokken en radio's, de VRON 5. Radio Veronica wordt geboren 6. Spannende uitvaart te Emden, een wankele start. 7. Zoektocht naar een vlag. 8. Vogelvrij op de Noordzee 9. 5 Miljoen luisteraas maar geen adverteerders 10. Wie waren de geldschieters van het eerste uur? 11. Nur Die, de eerste echte adverteerder 12. Veronica als fatsoenlijke piraat 13. CENBC, een aanloop tot eigen Engels schip 14. Een bijzonder aanbod scheepsbouwer Verolme 15. De keuze voor laag zendvermogen. 16. Marokko als uitwijk voor de toekomst 17. Radio Polular de Mallorca, een aardigheidje 18. Kwestie Jan van Veen. 19. Kaper op de kust, financieren Radio Nordsee 20. Bom,aanslag Mebo II, de arrestatie.
 5. Juul

  Bert Kranenbarg raakt op de vrijdagmiddag zijn programma Bert op 5 kwijt

  Kijk oud collega Daniel Dekker ( Henk voor intimi) snapt het. Wat meneer Kranenbarg heeft gedaan is hoe dan ook al reden tot "verwijdering". Dan ben je geen volwassen radiomaker. http://www.spreekbuis.nl/bert-kranenbarg-in-actie-tegen-komst-sterrennl
 6. Juul

  Herinnert u zich deze nog

  Ik zie niet wat het probleem is. Gaat prima..............
 7. Juul

  Covers ?

  Ik ben niet zo'n fan van liedjes die door anderen dad de oorspronkleijke artiest worden gezongen-gespeeld. Maar........er zijn uitzonderingen. Zoals deze twee nummers door Paul Garrack. Ze stonden op z'n LP-CD "Groovin". Ontroerend goed ! Paul Carrack - What does it take? ( er is een live uitvoering op The Tube maar die is "out of sync" en da's niet mooi ) Paul Carrack live What's going on ( Great Living- Room- Concert @ Martin's home, Live recorded Germany, April 2012) ( dit is prachtig, prima mix, in zo'n kleine ruimte, hulde voor de technicus)
 8. Juul

  Nog een juweeltje

  Ik weet het nog goed, Ad Bouman en ik delen de bewondering voor Jules de Corte. Toen ik nog niet lang bij de TROS werkte moest ik samen met de toenmalige programmaleider afreizen naar de Peel waar Jules woonde. En we hartelijk ontvangen werden door hem en Thea. Wel met taart !!! Het werd een erg mooie dag, Jules bleef maar liedjes spelen en vertellen over z'n leven. En ik de Stereo-NAGRA maar bedienen. Ik weet niet of het programma bewaard is gebleven. Maar terug naar onze bewondering voor Jules de Corte. Erg mooie teksten met prachtige begeleiding. Ad en ik draaiden vaak in onze nog nooit uitgezonden programma's die we voor ons zelf maakten ( 1963-1964 ) vaak ook "Het feest dat nooit gevierd werd". Ook zo'n juweel. Maar deze kwam ik net tegen, "Het land van de toekomst" Ad had deze LP in 1963 en daar stond "Het feest dat nooit gevierd werd" op. Terug in de tijd, PRACHTIG !!!!!
 9. Juul

  TROS hitparade..........

  Ja, inderdaad. Ik ontdekte vanmiddag nog een paar foto's in m'n TROS archiefje en daar stond wel de datum op. 19 juli 1990. Dank Hans! Peter de Mooij † en Stan Haag Martijn Krabbé en Stan Haag † foto's: ©Juul Geleick
 10. Juul

  Radio Veronica - 06-06-1971 - Nachtclub

  Ja, Adriaan Jassies, kwam later nog bij de TROS tv werken. Heel kort maar, "hij paste niet in het TV team". PS wij schreven de programmanaam als volgt.
 11. Juul

  top 100 allertijhden 1968

  Jeemig Robin, Nu zie ik het. Dus ik moet het nog ergens hebben. Ja, slordig van mij. Dank voor je opmerkzaamheid............. En dank Thijs voor de lijst. ( ik ben nl niet zo'n hitparade freak ) Juul
 12. Juul

  TROS hitparade..........

  Pas geleden zag ik hier een item langskomen over die hele lange hitparade die we op H3 en ik geloof H2 gedurende heel lang uitzonden. de datum weet ik niet meer maar achter op de foto die ik toen maakte stond 1990. Ik weet nog wel dat we de platen van iemand kregen die ze allemaal keurig aanleverde in zakjes die weer ik kisten zaten. Ja, zo ging dat in die tijd. Dat gaat tegenwoordig wel anders ! Enfin, hier de foto die ik toen maakte van de kisten in ECK3 in het Muziekpaviljoen. als iemand wat meer info heeft dan kan ik dat bij de foto zetten in m'n archief. ( deed Stan haag daar sosm ook in mee?). Dan heb ik daar ook een foto van. foto: ©Juul Geleick
 13. Juul

  top 100 allertijhden 1968

  Beste vrienden, Onze Ad wil wat aandacht schenken aan de top 100 allertijden 1968. Dit is wat ik heb in ons archief. Is er nog meer? En zo ja, is iemand bereid dat ter beschikking te stellen?
 14. Juul

  Paul + Paul

  Ik kan mij wel vinden in je schrijven Robin. Maar het is een keuze denk ik waar wellicht iets aan ten grondslag ligt.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.