Jump to content

Juul

Donate
 • Content Count

  7,161
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Juul last won the day on August 12 2018

Juul had the most liked content!

Community Reputation

5,674 Excellent

7 Followers

About Juul

 • Rank
  Expert
 • Birthday 02/27/1947

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  de Veluwe
 • Interests
  Zendamateur - hamoperator call: PE0GJG

Contact Methods

 • Website
  http://norderney.nl

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Robin, Heb ik niet meegekregen op de camping..................... Maar camperen in de US en ook vlak bij NY was hoe dan ook al een happening. Het was wel 1969.
 2. Juul

  De maanlanding 1969

  Dit is ook leuk. Er is een groep van oud-omroep medwerkers die elkaar op de hoogte houden van allerlei zaken. Dit is wat ik vorige week kreeg: ======== Beste collega’s, Vandaag werd ik gebeld door Rudolf Spoor en hij vertelde mij, dat het bijna 50 jaar gelden is, dat de Apollo 11 op de maan landde. Dat werd op 20 juli 1969 live vanuit Studio 3 op het Omroepkwartier te Hilversum door de NOS uitgezonden. Uiteraard deed Rudolf de regie, hierin bijgestaan door o.a. schakeltechnicus Henk(ie) Müller, de cameramensen Jacques Candel en Hans Reijenga, toneelmeester Otto Scheepvaart, lichtontwerper Ole ter Kuile en opnameleider Herman Ottink. Hij laat weten, dat op zaterdagavond 20 juli om 20.30 uur op Ned. 1 vanuit Noordwijk aandacht aan die maanlanding zal worden besteed. Misschien vinden de collega’s, die er in 1969 bij waren in studio 3 het wel leuk om ernaar te kijken. Dat geldt trouwens voor iedereen! Via deze link, kun je nog een video zien, die destijds in 1969 gemaakt is: =========== "
 3. Hoi Piet, Ik was niet in Nederland, ik zat in het "verzorgings gebied" van WABC - NY..........maar die draaide gewoon de Top 40...........hi. Juul
 4. Juul

  De maanlanding 1969

  Ruud, De tapes bij de PO waren voor een groot deel weer her-gebruikt. Rudolf sppor ( de regisseur) zag ik op TV vertellen dat hij daar veel later achter kwam. Maar via Chriet Titulaer kwam hij in kontakt met iemand die heel veel thuis had opgenomen. En die banden zijn nu gedigitaliseerd. Over je opmerking dat Henk Terlingen nauwelijks werd genoemd in relatie tot z'n "stiekeme" optredens bij ons Veronica, gewoon onwetendheid. Ik was laatst bij B&G, de directeur is een oud TROS collega, en we hadden het er over.................."ze hadden geen idee". En dat geldt voor veel meer zaken. Ik werd een paar weken geleden benaderd door een TV collega van Nieuwsuur. Ze gaan iets doen over Woodstock 50 jaar geleden. Via,via kwamen ze bij mij terecht of ik iemand kende die daar bij was. Pop journalist Jip Golsteijn en nog een Nederlander waren er. Jip is overleden maar de andere meneer die we voor Poster hebben geinterviewd leeft nog. Dus als het goe is ziet die binnenkort in Nieuwsuur. Maar toen ik zei "haal even de POSTER uit het archief..." Bleef het stil, die was niet opgenomen in het archief. Ik heb ze mijn Poster gestuurd met de nodige info. De mensen bij B&G doen hun best maar het is "werk hé?". Wellicht zijn wij wel doorgeslagen.
 5. Bron: Elektuur 1999 https://pixeldrain.com/u/v1Xvxt2z
 6. Nou vooruit dan maar: https://www.gooieneemlander.nl/cnt/dmf20190720_66333654/radio-1-tourcafe-meteen-volle-bak-wat-een-sfeer-dit-is-tourbeleving-met-de-grote-t Juul ( die bijna elke dag naar de tour kijkt, al wqas het alleen maar weer om te zien en horen hoe de technici het allemaal weer voor elkaar krijgen) Gelukkig zonder Mart, wat is dat een hautaine man zoals hij bij Jinek zat. Maar ja, hij was vroeger van Radio Noordezee hé? Gelukkig waren de andere mensen daar wel "leuk'.
 7. bron: Spreekbuis. https://www.spreekbuis.nl/radio-1-tourcafe-meteen-volle-bak-wat-een-sfeer-dit-is-tourbeleving-met-de-grote-t/
 8. Juul

  De maanlanding 1969

  Ja, alles had gekund. We kozen hiervoor. Leuk toch?
 9. Juul

  De maanlanding 1969

  Inderdaad Douwe, maar toch kan ik het niet laten. Wie weet is Roelof WEL geinteresseerd in "radio".........zoals wij allen hier op het forum. Oh jee, hier ook al een complot denker......... Hoe vinden die mensen al die fora toch waar ze hun "boodschap" verspreiden? Niks anders te doen zeker "nieuweling hier" Stel je nu even voor voordat we verder gaan. Hoeft al niet meer, ik weet genoeg: https://www.facebook.com/foleox
 10. En hier nog meer moois om zelf te maken. https://pixeldrain.com/u/qZLNt9Nl
 11. Dag Thijs, in mijn Freewave nr. 68 staat dit helemaal niet................ In nummer 67 wel. Dus even links boveneven de notitie aanpassen. Juul
 12. Prachtig Harm. Ja, zelf maken is erg leuk en geeft voldoening. Daar weet ik als zendamateur alles van.
 13. Ik ging net wandelen in het bos met onze Finnley maar het begon ineens te regenen. En wat vond ik toen ergens in m'n auto? Juist ja, een jas van Radio Nationaal, vele jaren terug. Ik wist niet dat ik 'em nog had.
 14. Juul

  Norderney

  Hoi Thijs, Als decorum zeker ?.....
 15. Juul

  De maanlanding 1969

  Dag Ben, Hebben ze een bios in "het dorp" ?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.