Jump to content

Juul

Donate
 • Content Count

  7,465
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Juul last won the day on October 9

Juul had the most liked content!

Community Reputation

6,217 Excellent

7 Followers

About Juul

 • Rank
  Expert
 • Birthday 02/27/1947

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  de Veluwe
 • Interests
  Zendamateur - hamoperator call: PE0GJG

Contact Methods

 • Website
  http://norderney.nl

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dag Edwin, ga zo door nog effe en je kunt bij al "je ex-en" ook Radio NH toevoegen. Ik stop nu maar met "Ja maar jij bakken"......................( zo noemen we dat toch tegenwoordig). Ik denk dat je moet leren omgaan met kritiek. Is soms lastig, ik weet het. Juul
 2. Het laatste kontakt dat ik had met Ted was toen hij een paar jaar terug in Frankrijk woonde. Of dat nu nog zo is weet ik niet.
 3. Bron: Villamedia. https://www.villamedia.nl/artikel/nieuwe-adobe-software-redt-potentieel-onbruikbare-audio?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+villamedia%2FtctJ+(Villamedia+Nieuwsbrief)
 4. Ja, zo erg heb ik het nog nooit gehoord. Maar ja Ruud, jij en ik waren vakmatig doende. Maar wie zou er nu verantwoordelijk zijn voor die programma's waar Vincent Bijlo in zat? Die moet terug naar de radio school.
 5. Hoi Edwin, Je geeft zelf al het antwoord. Bij ons was het in 1972 bijv. ook meestal meestal "band loopt". Maar dat was toen hé. "Jullie" hebben in 2019 veel meer mogelijkheden. Dus die vergelijking vind ik een beetje kul. Maar Ok je wilt gelijk hebben dus............. Maar de sport programma's van Henk en Frits waren van een andere orde, niks "band loopt". Ik heb dat al eens beschreven. Wat ik van die podcasts gehoord heb vond ik gewoon slecht (uitgewerkt). Amateuristisch, en 100 jaar radio onwaardig. Volgende keer beter voor de heren. Maar Edwin, troost je, vannacht ( Ma-Di 03.00-04.00 ) hoorde ik een stuk Podcast met Vincent Bijlo maar dat was slecht !!! Jonge, jonge. Het duurde weer effe voor ik de slaap kon vatten. Ook overal doorheen kletsen en met verkeerde historische info. Niels had een paar kleine fragmentjes gegeven. En dan de heren hun eigen geschiedenis oplepelen. En ja, wij worden ook nog bedankt, maar dat had ik nou liever niet gehad. Enfin, op naar 200 jaar radio dan maar.
 6. Juul

  De Mac en Office

  André, Ik gebruik ze allebei niet. (Pages en Numbers). Het uitwisselen is wat problematisch met "Windhoos" mensen vind ik. Dus toch Excell en Word maar. Of een andere tekstverwerker. Wel doe ik veel met Filemaker maar da's dan weer mooi uitwisselbaar. En voor plaatjes Photoshop en Graphic Convertor al sinds de jaren 90 op m'n MAC. Tekenen doe ik met Graphic, erg mooi. En, ook wel handig in relatie met dit forum, Sound Studio.
 7. Juul

  IP adres

  Heren dank je wel. Ik ben weer wat wijzer geworden. "Al doende leert men". Juul
 8. Ja, wij mochten ook over 1 aflevering soms 13 uur doen. ( later werd het minder ). Dat was toen. Maar ik heb zo'n idee dat de programma's werden gemaakt zoals " band loopt....................." . ( Oh, sorry computer loopt"...............) Edwin, ik blijf erbij;"Radio maken is een vak"..........(ik heb ook geen verstand van auto's bijvoobeeld).
 9. Er is een probleem dat eerst opgelost moet worden. Er wordt erg hard aan gewerkt. Electronica hé......................... They are working on it.
 10. Juul

  IP adres

  Je kunt op http://www.mijnip.nl/ je ip vinden. Maar is dit nu m'n computer of het modem of....................? En heeft bij mij elke computer dat ip ? Juul
 11. Op de middag van de Vuurwerk ramp was Sieb onze technicus in Muz. Pav. We zouden de DikVoorMekaar met Andre en Ferry gaan doen. Ik heb er nog een video van. Zal 'em op zoeken. ( ik dacht dat ik 'em hier al eens neergezet heb ) Gevonden, op 41" staat onze Sieb Verwer. video ©Juul
 12. https://www.onemorething.nl/2019/11/weekend-poll-100-jaar-radio-luister-jij-nog-live-radio/
 13. Een fantastisch stuk geschreven door technicus Siebrand Verwer. bron: spreekbuis. https://www.spreekbuis.nl/19-jaar-radiogeschiedenis-in-akn/
 14. Uit het Radio dagboek van Sanne Benjamin: ©Stichting Norderney. "Om 12 uur begint een belangrijke gebeurtenis: de top 100 over het jaar 1971. Chiel begint ermee, het eerste uur, tot 1 uur, van 100 t/m 84. Dan komt om 1 uur Tineke met het 4 van Fant kwartiertje, en het blijkt dat de mensen van Indola zo aardig zijn geweest om de 4 van Fant ter beschikking te stellen van de top 100. Dus Tineke gaat gewoon door, met de nummers 83 t/m 80, maar daartussendoor lult ze natuurlijk wel over de Fant brush-out hairspray enzo. Om kwart over 1 komt Klaas die doorgaat tot 2 uur, daarna Will van 2 tot 3 uur, Tom van 3 tot 4 uur, Lex van 4 tot 5 uur en tot slot Rob van 5 tot 6 uur, t/m nr. 1: Manuela. Aan boord zijn: Arend met Ed, Ruud, Hans en Rein"
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.