Jump to content

Juul

Donate
 • Content Count

  7,316
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Juul last won the day on August 12 2018

Juul had the most liked content!

Community Reputation

5,933 Excellent

7 Followers

About Juul

 • Rank
  Expert
 • Birthday 02/27/1947

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  de Veluwe
 • Interests
  Zendamateur - hamoperator call: PE0GJG

Contact Methods

 • Website
  http://norderney.nl

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Juul

  Almadisk label

  Ik weet dat wij in de Veronica discotheek dat singletje hadden. Was veel gevraagd in MTUW. Maar ja, die discotheek is er niet meer. Helaas.
 2. Juul

  Almadisk label

  Tip........Arnold Murhen? Die was er toch bij?
 3. De hele speciale zijn inmiddels allemaal in ons Norderney archief.
 4. Ik denk niet dat Willem hier nog komt.......z'n laatste activiteit was 2 dagen na z'n verzoek ( 7 december 2016) en dat was 9 december 2016 dat hij hier voor het laatst was........................
 5. Ik was en ben "fan" van The Phlorescent Leech & Eddie, zij zijn de oprichters van The Turtles. Zij maakten in september 1972 een paar prachtige radiospots die we kregen op een promo single. Al die tijd bewaard............en gedigitaliseerd. ( ik was toen al aan het archiveren zie ik ) En hier te zien en te beluisteren. (download en dus, krijg je audio en plaatjes) https://pixeldrain.com/u/6WMC6eLi Flo & Eddie radio spots 1972.zip
 6. Was echt ECK3 Ruud. Hier nog een foto, technicus Michiel Richardson bij de CD show.
 7. Juul

  De Mac en Office

  Het mag genoegzaam bekend zijn dat ik m'n hele leven al een MAC gebruiker ben. Tot volle tevredenheid. Nu heb ik dus een heeeeeel groot iMAC scherm. (iMAC 27") Ik heb ook al jaren Office in gebruik maar ben er toch niet geheel tevreden over. Op dit moment heb ik Office 16.29 voor de MAC. (de laatste versie ) Maar nu ontdekte ik ook een mooi Office, de Freeoffice https://www.freeoffice.com/nl/ En dat werkt ook perfect en.........is gratis! Natuurlijk had ik al die andere gratis programma's Libre enz. Maar dat Freeoffice is wel heel erg mooi. Start lekker snel op in tegenstelling tot Office 16.29. En dat is er ook voor Windows en Linux.
 8. Prachtig Hans. Ik was een gelukkig mens toen ik in NY was ( 1969 en 1976) om hem te beluisteren. Jonge, jonge wat een sound en en een dj !! Het valt mij steeds op dat het heel wat anders is of je hem van een bandje hoort of als je echt in NY bent. Voor mij was hij en WABC "de moeder aller Top 40 stations.". Voor 'ons' was dat de radiohemel op aarde. Iets beters bestond er niet. Dank voor je mooi stuk. Juul
 9. Juul

  Filmpje RNI

  En is Chicago dan de voorste ?
 10. Juul

  Filmpje RNI

  Ja hoor Leendert, er werden over en weer "werkbezoeken" gebracht. Zoals hier van Cees Manintveld bij Andy Archer. Waar het was weet ik niet......(Caroline, Mi Amigo)............. En Ruud Doets heeft ook veel van die bezoeken gefilmd. En hier waren de collega's van RNI op bezoek op de Norderney. Vlnr: Hans van Velsen technicus Nico steenbergen (RNI) Arend Langenberg nieuwslezer Leo van der Goot (RNI) Ruud Doets technicus Marc van Amstel (RNI) Rein Ruitenbeek technicus Hans Hoogendoorn (Hans ten Hooge – RNI) En hier waren Tom Mulder en Hans van Velsen op bezoek bij RNI.
 11. Juul

  t is wat..........

  Ja, ik ga de eerst komende dagen even kijken of er wat verschoven is. Maar het ging al vrij stug. Maar dat parafine draad heb ik ook nog, je gelooft het niet............meegenomen toen ik nog bij Philips werkte ( 1965-1967). Doe ik nog steeds bij m'n electronica projecten veel mee. Voor de twee dikke draden heb ik inderdaad krimpkous gebruikt. ( hup met de soldeerbout er tegen aan........)
 12. Juul

  Filmpje RNI

  Ja Nico, da's Arend dat wist ik (natuurlijk)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.