Spring naar bijdragen

Juul

Donateur
 • Aantal bijdragen

  6577
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  6

Waardering in de gemeenschap

4291 Excellent

6 Volgers

Over Juul

 • Rang
  Expert
 • Verjaardag 27-02-1947

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  de Veluwe
 • Interesses
  Zendamateur - hamoperator call: PE0GJG

Contactmethoden

 • Website
  http://norderney.nl

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Donderdag 24 mei 2018 Om 22:40 uur op Canvas deel 1 van de documentaire "Rolling Stone: Stories from the edge" Over de geschiedenis van het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone Journalisten Jann en Jane Wenner en Ralph Gleason proberen de tijdgeest te vangen met interviews met artiesten als John Lennon en Grateful Dead. Al snel treden Annie Leibowitz en Hunter S. Thompson toe tot de redactie. En op donderdag 31 mei zendt Canvas om 22:40 uur het tweede deel van de documentaire uit. Oprichter Jann Wenner moet met het blad inspelen op allerlei veranderingen in de muziekwereld, met de opkomst van genres als punk,metal en hiphop.
 2. Juul

  TROS Popformule Drive-in Show

  Heel simpel. Ik zie Jaap er nog zo mee binnen komen…….(met de band ). En toen vertelde hij het vol trots. Is ook een mooi ding. als ik mij niet vergis "recorded in Sound Push - Blaricum" Op 1'42" Tino.
 3. Juul

  Radio Veronica - 1960

  1. de stem van Ellen is er tussen gemonteerd! Ellen is op tachtigjarige leeftijd overleden op 1 september 2000 Vroege Veronica-uitzending uit 1960, het veelgebruikte fragment: Radio Veronica op 198 meter, de 33 meter band en FM, een programma van gevarieerde grammofoon-platenmuziek" en "Luisteraars, heeft u niet optimaal van dit programma kunnen genieten...? Audium hoortoestellen". Typisch voorbeeld van de truttige programmering uit de eerste jaren. Van een 18 cem tape uit geel Kodavox-doosje met tapenummer "VOC 38", band is aan het begin beetje aangevroten door de tijd. Kennelijk werden de aankondigingen los opgenomen en er later door een technicus tussengemixt. Ze overstijgen niet het niveau van: "En hierna kunt U luisteren naar….."
 4. Juul

  Jeroen Nieuwenhuize gaat naar Radio 10

  Inderdaad Robin. Dat bedoel ik.
 5. Juul

  iPhone 6

  Dag Rob, Inmiddels heeft iemand mij geholpen. Ik ben er uit. Het is een iPhone 6 met 64 Gb geheugen. Prima dus. Want die iMEI code geeft het slechts de uitgebreide specs aan. Niet gerelateerd aan de gebruiker. ( dat is wel het geval bij het serienummer, maar dat is dit niet ). Maar effe een simkaart er inzetten is nu net het punt. De SIM kaart uit de Samsung van m'n vrouw is te groot voor de iPhone. En knippen is te link. Ik vraag morgen bij KNP een nieuwe SIM aan met behoud van nummer en bel tegoed dan krijg je zelfs 3 SIM kaartjes. ( verschillende maten ). https://www.kpn.com/service/mobiel/sim-kaart/aanvragen/prepaid-sim-kaart.htm Ik ben dus geholpen. Dank maar weer.
 6. Juul

  iPhone 6

  Mijn echtgenote heeft van haar broer een iPhone 6 gekregen…….."waar vind je zo'n broer". We hebben er nog geen SIM in zitten dus kunnen er nog niks mee. Maar………ik ben zo benieuwd hoeveel geheugen er in zit.( je hebt nl diverse geheugen modellen ) Ze vind het een beetje "raar" om dat te vragen. (staat zo hebberig). Wel weet ik dat het de iPhone 6 model A1586 is. En via een iMei code kun je dat op Internet allemaal zien zeggen ze. Maar ik "verdwaal"…….om dat te vinden. Is er iemand die mij kan helpen? De code kan ik dan per mail wel effe toezenden. Mijn dank is weer groot vrienden.
 7. Inderdaad dat is Karel. In studio 1 met z'n rug naar de Zeedijk. Later werd dat de studio van Jos en Ruud. plattegrond boven. © Stichting Norderney.
 8. Juul

  Cees Manintveld op Veronica schip

  Inderdaad Paul. Daar wordt zooooo makkelijk over gedacht.
 9. Juul

  Jeroen Nieuwenhuize gaat naar Radio 10

  Ook hier weer dat obligate: 1. Jeroen zegt iets aardigs over Radio 10 ( bla, bla, altijd al enz ) 2. Radio 10 directeur zegt iets aardigs over Jeroen ( perfecte match enz. enz) Gebeurd trouwens bij elke baanverandering in de media…..Het gaat mij niet over Jeroen, maar over dat elkaar aardig vinden………... Verzin is iets anders.
 10. Juul

  Cees Manintveld op Veronica schip

  ???????????????
 11. Dag Cor, prima leesbaar. Ik "pak" de hele pagina en sleep 'em naar m'n buroblad en is dan erg mooi groot.
 12. Juul

  gezongen jaartal jingles

  Kijk, da's een uitleg. Zo is het toch veel leuker om mensen die iets hebben te bewegen ze hier te posten?. Als je die uitleg nu in je eerste post had gedaan………. Mooie dag ! groet, Juul
 13. Juul

  Sloop antennepark Zeewolde - 14-02-2018

  Ze zijn klaar dus ! https://mediamagazine.nl/sloop-antennepark-wereldomroep-in-zeewolde-afgerond/
 14. Juul

  gezongen jaartal jingles

  Ja een beetje uitleg zou welkom zijn. Is toch leuk ? Dit is zo "hebberig".
 15. Juul

  Cees Manintveld op Veronica schip

  Ik was er op 19 april 2014 weer voor het eerst en tegelijkertijd voor het laatst. Plaatje maar weer dan……….. foto: © Lex Harding
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.