Spring naar bijdragen

Juul

Donateur
 • Aantal bijdragen

  6885
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  7

Waardering in de gemeenschap

5250 Excellent

6 Volgers

Over Juul

 • Rang
  Expert
 • Verjaardag 27-02-1947

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  de Veluwe
 • Interesses
  Zendamateur - hamoperator call: PE0GJG

Contactmethoden

 • Website
  http://norderney.nl

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Juul

  bijtanken met gerard de vries

  Jan van Veen deed "Bijtanken" ook veel. Ja en de TV serie Floris was een produktie van Max Appelboom, één van de eerste aandeelhouders van Veronica. Max Appelboom was "stille vennoot". Was ook filmproducent en was de producent van de bekende TV jeugdserie in 1969, "Floris". Max overleed op 5 november 2003 in Wilrijk (Bel.) Max maakte ook "Even voorstellen" bij ons.
 2. Juul

  Radio M Utrecht best beluisterde informatieve zender in november en december

  Tja......... "het best beluisterde informatieve radiostation in de stad en provincie Utrecht." Prima hoor maar krijgen we straks ook nog "het best beluisterde informatieve radiostation in de straat?" Juul
 3. Juul

  SLAM! dj Tom van der Weerd blind door het leven

  "Plaatje maar weer".............
 4. Juul

  LX Classics storing?

  Ik heb Lex even een mail gestuurd. Antwoord net: "Ja, iets met glasvezel in Dokkum"....... Dokkum of all places.......... denk ik dan
 5. Juul

  Column Hans Knot: Herman Stok als manager artiesten mislukt

  De verweving viel wel mee. Niet anders als nu. Herman en Kees hadden geen vast diensverband met de VARA. Dus een verweving in de juridische zin was er niet.
 6. Juul

  LP van de week

  Ja, hij luisterde heel vaak naar LP's. De anderen, op Tinus na, deden dat bijna niet. Daarom werkte ik graag met hem. "verder kijken en vooral luisteren".
 7. Juul

  LP van de week

  Ik heb antwoord van Lex: "Hoi Juul, Die langspeelplaat van de week was aanvankelijk een eigen verzinsel, niemand draaide verder LP tracks. Ik had daar ook een jingle voor. Dat was Lex Hardings plaat van de week en daarnaast de langspeelplaat van de week. Ik denk dat dat later een gezamenlijke keuze is geworden. Helemaal zeker weet ik het ook niet. Die tekst uit 1971 slaat nergens op, de stichting werd pas in 1974 opgericht. Ik hoop maar dat je er uitkomt. Groet, Lodewijk"
 8. Juul

  LP van de week

  Dank heren. Wat een gedoe hé? ( Ik ben niet van de hitlijsten). Ik wacht nog effe op antwoord van Lex, als hij het nog weet........... Laat het jullie weten. Juul
 9. Juul

  LP van de week

  Ja, dat geloof ik "graag". Dat vond ik ook al. En nog iets, "Stichting Nederlandse Top 40". Die bestonds in 1971 nog helemaal niet. Maar ons fragment is van 14 februari 1969.................. Er zijn twee mogelijkheden: 1. Het is Lex z'n LP van de week ( geloof ik niet zo) 2. het is wel de LP van de week van Veronica. Ik ga Lex maar eens mailen.............(had ik natuurlijk eerder kunnen doen, hij weet het net als Ad en ik wellicht ook niet meer).
 10. Juul

  LP van de week

  Tja, en toen vroeg Ad aan mij: "Bij beluisteren en bewerken van een LHS van 14 februari 1969 hoor ik Lex zeggen; iedere vrijdag kiezen we een LP vd Week!!! Is daar een lijst van? of andere gegevens?" 1969 ???? Toen al ? mailde ik terug. De antwoorden die ik ook op Internet vind hebben het over een heel andere periode. Wie bied uitkomst? Hier het stukje van Lex. https://pixeldra.in/u/MX-o8w
 11. Juul

  Jacques Senf

  "Senf"was een graag geziene gast in de studio. En ja, diabetes is geen "vrolijke ziekte". Ik weet er alles van.
 12. Juul

  NPO: “Omroepbestel vernieuwen om voor alle Nederlanders te blijven”

  Die "strijd" is al zoooooo oud. Was in mijn tijd ook al zo. We hebben er in de OR wat over af vergadert. Toen was het de macht van de NOS............Niks nieuws dus.
 13. https://www.spreekbuis.nl/radio-royaal-neemt-etherfrequentie-van-radio-decibel-over/
 14. Juul

  NOS Hilversum 3- 28-05-1975 - Henk Terlingen - Paul Meijer show

  Paul Meijer was, eigenlijk, de marketing manager van Finn Air. En een kennis van Henk T.
 15. Juul

  NOS Hilversum 3- 28-05-1975 - Henk Terlingen - Paul Meijer show

  Dat klopt Rob, maar dat was bij de NOS. Bij "Oom Emile" Schuttenhelm, de toenmalige NOS voorzitter. Daarna kwam Henk bij de VOO terecht. (Maar in onze Veronica zeezendertijd was Henk T. ook regelmatig in onze studio bij Henk van Dorp. En Ad en ik hadden de eer om met hem te werken. Dat moest stiekum gebeuren, dat wel......)
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.