Jump to content

Juul

Donate
 • Content Count

  7,599
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Juul last won the day on October 9 2019

Juul had the most liked content!

Community Reputation

6,512 Excellent

7 Followers

About Juul

 • Rank
  Expert
 • Birthday 02/27/1947

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  de Veluwe
 • Interests
  Zendamateur - hamoperator call: PE0GJG

Contact Methods

 • Website
  http://norderney.nl

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://nos.nl/artikel/2319193-rob-stenders-krijgt-pop-media-prijs-voor-kinderlijk-enthousiasme.html Krijgen we natuurlijk weer een hele discussie over maar toch verdiend vind ik.
 2. Dag Ruud, Ik kan je effe niet volgen. Wat is nu je punt? Of vraag je me wat ? Laat ik maar wat schrijven dan. Ik was niet echt rechtsdenkend. Ik ben links, linkshandigheid dus. Ik heb me nooit met politiek bemoeid tijdens m'n werkzame TROS leven. Of het moest zijn dat ik net als Lex sinds 31 augustus "de pest" heb aan de meeste politici. Want ik kwam ze wel eens tegen als ik Den Haag moest werken. (o.a. journalisten forum en Aktua radio ). Al die politici laten zich met o.a. met een taxi vervoeren naar bijv. Nieuwsuur maar wel schelden op de PO. Ik heb daar wel eens een hele discussie over gehad met D66-er Kees Verhoeven die een paar jaar te keer ging tegen de PO. En toen ik hem vroeg ben je wel eens een dagje op de weekvloer geweest ? "eh......eh,.......nee" zei hij. Ik zei nou Jan Marijnissen wel..........................een hele dag liep ie met de radio mee en de tv. En Leonie Sazias heeft een mooi stukkie geschreven. https://www.spreekbuis.nl/leonie-sazias-50plus-stop-met-het-politiek-bashen-van-de-publieke-omroep/ Ik ben trots op "mijn" Veronica en ook trots op het feit dat ik vanaf 1975 bij de PO heb gewerkt.
 3. Effe kijken dus maar. En dan kun jij wellicht ook wat "nieuws" te melden.
 4. Inderdaad Douwe. Ik schrijf al jaren dat ik niet op m'n werk kwam en dacht, "effe lekker links doen"................ https://www.spreekbuis.nl/lex-harding-radio-2-is-het-radio-veronica-van-vroeger/
 5. The inside story. https://www.americanradiohistory.com/BOOKSHELF-ARH/History/Rocking-America-Sklar-1984.pdf
 6. een erg mooie docu. Het kijken waard.
 7. Kwam ik eerder vandaag tegen bij toeval...... https://www.rvdj.nl/uitspraken/19722
 8. Juul

  Tom Mulder

  Als ik schrijf overgewaardeerd heb ik het niet over salaris. (maak jij er van). https://synoniemen.net/index.php?zoekterm=overgewaardeerd Ja, leuk hé. Tom die kende al die Nederlandse artiesten nauwelijks. Want hij had niks met Nederlands, wel Engels e.d. En ik uit m'n langere Veronica tijd wel. En....ik nam alles keurig op. En inderdaad de platen op zoeken omdat hij veel platen niet kende of het de goede uitvoeringen wel waren.... Dat deed hij weer niet. En dat is nu net een voorbeeld van dat Tom niet de makkelijkste was, helaas. Vraag mijn "opvolger" bij POSTER maar, Pieter Leen. Die werd later ook aan de kant gezet, helaas. Ik ging andere zaken doen bij de TROS. Zoals de directeur destijds zei:" je moet nu maar eens weg bij dat hHsum 3, naar de andere meer serieuze programma's Verder zijn er nog erg veel andere verhalen, maar het lijkt mij niet zinvol en netjes die nu op te schrijven. Tom was een meer dan prima d.j. en zo moeten wij hem herinneren.
 9. Juul

  Tom Mulder

  Tja, Rob van Someren zei bij ons dan altijd ;"prutser"....................... En Michiel en dat soort jongens zijn vreselijk overgewaardeerd.
 10. Juul

  Tom Mulder

  Bij ons oude Veronica is dat gelukkig allemaal anders. We hebben veel kontakt onderling. Andere generatie ?
 11. In verband met rechten e.d. ben ik nog maar eens in stukken gedoken die in ons archief zitten over de Top40 van Radio Veronica (zeezender) enerzijds en De Stichting Nederlandse Top 40 anderzijds. Ik heb daar op onze Website al eens wat over geschreven. http://www.norderney192.nl/historie_1974_39.html# Er zijn inmiddels nog meer documenten boven water gekomen die mijn conclusie rechtvaardigen. Laat trouwens onverlet dat we een prima verhouding hebben met De Stichting Nederlandse Top 40. We hebben in het verleden wel eens een brief gehad dat wij de Top 40 van voor 31 augustus 1974 niet mochten gebruiken maar na "interventie" van Lex was dat snel afgelopen. Want hij was degene die betrokken was bij "de overgang" van de Top 40 van Radio Veronica (zeezender) naar De Stichting Nederlandse Top 40. Ook weer leuk om de notitie te lezen op bovenstaande pagina die Rob Out maakte in augustus 1974 hoe De Stichting Nederlandse Top 40 er organisatorisch moest gaan uitzien......... Maar goed dat niet alle papieren weg zijn.
 12. Juul

  Tom Mulder

  Gek hee, Poster wordt nergens genoemd. Terwijl daar heeeeeel erg veel werk in at. Hoeveel van die "oud-medewekers" zouden er wel eens langs geweest zijn?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.