Jump to content

Juul

Donate
 • Posts

  8,771
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Status Updates posted by Juul

 1. Je hebt natuurlijk gelijk. Maar als je echt nauwkeurig vanaf het begin de discussie leest zie je dat RobvW192 heel merkwaardig eerst schrijft dat ie alles heeft en het raar vindt dat we,ik hem niet benader en als Douwe het dan scant moet ie het ineens ook hebben. Want hij heeft het niet.

  Ook Anderen waaronder Rob Veld vond het vreemd. En als je daar dan een opmerking over maakt dan gaat iedereen zich er mee bemoeien zonder gewoon vanaf het begin te lezen wat er staat.................

  Dan denk ik ' ben ik nou zo dom of....." ( Louis van Gaal )

   

  Maar goed, Armand is nogal kort van stof en leest zich ook niet in. 

  Ik schud mijn hoofd.

   

  Verder alles kwa Covid-19 ook bij jou?  Hier wel. We gaan tijdens de DutchMediaWeek bij Beeld en Geluid weer uitzenden vanaf de gerestaureerde H'sum 3 dj tafel, met ook een aantal H'sum 3 dj's.

   

  En daar ben ik nu druk mee samen met Ad en Niels. En ons archief gaat verhuizen, dus ik ga dan ook niks meer posten op het forum. Iedereen die dan wat nodig heeft zal zich bij B&G moeten melden.

  Ik ben er wel een keer klaar mee na ruim 20 !!! jaar om te inventariseren. De jaren beginnen hier ook te tellen.

   

  En ik ga over een paar maanden verhuizen, huis zijn ze aan het bouwen. Dus druk.................

   

  Vanaf hier een groet.

   

  Juul

   

 2. Juul

  Dag Rob,

   

  Bij het doorlopen van ons archief kwam ik een bijdrage van jou tegen uit 2004. Ik weet niet of je hem zelf nog hebt,maar ik heb geen mailadres van je en hier kan ik het niet bijsluiten.

   

  Groet,

   

  Juul Geleick

   

   

  1. RobKi

   RobKi

   Hoi Juul,

    

   rkievit@kpnmail.nl

    

   Uit 2004, dat is al twee nee drie computers geleden, dus het zou best kunnen dat ik dat zelf niet meer heb. Ik hou me aanbevolen!

    

   Hartelijke groet uit Maastricht (jawel),

   Rob

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.