Jump to content

Juul

Donate
 • Content Count

  7,605
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Juul last won the day on October 9 2019

Juul had the most liked content!

Community Reputation

6,524 Excellent

7 Followers

About Juul

 • Rank
  Expert
 • Birthday 02/27/1947

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  de Veluwe
 • Interests
  Zendamateur - hamoperator call: PE0GJG

Contact Methods

 • Website
  http://norderney.nl

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Een politicus zou zeggen "Ga lekker met de honden wandelen joh"......................hi
 2. Meestal gaat het festival Noorderslag aan mij voorbij. Maar dit keer was dat anders. Ik hoorde afgelopen zaterdag Frits Spits en "De Taalstraat" en hij draaide een prachtig nummer van Eefje de Visser. De afgelopen jaren was zij mij een beetje ontgaan, maar nu stond zij ook op Noorderslag. Maar nu Frits het nummer "Oh" draaide ben ik gestopt met de auto om te luisteren. Jonge prachtig................. Je kunt beginnen op 3'50"
 3. Juul

  datum foto

  Dank Robin. Juul
 4. Juul

  datum foto

  Ik vind in ons foto archief een foto die Ruud Doets maakte van het "vertrek" van RNI. Je ziet ook een sleepboot., maar wanneer zou dat zijn? Wel een mooie foto trouwens.
 5. Dag Rob, Kun je mij nou eens uitleggen, gefundeerd graag, waarom je zo tegen de PO in Nederland bent. Of wordt te moeilijk ? En graag niet steeds dat mantra "slaap lekker" herhalen dus. Ik weet niet wat jou professie is, als je dat al hebt, maar stel je voor dat ik net als jij nu doet dat met jou vak doet...........
 6. https://nos.nl/artikel/2319193-rob-stenders-krijgt-pop-media-prijs-voor-kinderlijk-enthousiasme.html Krijgen we natuurlijk weer een hele discussie over maar toch verdiend vind ik.
 7. Dag Ruud, Ik kan je effe niet volgen. Wat is nu je punt? Of vraag je me wat ? Laat ik maar wat schrijven dan. Ik was niet echt rechtsdenkend. Ik ben links, linkshandigheid dus. Ik heb me nooit met politiek bemoeid tijdens m'n werkzame TROS leven. Of het moest zijn dat ik net als Lex sinds 31 augustus "de pest" heb aan de meeste politici. Want ik kwam ze wel eens tegen als ik Den Haag moest werken. (o.a. journalisten forum en Aktua radio ). Al die politici laten zich met o.a. met een taxi vervoeren naar bijv. Nieuwsuur maar wel schelden op de PO. Ik heb daar wel eens een hele discussie over gehad met D66-er Kees Verhoeven die een paar jaar te keer ging tegen de PO. En toen ik hem vroeg ben je wel eens een dagje op de weekvloer geweest ? "eh......eh,.......nee" zei hij. Ik zei nou Jan Marijnissen wel..........................een hele dag liep ie met de radio mee en de tv. En Leonie Sazias heeft een mooi stukkie geschreven. https://www.spreekbuis.nl/leonie-sazias-50plus-stop-met-het-politiek-bashen-van-de-publieke-omroep/ Ik ben trots op "mijn" Veronica en ook trots op het feit dat ik vanaf 1975 bij de PO heb gewerkt.
 8. Effe kijken dus maar. En dan kun jij wellicht ook wat "nieuws" te melden.
 9. Inderdaad Douwe. Ik schrijf al jaren dat ik niet op m'n werk kwam en dacht, "effe lekker links doen"................ https://www.spreekbuis.nl/lex-harding-radio-2-is-het-radio-veronica-van-vroeger/
 10. Plaatje maar weer dan...................
 11. The inside story. https://www.americanradiohistory.com/BOOKSHELF-ARH/History/Rocking-America-Sklar-1984.pdf
 12. een erg mooie docu. Het kijken waard.
 13. Kwam ik eerder vandaag tegen bij toeval...... https://www.rvdj.nl/uitspraken/19722
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.