Spring naar bijdragen

Juul

Donateur
 • Aantal bijdragen

  6954
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  7

Waardering in de gemeenschap

5377 Excellent

7 Volgers

Over Juul

 • Rang
  Expert
 • Verjaardag 27-02-1947

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  de Veluwe
 • Interesses
  Zendamateur - hamoperator call: PE0GJG

Contactmethoden

 • Website
  http://norderney.nl

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dat deden mijn "Ooms" in 1960 slimmer.......................hi
 2. Als geboren en getogen en ook oud Hilversummer snap ik de vergissing wel. Is ook verwarrend. Anno 1969 foto. Meer over de geschiedenis. Bron: Hilversums historisch tijdschrift "Eigen Perk"
 3. https://www.spreekbuis.nl/onderzoek-naar-afschaffing-beperkingen-radiokavels/
 4. Het is met 1 "a" Ruud. Inderdaad Lapershoek. Zaten jullie er allebei naast. foto: © Harm ten Brink
 5. Juul

  Hallo hier Hilversum

  Zegt ook iets over het "radio vakmanschap" van Arjan. Want hij laat het gebeuren.................... "schijt aan de luisteraar, als wij maar lol hebben".
 6. "plaatje maar weer" dus. ( God Only knows - The Beach Boys )
 7. Juul

  Lex Harding bij Rob Stenders

  Hier Lex z'n top platen zoals we die uitgereikt kregen bij de boek presentatie. Een mooie scan heb ik maar gemaakt. https://pixeldrain.com/u/PycI6Lx2
 8. Juul

  Voor de Stones fans

  En hup al weer een soort greatest hits. https://www.rollingstone.com/music/music-news/the-rolling-stones-compilation-album-honk-808034/ En met een Nederlands tintje: https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2401942/Rolling-Stones-zetten-opname-vanuit-Gelredome-op-compilatiealbum
 9. Omdat ze "bang" waren. In die tijd was Veronica volgens iedereen echt een piraat hé................... Kijkt de kranten e.d. er maar op na. Uit Algemeen Handels blad van 14 november 1959. In het voor jaar van 1960 kwam er wel belangstelling.
 10. Juul

  Radio dagboek Sanne

  Het is een traditie, op m'n verjaardag kreeg ik een envelop met de gewone post van Sanne die in de jaren 70 als scholier een radiodagboek over Veronica bij hield. Ze heeft de dagboeken allemaal bewaard en uitgetypt en zo kan ik zien wat wij zo al uitzonden en zelfs "hoe het met ons ging". In één woord geweldig! Het is fascinerend om te lezen. In middels is Sanne aangeland in 1972. En dus kreeg ik de uitgewerkte eerste week van haar. Hier een klein stukkie. ©Sanne - Stichting Norderney. En hier sta ik samen met Sanne en Dick Klees tijdens een Radio dag in A'dam, ze liet ons een dagboek zien. foto: ©Vincent Schriel.
 11. Die 538 rel met Will duurt nog steeds.........en al helemaal sinds dat boek van Will een paar jaar terug. Ik ken het boek niet maar dat vertelde Lex mij.
 12. Juul

  Voor AM techniek liefhebbers

  Nico, Dat is een andere manier van benadering als het DAM systeem dat bij Flevo werd gebruikt toch? DAM = DynamicAmplitudeModulation.
 13. Vanmiddag was het zover. In de voormalige studio Concordia in Bussum vond de presentatie van het boek plaats. Bijgewoond door zo'n 100 gasten. In Concordia zat TMF en werd Count Down opgenomen. Het was ook een soort reunie van mensen. het "hee hoe is het met jou?' klonk herhaaldelijk. Peroonlijk vond ik het leuk om weer eens te kletsen met Felix Meurders, Frits Spit, Jeroen van Inkel en Rob Stenders. En m'n oude Veronica baas die mij aannam Willem van Kooten. Han Peekel zag ik na vele jaren ook weer eens. Ook een paar mensen uit mijn Veronica zeezender tijd waren er. Kortom een divers gezelschap. En The Clarcks speelden weer prima, wat hard aan mijn oren, maar OK ze deden het goed. En we gingen naar huis met allemaal een boek zoals Erik de Zwart zei in een speech, "uniek, gratis, zijn we niet gewend van Lex". En we kregen als collectors item "De enige echte Nijkerkse hitparade van 8 maart 2019. Hier een foto. ©Lex Classics.
 14. Hopelijk kijkt ie vanmiddag bij de presentatie niet zo......"stuurs". Want daar ga ik niet zo'n eind voor in de auto, in de regen...............
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.