Spring naar bijdragen

Juul

Donateur
 • Aantal bijdragen

  6865
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  7

Waardering in de gemeenschap

4734 Excellent

6 Volgers

Over Juul

 • Rang
  Expert
 • Verjaardag 27-02-1947

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  de Veluwe
 • Interesses
  Zendamateur - hamoperator call: PE0GJG

Contactmethoden

 • Website
  http://norderney.nl

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Juul

  25.000 radiootjes

  Ik doe mezelf niet te kort, POSTER was nou net "een echt programma" !!!! We dwalen weer af..........
 2. Juul

  25.000 radiootjes

  Welnee joh, Ik schreef al, Tom Mulder vroeg mij. De TROS bazen luisterden helemaal niet naar Veronica. En de toenmalige TROS radio baas niet, dat weet ik zeker. Gewoon;"laat maar eens kijken wat je kan" ( vandaar de free-lance status het eerste half jaar. Ja, Tom was de kruiwagen, als je daar op doelt. Maar dit alles heeft weinig van doen met die Veronica radiootjes………….
 3. Juul

  25.000 radiootjes

  Ja, da's een wel erg hypotetische vraag. Dat geldt voor heeeeel erg veel mensen. En die route begon natuurlijk al in 1965 toen ik Ad wees op een advertentie van Radio Veronica;"technicus gevraagd". Tom Mulder vroeg mij om daar te komen werken. Dus "de TROS als organisatie vroeg niks. Natuurlijk moest ik mij wel bewijzen. Eerste half jaar free-lance en dat is gelukt. En de naamsbekendheid, de bazen bij de TROS hadden geen idee. Later pas. Joop Landré tegen mij toen ik werd aangenomen, "je komt van zee, da's goed volk". Maar bedoel je in feite of Piet Pietersen uit Appingedam ook een kans zou hebben gemaakt? Ik denk het wel als ie de goede kwaliteiten zou hebben. En aardig voorbeeld is de huidige PO Radio baas Jurre Bosman die kwam uit Twente en studeerde daar ook maar kwam langs............en solliciteerde bij de TROS. De mensen bij de Omroepen wisten wel wie Tom Mulder etc. was maar technici ?........nee hoor.
 4. Juul

  25.000 radiootjes

  Nee, in die jaren niet. Later ook niet trouwens. Na m'n Veronica tijd was ik eigenlijk niet zo van de populaire plaatjes. Zoals de radiodirecteur zei van de TROS na een periode H'sum3: "Je moet nu maar eens echte radioprogramma's gaan maken". En ik ben blij dat ik die kans gekregen heb.
 5. Juul

  Langs de Lijn - Theo Koomen herdenking

  Ja, Tino, dat heb ik ook, maar nu ben ik 71 en ben wel goed aan het .opruimen.
 6. Juul

  Sounds from the sea - The Great British pirate era

  U was welkom.
 7. Juul

  Pips op NPO Radio 1 verdwijnen

  De "beeb" heeft het vaak nog wel maar dan zitten de pips "verscholen" in een jingle. Ook op TV-Worldservice doen ze dat zo.
 8. Juul

  Radio 192 - 2 flashbackshows

  Dat laatste zou ik maar doen. Ik heb destijds de edit gemaakt.
 9. Juul

  vintage radio Vlissingen

  Da's toch raar dat je zoiets niet kunt op Windows gerelateerd systeem bij jullie. Ruud kan het wel.
 10. Juul

  Nieuwe programmering op Radio 10, Robert Feller in het weekend

  Ik luister(de) veel naar Radio 10. Maar sinds kort zit daar Jeroen Nieuwenhuize, goeie stem dat wel, maar wat kletst die man veel zeg. Ik word er een beetje "moe" van. Hij legt vaak elke plaat uit. En het gevolg is dat ik dan naar 100%NL omschakel.
 11. Juul

  Langs de Lijn - Theo Koomen herdenking

  Oh, jee "Toer ja, Toer nee. Vaak was ik er bij. Was leuk om te doen als pregisseur. Dit heb ik nog in m'n achief......." na afloop dansen"............hi Wat heb ik eigenlijk (te)veel bewaard zie ik nu.
 12. Juul

  25.000 radiootjes

  In mijn jeugd, Hilversum, 1960-1968, was het Big L en Caroline en soms Atlanta. Laatste was nogal zwak. Later vanaf 1970 veel naar RNI en vaak naar de KG service. Maar overdag natuurlijk nauwelijks want was ik zelf aan het opnemen........hi H'sum 3 eigenlijk nooit.
 13. Juul

  vintage radio Vlissingen

  Ik weet niet wat je allemaal aan het doen bent maar als ik naar de website ga http://vintagemusicradio1485.nl dan hoor ik direct muziek. Hoef nergens op te klikken. Mijn systeem : MacBook OSX browser: Waterfox
 14. Juul

  Aretha Franklin

  Het gaat niet goed met de gezondheid van Artha Franklin. een grootheid uit mij jeugd. https://www.rollingstone.com/music/music-news/aretha-franklin-is-gravely-ill-says-singers-friends-710308/ Kijk hoe Aretha een ode brengt aan nog een icoon, Carole King.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.