Jump to content

Juul

Donate
 • Posts

  9,353
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Everything posted by Juul

 1. Ja Ben , maar daar was onze Ad bij betrokken. Soms doen we niet moeilijk en verleen je een licentie "om niet". Maar tegenwoordig leven we op "goede voet" met het huidige Veronica. (voor zo lang als het duurt ) Dat heeft iets te maken met Rob Stenders. Mocht hij onverhoopt weggaan dan ben ik bang dat er net zoals toen Erik de Zwart wegging alles weer terug gedraaid wordt. Vandaar dat we de licentie "modus" hebben. Soms krijgen ze wel een licentie als het over afbeeldingen gaat. En dan zijn er "rechten" mee gemoeid. En daar houd Veronica zich keurig aan. Is pas nog gebeurd. https://www.norderney192.nl/norderney/logos/ Zo lang nog niet alles bij B&G ligt gaat dat zo. Daarna zal een ieder zich moeten melden bij B&G en die gaat zich in voorkomende gevallen met ons verstaan of wij de aanvrager wel een licentie willen geven. En van die kosten krijgen wij, de Stichting, een percentage. Dit is in kort het verhaal.
 2. Dit interview is gemaakt door onze nieuwslezer Dick Kles op 10 december 1970 in A'dam. audio©Stichting Norderney https://pixeldrain.com/u/o9dNqDor En dit is de Tune van Parels door Lex in 1968. Ik weet nog goed dat Lex na een late dienst tegen mij zei nu gaan we nog even een Tune zoeken voor Parels.............Twee uur later was dit het resultaat. Met galm met een eindloos bandje op een M24. https://pixeldrain.com/u/V1JaeR9K De titel volgens mij : " Hot poop" Komt van de LP "We're Only in It for the Money"
 3. Aha plugger, die ken ik allemaal. Tenminste tot aan 2005.
 4. Inderdaad Henk. Maar ik denk dat er hier niet veel mensen zijn die "wetenschap" hebben van Zappa vanwege de leeftijd denk ik. De tune van "Parels voor de Zwijnen" door Lex is van Zappa.
 5. De hele catalogus van Frank Zappa verkocht aan Universal. Bron: Rolling Stone https://www.rollingstone.com/music/music-news/frank-zappa-estate-universal-music-group-1376473/
 6. Dan wacht ik op : Rob Out Lex Harding Tony Berk Ferry Maat.........................
 7. Effe op onze website lezen Henk. Is voor mij makkelijker. Heb ik het niet voor niks geschreven.
 8. Heb je enig idee wie Dan Ingram (met hoofdletter "I" ) was. Hoe dan ook, ik heb er toch enige moeite mee dat je zijn naam gebruikt. Jammer.
 9. De muziek kunnen ze natuurlijk wel uitzenden maar geen complete programma's uit de zeezender periode. Dan moeten ze een licentie aanvragen. Dat is zo bepaald door de rechter in 2014.
 10. Het gaat over de VOO periode. Dus niet over de zeezender. Wel wat oude jingles gaat Ad wat fatsoeneren. En uit de VOO tijd verknippen. En wie de rechten van de VOO heeft geen idee. Ik denk de Vereniging.
 11. Juul

  Dirk van Damme ?

  Ik heb antwoord van Dirk. Hij is erg druk met werk. En hij groet iedereen hier. Verder gaat het hem goed. Juul
 12. Waar lees je dat dan "Radio forum".................daar zijn er zoveel van. Dat laatste Harm, Daar ben ik nou niet zo voor. "Je moet weten wanneer je moet stoppen"....................... Dat eerste; "Ik zal Ad eens vragen". Ze mogen de stream doorzetten wat mij betreft. En , B&G krijgt alle banden etc. En derden zullen daar in eerste instantie terecht moeten en die gaan met ons overleggen. Ik weet nog van niks.............................(maar ik heb dat bericht waar Theo over schrijft niet gezien ).
 13. Ik zat in de auto en kan ik mooi de programma's afluisteren van 30 juni 1973. Tom Mulder ging weg bij Veronica omdat hij "moeite had" om mensen fl 5,- te vragen. Met name kinderen zo zei hij eens. (een beetje doelredenatie vind ik ) Vooral ook omdat hij in het programma OGM live vanaf de Norderney op 30 mei tussen 7 en 8 uur uitbundig opriep om lid te worden. En amper een paar dagen daarna kwam z'n bezwaar opzetten. Het was meer zo dat Tom het einde van Veronica aan zag komen en dacht, ik ga om mij heen kijken..............Goed recht trouwens. Dit is dat bewuste uur. https://pixeldrain.com/u/EE9DDtnM
 14. Hi Eric, Nice, you recoded it with a Mike. Anyway "leuk". Where was it in france? Greetings Juul
 15. Juul

  Dirk van Damme ?

  Was ik nog niet opgekomen. Dank je. Inmiddels een bericht gestuurd.
 16. Juul

  Dirk van Damme ?

  Hoe kan ik hem dan vinden ? Op een "ledenlijst"? Waar.
 17. Juul

  Dirk van Damme ?

  Ja, inderdaad. Ben gewoon benieuwd.
 18. Juul

  Dirk van Damme ?

  Jaren terug was hier erg veel actief vanuit Belgie Dirk van Damme. Hij was nogal TROS "minded". Hoe zou het met hem zijn? Weet iemand dat?
 19. Ad heeft ze en zelfs eens via 192 Radio laten horen.
 20. Het was de tune die Ad en ik gebruikten op zolder bij hem thuis in A'dam als we radioprogramma's maakten. Ad was de dj en ik de technicus. We hebben nog een paar bandjes, we schrijven 1964 !!! In A'dam. Er was alleen 1 probleem,....................."de programma's werden nooit uitgezonden." Maar prachtige tune !
 21. Juul

  BigL Fab 40's

  Zijn dit originele opnamen van Big L of "namaak"?
 22. de Tune van Telesport ( Telesport = Gershon Kingsley - Hey Hey ) en een promo door Peter Koelwijn met Gloria. ©Stichting Norderney. https://pixeldrain.com/u/xu9zNiVp https://pixeldrain.com/u/rWD8xtYu Foto tijdens opname programma vlnr. Berry Zand Scholten - Ad Bouman, Anne Geelof en Jan de Deugd
×
×
 • Create New...