Jump to content

Juul

Donate
 • Posts

  8,771
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by Juul

 1. Jullie hebben allemaal makkelijk praten. 1. stop met "suggesties" 2. of betaal mee dan.
 2. Beide programma's komen van de masters. Jammer dat ondanks pogingen van mij in contact te komen met "Rob" de plaatser, hier toch wat info. Kan Rob er ook effe bij houden.
 3. Niels en Dennis zijn weer druk in de weer geweest. Beiden "radio en techniek verslaafd'. Niels is radio programmatechnicus NPO en Dennis is service manager NPO Radio. "Goed gewerkt mannen! "
 4. Juul

  producer radio

  Voor degene die altijd al "bij de radio wil werken"................ Bron: Spreekbuis https://www.spreekbuis.nl/vacature-producer-radio-powned/
 5. dank Hans. Mijn grote voorbeeld toen.
 6. De laatste dag dus.................."in geuren en kleuren". Voor degene die te jongen waren maar ook hen die in een deel van Nederland woonden om het goed te horen. Vanaf hier kun je alles lezen horen en zien. http://www.norderney192.nl/historie/historie_1974_28.html
 7. Tja,.....................En hoe nu verder?
 8. Dit zit er nog in het TROS archief dat nu bij B&G is. ========= Omroep : TROS Bonnummer : 1820 Montagedatum: 1994-12-20 G - Titel : TROS DAT Archief Bijzonderh. : Robbie Dale april 1971 Bandnummers : DAT--25305 STATUS : &dBIBIS" Ik heb het in 1994 van NA overgezet op DAT zag ik.
 9. Ook al weer dementie. Je hoort het steeds vaker helaas.
 10. Foto die Ruud Doets maakte van het bezoek van Robbie aan de Norderney. Dit was a/b van de Ger Anna. vlnr.: José van Groningen †, Robbie Dale, Lenny (discotheek ) en Harry Knipschild
 11. Ja, leuk . Ik had nooit zo'n "click" met Robbie. Maar de laatste jaren toen hij op onze reunie kwam werd dat anders. Dat was erg leuk. Zie de foto van Douwe. Toen ie bij ons kwam in 1968 "wilde hij wel graag weten dst HIJ van Caroline kwam. Nu bewaar ik goede herinneringen aan hem.
 12. Juul

  Middengolf radio

  Geen MG maar wel leuk denk ik. Mijn QSL kaart uit de jaren 70 en 80.
 13. Ik denk dat Robin gelijk heeft. Ook ik dacht er vandaag eigenlijk nauwelijks aan. Was met hele andere dingen bezig.........................Ja, aan het eind van de middag toen ik de de rubriek hier zag "35 jaar geleden...........................". Toen dacht ik ja, een andere generatie wordt zo duidelijk. Iedere generatie z'n eigen zeezender.......................................... Ik nader over een half jaar de 75.
 14. Meister en Bollier kwamen nog even langs op 31 augustus 1974. Foto: ©Stichting Norderney - Berry Zand Scholten.
 15. Was mij volledig ontgaan Will. Dank voor je opmerkzaamheid.
 16. Nou Erik, Lees ik nu dat omdat ik ouder ben m'n geheugen mij wellicht in de steek laat?
 17. Ik niet, als je er niet even wat info bij zet........................................ En ik ga niet zo maar "iets" downloaden.
 18. Gek dat niemand er hier overschrijft.......................... Vooruit dan maar. bron: CNN https://edition.cnn.com/2021/08/24/entertainment/charlie-watts-dead/index.html bron: BBC https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-58316842
 19. Welnee geen plaagstootje. Ze moesten gewoon de zender aanzetten. En vanuit de "buik" van de MEBO was het toch een toer om het juiste moment te kiezen. En....................het was een buizenzender dus op de seconde timen is moeilijk. Je hoort ook de terugwerking bij de zender. (bron; Frans de Feber † toen zendertechnicus )
 20. Juul

  Don Everly overleden.

  bron: NOS https://nos.nl/artikel/2394701-don-everly-84-van-the-everly-brothers-overleden bron; VRT https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/08/22/don-van-de-everly-brothers-is-overleden/
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.