Jump to content

maartenfransen

Members
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

117 Excellent

About maartenfransen

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 03/24/1996

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dank voor deze opnamen! Ik heb zelf ook eea aan opnames van oa VARA Lijn 3... eerdaags zal ik ze eens op zoeken
 2. Ik gebruik een zelfgebouwde Access-database om mijn collectie in te voeren. De audiofiles die ik download pas ik verder niet aan qua naamgeving (tenzij er fouten in zitten). Werkt op zich prima, maar eigenlijk zou ik het graag multi-platform/webbased willen hebben, maar nog niks gevonden wat dat betreft.
 3. Ik heb t recent ook eens uitgezocht bij B&G en kom tot de volgende conclusie. De originele serie uit 1976 is gedeeltelijk bewaard (bandnummers komen overeen met Juuls export, wisdatum komt uit een FONOS-bestand) In 1977 is de serie herhaald en deels opnieuw gemonteerd (want gedeeltelijk andere bon/bandnummers):
 4. De andere twee programma's met Jan Rietman van die dag: Onder de boom 12-13: https://pixeldra.in/u/gK3Z2bVC Onder de boom 13-14: https://pixeldra.in/u/FnWdvyxz Kerst op drie 16-17: https://pixeldra.in/u/rnzaJrww Kerst op drie 17-18: https://pixeldra.in/u/Dmr3uZWJ
 5. Deze versie van de internationale is oorspronkelijk opgenomen voor "Het oproer kraait" van Jaap vd Merwe
 6. Kijk aan.... een van de pakketten waar ik al tijden naar op zoek ben (in deze kwaliteit althans)... Heel hartelijk dank!
 7. Ik ben op zoek naar opnames van Serious Request (2004-2014) 2006 kwam ik al ergens tegen hier, zijn de andere jaren ook bewaard/beschikbaar?
 8. Sorry, klopt... Het is Hilversum 1 De aanduidingen in de gids kloppen niet helemaal...
 9. Ik had m al een keer geplaatst dit is de NCRV-Gids van 29-12-1961, Hilversum 1 Hier staat dus wel Tijd voor Teenagers
 10. @Bo Lus: dat programma was van de AVRO... en aangezien het programma wordt afgekondigd als tijd voor teenagers... Is dit niet toevallig de uitzending van 30-12-1960 (ondanks dat Dick ons een gelukkig 1962 toewenst...). In de VARA gids van die week:
 11. De laatste tijd voor teenagers van 1961 was op vrijdagmiddag 29-12 om 17 uur op Hilversum 2:
 12. Ik heb het ooit al eens ergens uitgelegd, maar ik zal het hier in zeer verkorte vorm doen en ik zal het alleen hebben over het gedeelte van het B&G-archief dat afkomstig is van de omroepen (uit de voormalige Fonotheek/Historisch Archief Gesproken Woord en het Film- en Beeldbandarchief van de NOS/NOB, in 1992 verzelfstandigd tot AVAC, dat in 1997 opging in NAA/B&G). In het verleden (jaren '60 - midden jaren '90) was het zo dat de Fonotheek voor wat betreft de opslag van radioprogramma's voor het grootste deel alleen dat deed: het opslaan van dragers (banden) met radioprogram
 13. Dit verhaal klopt niet helemaal. Die 80 euro per uur geldt alleen voor het fysiek beluisteren van niet-gedigitaliseerd materiaal ter plekke. Het beluisteren van gedigitaliseerd materiaal bij de klantenservice van B&G is gratis en het bestellen van gedigitaliseerd materiaal voor privegebruik kost 19,95 per bestand. De audiocollectie (met name programma's uit het Historisch archief van de omroep) is vrijwel geheel gedigitaliseerd (op wat CD's na) en als het goed is wordt tegenwoordig iedere schenking/aanbieding van derden ook meteen gedigitaliseerd en komt beschikbaar voor iedereen
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.