Spring naar bijdragen

maartenfransen

Leden
 • Aantal bijdragen

  46
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

23 Excellent

Over maartenfransen

 • Rang
  Gevorderd lid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. maartenfransen

  Veronica's Popnacht

  Hallo, Heeft iemand misschien opnamen van de Veronica Popnacht (08-10-1982)? Alvast bedankt
 2. maartenfransen

  voo-volle_vrijdag-06 121985 - A feest

  Heeft iemand het uurtje van 23-24 uur en de avondspits van deze datum?
 3. maartenfransen

  BRT 2 Radio : Songfestival, 24-04-1982, commentaar : Herwig Haes

  Hmm ik heb schijnbaar al deze vlaamse songfestivalopnamen gemist... iemand die ze nog wel heeft misschien?
 4. maartenfransen

  Toegang 3FM archief

  Mg ik vragen waarom er niet voor gekozen is een alleen-lezen link naar de stack-map te delen? Dan kan iedereen er van downloaden, maar niemand bewerken...
 5. maartenfransen

  TROS - H3 -19750327 - 1900-2005 - KlaasVaak - Poster + Ferry Maat

  De 1980-serie is compleet bewaard in de omroeparchieven, de 1974/1975 serie lijkt ook aardig compleet te zijn (al weet ik niet van wanneer tot wanneer die precies liep?). Er zijn +- 760 opnamen van Poster bewaard, meestentijds complete afleveringen, soms fragmentarisch als onderdeel van het historisch archief (bepaalde interviews oid werden er dan uitgeknipt voor hergebruik).
 6. maartenfransen

  Archief RNW

  (een deel van) Het audioarchief staat ook nog steeds in de kelder van B&G, de RNW had bedongen dat als ze de films wilden hebben ze dat erbij moesten nemen. Na al die jaren nog niks mee gedaan... onaangeroerd....
 7. maartenfransen

  Veronica Reklame's

 8. maartenfransen

  Veronica Reklame's

  Hartelijk dank Juul voor deze cd's 😊 Er zitten pareltjes tussen. Maar eh... ik zie dat de set van de marktplaats-verkoper uit 9 cd's bestaat?
 9. maartenfransen

  DWDD 21-03-2018

  Klopt, dat was inderdaad de tune van "Van gewest tot Gewest" van 1977-1981, gecomponeerd door Joop Stokkermans. Later in het fragment hoor je de muziek uit "Vinger aan de pols" van Rogier van Otterloo.
 10. maartenfransen

  Welk archief is dit....

  Het is audio, 35 pagina's met alleen maar deze tabellen met tracks. Meer info heb ik niet (komt uit archief van Ruud Bos, die weet zelf ook niet waar het van is). Ik hoopte dat iemand de opmaak herkent (van een opnamestudio of platenmaatschappij oid)
 11. maartenfransen

  Welk archief is dit....

  Ik heb een lijst gekregen uit waarschijnlijk 1990 met composities en nummers, maar ik heb geen idee wat voor lijst het is of waarvandaan... Misschien dat iemand hier de opmaak herkent?
 12. maartenfransen

  Historische Programmaoverzichten

  In het fotoalbum staan nu van een aantal jaren (gedeeltelijk) de radioprogrammaoverzichten uit de gidsen online. Wordt dit overzicht nog aangevuld? Ze geven vaak veel gedetailleerdere info dan de kranten uit die tijd.
 13. maartenfransen

  Gezocht: KRO Kinderzangfestival 1971

  Ik weet dat het een long-shot is, en de kans klein, maar toch maar proberen. Ik ben op zoek naar de uitzending van het KRO kinderzangfestival 1971 (12-06-1971, Hilversum 1, herhaling op 11-09-1971, Hilversum 2). Gepresenteerd door Eveline Velsen (KRO omroepster) samen met 2 kinderen van kinderkoor Henk van der Velde. Het was een soort korenslag tussen de vijfde en zesde klassen van basisscholen.
 14. maartenfransen

  TROS 1989, Monterey Pop met Jerney Kaagman

  Ze staan niet bij B&G in de catalogus, alleen de oude fonotheek-vermeldingen van DATjes die bij de TROS lagen destijds (of bij NOB P&U...) archiefstatus: IBIS
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.