Jump to content

maartenfransen

Members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 Excellent

About maartenfransen

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Geweldig! Eindelijk hoor ik eens iets van de VOO Popnacht. Heeft iemand misschien nog meer materiaal?
 2. Ik ben op zoek naar een nummer/single van Tony Blake, getiteld Blake's Theme (Werdt oa. gebruikt als tune van De Eerste Dag bij de BRT).. Iemand die mij kan helpen?
 3. Dit is de 400ste uitzending van 21-11-1981: 19811121-1203-1300-NCRV-LosVast.mp3 19811121-1300-1400-NCRV-LosVast.mp3
 4. Hallo, Heeft iemand misschien opnamen van de Veronica Popnacht (08-10-1982)? Alvast bedankt
 5. Heeft iemand het uurtje van 23-24 uur en de avondspits van deze datum?
 6. Hmm ik heb schijnbaar al deze vlaamse songfestivalopnamen gemist... iemand die ze nog wel heeft misschien?
 7. Mg ik vragen waarom er niet voor gekozen is een alleen-lezen link naar de stack-map te delen? Dan kan iedereen er van downloaden, maar niemand bewerken...
 8. De 1980-serie is compleet bewaard in de omroeparchieven, de 1974/1975 serie lijkt ook aardig compleet te zijn (al weet ik niet van wanneer tot wanneer die precies liep?). Er zijn +- 760 opnamen van Poster bewaard, meestentijds complete afleveringen, soms fragmentarisch als onderdeel van het historisch archief (bepaalde interviews oid werden er dan uitgeknipt voor hergebruik).
 9. (een deel van) Het audioarchief staat ook nog steeds in de kelder van B&G, de RNW had bedongen dat als ze de films wilden hebben ze dat erbij moesten nemen. Na al die jaren nog niks mee gedaan... onaangeroerd....
 10. Hartelijk dank Juul voor deze cd's 😊 Er zitten pareltjes tussen. Maar eh... ik zie dat de set van de marktplaats-verkoper uit 9 cd's bestaat?
 11. Klopt, dat was inderdaad de tune van "Van gewest tot Gewest" van 1977-1981, gecomponeerd door Joop Stokkermans. Later in het fragment hoor je de muziek uit "Vinger aan de pols" van Rogier van Otterloo.
 12. Het is audio, 35 pagina's met alleen maar deze tabellen met tracks. Meer info heb ik niet (komt uit archief van Ruud Bos, die weet zelf ook niet waar het van is). Ik hoopte dat iemand de opmaak herkent (van een opnamestudio of platenmaatschappij oid)
 13. Ik heb een lijst gekregen uit waarschijnlijk 1990 met composities en nummers, maar ik heb geen idee wat voor lijst het is of waarvandaan... Misschien dat iemand hier de opmaak herkent?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.