Jump to content

RadioVisie

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About RadioVisie

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Op de website was in 2011 volgende te lezen: Over Jerry Jerry van der veken is geboren in Belgiƫ in het Antwerpse Kempendorp Geel op 30 oktober 1960 en daar opgegroeid in een arm werkmansgezin. Al op zeer jonge leeftijd was hij liefhebber van het levenslied. Op jonge leeftijd kwam hij in contact met Norbert van Slaembroek, een radio presentator die op 1 januari 1974 zou starten bij de zeezender radio Mi-Amigo. Het was Norbert die hem overhaalde om ook bij de radio aan de slag te gaan. Op 1 januari 1974 was voor het eerst de stem van Jerry
 2. MAASTRICHT - aan de Van Hasseltkade ter hoogte van de Wilhelminabrug en de bushalte Mosae Forum. Datum: zeker voor 30 december 1992 (closedown ASTRA satellite/shortwave transmissions of english service Radio Luxemburg)
 3. Op de site van KX radio tref je als eerbetoon een bloemlezing programma's van Jeroen, allen downloadbaar als MP3. Een mooi gebaar van Rob Stenders en zijn medewerkers. Meer nog: Today is the tomorrow you worried about yesterday, and it all is well.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.