Jump to content

Cas

Members
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Cas

 1. Ferry kennende, heel secuur samengesteld en goed geschreven. Heel veel foto's nog nooit eerder gezien, klasse! Na 40 jaar blijft het uitermate boeiend om dit nog te lezen.
 2. Heb je in die plaats ook je huidige vrouw leren kennen?
 3. Waanzinnig om dit weer eens te horen en in formidabele kwaliteit! Hou me aanbevolen voor meer uit de Mi-Amigoperiode. Heel erg bedankt.
 4. Triest, vond hem een prettige dj en op de video: "A day in the life of Radio Caroline" is hij veelvuldig in beeld. Rust zacht Blake.
 5. Vele uren van hem mogen horen, prettige stem die er helaas niet meer is......... Sterkte aan de nabestaanden.
 6. Cas

  Tony Allen

  Bij deze 'Time of your life" , maar in een bedenkelijke kwaliteit. http://www79.zippyshare.com/v/5FepoYL6/file.html
 7. Waarschuwing 'overheen' gelezen....... Behang krult hier spontaan van de muur. Gr. Cas.
 8. Heel apart ja, ik kan niet anders zeggen. Zou niet echt een kanshebber zijn voor Idols of zoiets. Gr. Cas.
 9. Leendert, Misschien heb je het wel eens meegemaakt, of weet je er meer van, maar hoe tuiden ze dan zodat de mast 'recht' bleef? Ik kan me zo voorstellen dat je dat op 'land' met bepaalde meetapparatuur kan doen, maar op zee lijkt het me meer van 'het op het oog doen'? Alle kabels kan je wel strak spannen, maar staat je mast dan nog recht? Ik hoor het graag van je. Groet, Cas.
 10. Get Happy is volgens mij gebruikt voor een commercial van "Vermeer Thijs en Zonen".
 11. Cas

  Krantenarchief

  Kreeg van de week deze mooie link om in het krantenarchief te zoeken. http://www.delpher.nl/ Veel zoek- en leesplezier. Cas.
 12. Cas

  Caroline 1979

  Zit Baken 16 te luisteren en op 19.50 minuten draait Marc een plaat van Nancy Dee & Benelux, het intro van de plaat is gebruikt bij een jingle van Ad Roberts.
 13. Het jaar 2106 ?????????????
 14. 2e uur van dit Baken loopt wat te langzaam?
 15. Het is 100 milliwatt, nog geen buur horen klagen in de flat ;-) I.t.t. andere zenders, zit er bij deze een 12 volt voeding bij, geen enkele brom of zo. Wel apart om in huis naar de middengolf te luisteren met een "keihard signaal". Weer eens wat anders dan dab+ :-)
 16. Effe googlen op: low power am transmitter. Staan veel van zulk soort zendertjes op en bestellen is geen probleem. Heb er ook een staan en werkt fantastisch, op welke frequentie je wilt op de am.
 17. Gave playlist en mooi geluid. Morgen op DAB+ , kan ik tijdens m'n werk ook luisteren? Ga zo door Lex!
 18. Cas

  Mi Amigo herinneringen

  Ben op zoek naar 2 van die echte Mi Amigo platen: Jim Droppers - Eternally Boozy - Angela Wie kan me hier aan helpen? update: Intussen Boozy met Angela gevonden. En ook Jim Droppers gevonden, met dank aan Rene Verstraten! Alvast bedankt, Cas.
 19. Vorig jaar een Pioneer AVIC-F60DAB in m'n auto laten bouwen en ben dik tevreden over de geluidskwaliteit. Wanneer ik switch tussen DAB+ en FM valt me het rumoerige op bij FM. Net wat Vincent in het begin aangaf, de PO zenders lijken stabieler te zijn, wat betreft ontvangst, dan de commerciëlen. In mijn werkauto zit ook een DAB+ ontvanger en daar ervaar ik hetzelfde mee, ondanks een goede buitenantenne. Thuis heb ik een twee verschillende ontvangers en woon 8-hoog en geen verschil tussen commerciëlen of PO. Diverse collega's en familieleden hebben intussen ook DAB+ ontvangers gekocht en zijn allen enthousiast over het geluid en ontvangst. Bij een automaterialenzaak vroeg ik om een DAB+ antenne en de medewerkers keken mij aan of ik van Mars kwam. Hadden ze nog nooit van gehoord en ik moest gewoon een FM-antenne proberen...... Na een korte discussie maar weggegaan, ze hadden geen enkele auto-ontvanger met DAB+ in de zaak staan. Antenne maar online besteld en volgende dag in huis.
 20. Misschien vraagt Holleder nu om een internetradio met Caroline
 21. Het boek is zeer aan te raden en de levertijd was slechts 3 dagen, het weekend meegerekend. Over de inhoud kan ik kort zijn, foto's die je nog niet eerder hebt gezien, de tekst leest als een "jongensboek" en het geheel is gedrukt op kwaliteitspapier. Leuk zijn ook de "weetjes' die naast de kaders zijn geplaatst met o.a info over de treiterschijf e.d. Kortom, een stuk kwaliteitswerk van Marc en Ferry!
 22. Ferry bedankt! Klinkt heel anders als toen in de Griftstraat in 1978. Waar is de tijd gebleven en je kan het nog steeds ;-)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.