Jump to content

nchuijg

Members
 • Content Count

  232
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

102 Excellent

About nchuijg

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ?

Contact Methods

 • Website
  http://members.ziggo.nl/nchuijg
 • Facebook
  -
 • Twitter
  -

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. nchuijg

  Almadisk label

  Wikipedia verteld het verhaal compleet van If I didn't have a dime to play the juke-box maar almadisk komt daar niet als label uit. https://nl.wikipedia.org/wiki/If_I_didn't_have_a_dime_to_play_the_juke-box Nico. Juul, Ik heb een kopie voor je als wil. Het leuke is het heeft een connectie met Veronica en textiel handel. Nico.
 2. Het gaat beter, het maximale aantal luisteraars is inmiddels 20 en op moment 4 Nico.
 3. nchuijg

  t is wat..........

  Juul, Die constructie heeft wel een hoog knik gehalte van VW. Waar ik bang voor ben dat die kousjes gaan schuiven, die jongens van de PTT bonden het kousje daarom af met polyamide draad gedrenkt in paraffine om dat te voorkomen. Nico.
 4. nchuijg

  Filmpje RNI

  Ja ik dacht al! maar je doelde op de personen in de sloep. Nico.
 5. nchuijg

  Filmpje RNI

  Juul, In het begin, van de drie heren de middelste Arend Langeberg dacht ik. Nico.
 6. Met de luisteraars is het nog niet zo best nu 4 en maximaal tot nu toe 12.
 7. Zie ook: http://www.bobleroi.co.uk/ScrapBook/CityReunion/FortFanatics.html Nico.
 8. Hans, Ik begrijp het. Ja Hans dan klopt het en het gaat over deze productie: Nico.
 9. Hans, dat van Peter Kreuder klopt niet volgens mij, zie: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Firefly_(1937_film)
 10. Maar het wissen met een permanente magneet is niet wenselijk, het richt de ijzerdeeltjes in een richting (dat betekent ruis op de band), daarom een open kern transformator op wisselspanning die een wisselend magneetveld maakt en dus de ijzerdeeltjes door elkaar schut. Nico.
 11. Hier zijn laatste rustplaats en zijn vrouw Marion. https://beeldbankblaricum.nl/overige/item/4777-rob-out-1939-2003
 12. Ja Juul vroeger was er een opleiding binnen de omroep, Santbergen met opleiders als Herman Broekhuizen, Cor Krijnen en Koos Koolschijn. Ze hadden jaren ervaring en brachten dat over op de beginnende medewerkers, maar ja dat was vroeger, tegenwoordig doet iedereen wat goed dunkt. Hieronder Cor Krijnen en Herman Broekhuizen.
 13. "Er is gekozen voor een spontane presentatievorm" ? en als alles op een presenteerblaadje is aangeleverd met de feiten, wat nu blijkt, en je moet dan je eigen uitspraken weer herroepen, ben je slecht voorbereid naar mijn mening. Gebabbel! noem ik dat en dat word er al zoveel, haal dan de mensen die erbij waren bij, ze zijn er nog, met de kans dat het weer wat teveel word geromantiseerd dat wel. En waarom moet die dominante muziek onder dat gebabbel, bang voor stilte, ik heb geleerd als je een boodschap wil over brengen er weinig afleiding onder moet zitten, maar ja ik ben in een andere tijd opgeleid. Radio maken is een vak!, wat tegenwoordig iedereen lijkt te kunnen? PodCast, de Pot-op. Nico.
 14. Ik ben er maar bij afgehaakt, ze horen zich graag praten! en het eerste foutje is er al "de stem van Krijn Torringa" maar het is duidelijk jonge Rob Out (Bob). Maar beide hebben die tijd niet bewust mee gemaakt en kennen dus de sfeer uit die tijd niet, en hebben er een oordeel over van horen zeggen. Kortom, een beetje lullen met wat fragmentjes, zendtijd vullen heet dat. Nico.
 15. Hoor ik daar ook de moppentapper Cees De Lange voorbij komen?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.