Jump to content

nchuijg

Members
 • Content Count

  321
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

241 Excellent

About nchuijg

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ?

Contact Methods

 • Website
  http://theoldiestation.org/
 • Facebook
  -
 • Twitter
  -

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Harm, Kijk en luister eens hier https://www.wlshistory.com/new/jingles.htm Het lijkt mij uit het pakket 1970-71: A unique unnamed custom package referred to as "WLS Custom 71." te komen. Groet Nico.
 2. Hans, Staat deze ook in de lijst? Het is Edwin Starr met Scott On Swingers, Scott is Scott Regen van WKNR (Keener 13) een bewerking van Edwin Starr met Stop Her On Sight (S.O.S.) Nico.
 3. En daarom zou het mooi zijn dat het bij Beeld en Geluid word ondergebracht, en niet zoals de jingles in bezit van het Genootschap bij de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag zijn ondergebracht. Het is omroep geschiedenis en van de zeezender Veronica dus hoort het bij het andere Veronica materiaal aldaar! Nico
 4. Ik vraag me nu wel af waarom naar het Genootschap en niet naar Norderney, het lijkt me daar beter op zijn plaats, om uiteindelijk bij Beeld en Geluid ondergebracht te worden. Nico.
 5. Hier worden ze uitgezet, maar in de USA komt er wel eens een nieuwe bij, en niet zo'n kleine ook. Nico
 6. Vandaag in de Volkskrant in de rubriek Het Eeuwig Leven een mooi overzicht van haar leven dat eindigde op 3 December 2020 met een leeftijd van 82 jaar. Maar wat niet in het overzicht staat, dat ze ook actief was in de jaren 50 60 en 70 bij ziekenomroep Rano Amsterdam in het Wilhelmina Gasthuis. Naast het presenteren van programma's, coachte ze ook nieuwe medewerkers. Daar ontmoete ze ook haar grote liefde Gerard Reitsma en moeder werd van Mark, die als baby mee naar de studio ging op hun Rano avond. Een vakvrouw en een aardig mens. Nico.
 7. En was Wim Jaap van der Laan met zijn programma ook niet een sponsorprogramma van Philips Phonografische Industrie N.V?
 8. Het lijkt mij als het meerdere keren in het programma schema voorkomt, en op dezelfde tijd, dan zou dat wel eens het geval kunnen zijn, en om nu een heel kwartier met de muziek gemaakt door Wout te luisteren, lijkt mij wat eenzijdig om naar te luisteren. En helaas voor Wout zo bekent was hij niet in Nederland, ik had er nog nooit van gehoord, maar dat zegt natuurlijk niets. Een EMI sponsor kwartiertje! ? Nico.
 9. Juul, Dat is wel te wensen! gaten in de grijze materie krijgen we allemaal. Nico.
 10. Juul, maar is het nu en sponsor kwartiertje van EMI of nog een overblijfsel van het CNBC avontuur, hij woonde al in Engeland die tijd. En aan Tony Vos kan je het niet meer vragen, misschien Tineke? Nico.
 11. Er is dus over nagedacht, mooi dat alles na al die jaren erop is blijven zitten, dat kan je van de magneettape niet altijd zeggen.
 12. Zo te zien is het de eerste sticker op de doos, als er al een eerdere heeft opgezeten laat dat altijd sporen na, bij het trachten te verwijderen Juul !
 13. 11 keer gebruikt bij opname en 11 keer gebruikt bij weergave, lijkt me weinig tenzij er een ongelukje is gebeurd.
 14. Bert, Klopt, kijk hier een radio uit 1955 http://www.radiocollection.cmshost.nl/kvdijke/nl/philips/bx653a.html?i=1 Maar wanneer het is opgerekt naar 104 MHz weet ik niet. Nico.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.