Jump to content

nchuijg

Members
 • Content Count

  301
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

219 Excellent

About nchuijg

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ?

Contact Methods

 • Website
  http://theoldiestation.org/
 • Facebook
  -
 • Twitter
  -

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ook die is het niet, luister op 59:31
 2. nchuijg

  Oz Radio

  It's "Blushing"
 3. De gedane suggesties zijn het niet, ook het orkest en leider is het niet (het swingt te weinig) het is waarschijnlijk Tony Eyk en orkest met een van de vele tunes die hij maakte voor een AVRO amusement programma, maar welke?
 4. Presentator bij start Radio Veronica later programmaleider en de stem van de Nur-Die reclame. https://www.ed.nl/eindhoven/eindhovense-jazz-saxofonist-en-producer-tony-vos-89-overleden~ace9b1ee/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F En had een hitje met Nico.
 5. Ik wil er nog aan toevoegen dat Rob Out in die tijd eens in zijn programma vertelde hoe je aan die opname kon komen. Het is nooit als een reguliere single uitgebracht, maar door een briekaart te sturen naar WABC in New York, kreeg je een flexidisk toegestuurd. Nooit gedaan, maar op een verzamel CD van de Four Seasons, was hij jaren later als bonus track toegevoegd. Nico.
 6. Hier Brucie met zijn tune in de 60-er jaren.
 7. De zender staat op een industrieterrein maar toen het in 1922 begon was dat in the middle of nowhere! Iedereen wil(de) in Los Angels wonen en hoogbouw niet verstandig met oog op aardbevingen, dus alle agrarische bedrijven werden daar verdreven. Hier een google foto van het terrein met de tuipunten en zendmasten en zender gebouw.
 8. Dit is wel erg leuk voor zendertechneuten! https://en.wikipedia.org/wiki/KFI Nico.
 9. Warm, het is waarschijnlijk het orkest van Tony Nolte en het zal dan ook waarschijnlijk een AVRO programma zijn, maar ja welk?
 10. Het is van de Nederlandse televisie, dat staat vast.
 11. Die is er wel https://www.amazon.co.uk/Best-Part-Symbols/dp/B000285KR8 Nico
 12. Ik ben op zoek naar, voor welk TV programma deze tune is gemaakt en gebruikt? Het is duidelijk een van de omroep orkesten zo te horen. https://pixeldrain.com/u/vrQqBo1E Alvast dank voor de moeite. Nico.
 13. Wie Voutloos is werpen de eerste steen, je hebt geijk! dank.
 14. Je zei in een reactie op een andere bijdrage al eens "Flauw en suggestief..." doe dat dan ook zelf niet !
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.