Jump to content

nchuijg

Members
 • Content Count

  261
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

150 Excellent

About nchuijg

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ?

Contact Methods

 • Website
  http://members.ziggo.nl/nchuijg
 • Facebook
  -
 • Twitter
  -

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Maar Hans de echte filler en tune was toch van Al Goodman And His Orchestra Met There’s No Business Like Show Business!? Nico.
 2. En bij de NOS weten ze kennelijk niet dat hij bij Radio Veronica is begonnen! (Is nu net aangepast) De "Tom Mulder Tram" staat voor goed in de remise. Nico.
 3. https://www.nu.nl/muziek/6020448/willem-van-kooten-verzon-verhaal-achter-nummer-1-hit-hey-mal-yo.html En met het nummer Una Casa Portuguesa lijkt hetzelfde te zijn gebeurd! Het is toch schaamteloos, en heeft hij met een deel van die centen een Casa in Portugal kunnen verwerven. Nico.
 4. In de Volkskrant vandaag een rouwadvertentie van Programmamaker Hans Keller. Ook maakte hij reclame spots, mooie stem! hier een KLM spot. https://pixeldrain.com/u/4jCu7J55 Nico.
 5. nchuijg

  Fred Emmer Overleden

  De NOS meld dat Fred Emmer op 85 jarige leeftijd is overleden. Hier een door hem ingesproken Reclame van Peter Stuyvesant sigaretten. https://pixeldrain.com/u/unduErJ4 Nico.
 6. Bij de "afhaal chinees" is deze te koop! voor nog geen 20 Euro en werkt goed.
 7. Hier een uitgebreide demonstratie van een CRL Amigo analoge AM processor. Groet Nico.
 8. Hier nog een paar Yvette reclames Yvette is met een Y, waarschijnlijk een muziekje van een productie music library LP. https://pixeldrain.com/u/zUI0M9Pz Groet Nico.
 9. https://mediamagazine.nl/petitie-voor-behoud-analoge-radiosignaal-bij-ziggo/
 10. nchuijg

  IP adres

  Juul, dat is door je provider uitgegeven en aan je Modem/router van je provider gekoppeld. Voor een particulier is dat een dynamisch IP-adres, de provider kan dat zo maar wijzigen. Maar dat gebeurd niet vaak. Groet Nico.
 11. Hans en nu de kop nog even aanpassen in HOU Maat! Nico.
 12. Juul, Komt goed, moet ze even opnieuw scannen, ja ze zijn wel erg klein! zie ik. Groet Nico.
 13. Juul, Hierbij een opfris moment, datum weet ik niet meer maar hier Klaas v Onselen later bekent als Peter Holland, Henk v Dorp en jezelf hier hard aan het werk. Noem dat Maar NIKS! Groet Nico.
 14. Hier een reclame van de Vries en Lampie uit 1965 https://pixeldrain.com/u/5DxEBJZf Het intro is van een plaat van Drafi Deutscher met Hast Du Alles Vergessen ook uit 1965. Groet Nico.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.