Spring naar bijdragen

nchuijg

Leden
 • Aantal bijdragen

  197
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

79 Excellent

Over nchuijg

 • Rang
  Gevorderd lid

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  ?

Contactmethoden

 • Website
  http://members.ziggo.nl/nchuijg
 • Facebook
  -
 • Twitter
  -

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. nchuijg

  caroline jingle keefers

  Het soundeffect bij het begin en daarvan het einde herken ik van een jingle van Radio Veronica ik meen Lex Harding. Nico
 2. Hier een artikel over energie reductie bij AM zenders. https://www.radioworld.com/tech-and-gear/a-different-approach-to-cutting-am-costs Groet Nico.
 3. Voor wie die het nummer geheel willen hebben, even een mail sturen via mijn profiel met daarin je E-mail. Nico.
 4. nchuijg

  promo John Aston Radio 355

  het is al wel jaren en jaren geleden, en ja iedereen is vrij kijk en luister keuzes te maken, gelukkig!
 5. nchuijg

  promo John Aston Radio 355

  Hans, Ik herken dit thema aan het begin ook als een avond afsluiting van een televisieavond van een omroep, welke weet ik niet meer. Groet Nico.
 6. nchuijg

  kant en klaar frans mijts

  Hier een veel betere versie
 7. nchuijg

  kant en klaar frans mijts

  En hier de geschiedenis van het pand. https://www.facebook.com/heienwei/posts/blaricum-krijgt-weer-een-theaterdoor-marjolijn-schathuizerweg-13-een-plek-met-ee/1981889165164334/ Groet Nico.
 8. nchuijg

  delial programma veronica

  Hans, Da's mooi, ik kijk er naar uit. Dank Nico.
 9. nchuijg

  delial programma veronica

  Hans, Is dat kwartiertje helemaal beschikbaar? Nico.
 10. nchuijg

  Radio 5 op FM

  De einduitslag is uiteindelijk heel anders geworden: https://www.spreekbuis.nl/onderzoek-meerderheid-luisteraars-wil-dat-3fm-in-de-ether-blijft/
 11. Even stil staan bij het overlijden van Eli Asser en de rol bij de radio reclame in de jaren 60 dus bij Radio Veronica en Radio Luxemburg. Hij was toen hoofd radio reclame bij De La Mar reclame bureau. https://philipsreclamekunst.nl/reclamebureaus/130-de-la-mar In 2003 was Eli Asser te gast bij VPRO OVT een hele uitzending lang over zijn leven. https://www.vpro.nl/programmas/ovt/speel~POMS_VPRO_208562~ovt~.html Met daarin een leuk stuk audio over radio reclame waarin Radio Veronica duidelijk aanwezig was, hier het betreffende fragment. https://pixeldra.in/u/cCY0XF De mensen van OVT gaven hem de raad de banden die hij nog had aan beeld en geluid te doneren. En wat ik begreep zaten er nog hele reclame programma's bij. Kortom een bijzondere man waar we veel plezier van gehad hebben, hij ruste in vrede. Groet Nico.
 12. En Julius is deze maand ook al twee jaar niet meer onder ons, http://www.jingleweb.nl/index.php/2018/06/08/tunes-julius-steffaro-en-hilversum-radio-orchestra/
 13. Julius Steffaro was ook de componist van de tune van de TV serie Floris, de begin en eindtune werd ook door zijn orkest uitgevoerd. Nico.
 14. nchuijg

  nieuwe info begin tijd

  Juul, Trouwens weer fijn dat je weer uit je forum stilte bent gekomen, zou het een idee zijn een schrijver of journalist dit Willem verhaal op te laten tekenen? Een suggestie, Auke Kok, heeft veel affiniteit met Veronica. Groet Nico.
 15. nchuijg

  Reclame bij opstarten stream

  Ruud, Shoutcast doet dit niet! wel kun je van hun dienst gebruikmaken (monetize) , dat kost wat maar als je goed beluisterd word kan het wat opleveren, en het onderbreekt wel je stream regelmatig. Dan moet je wel gebruik maken van shoutcast V2 server en zie: https://www.shoutcast.com/monetize TuneIn doet het gewoon bij opstart van stream connectie, doe je niets aan. Groet Nico.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.