Spring naar bijdragen

nchuijg

Leden
 • Aantal bijdragen

  154
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

54 Excellent

Over nchuijg

 • Rang
  Gevorderd lid

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  ?

Contactmethoden

 • Website
  http://members.ziggo.nl/nchuijg
 • Facebook
  -
 • Twitter
  -

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. nchuijg

  documentaire in 2018 over aanslag MEBO II

  En die documentaire is binnenkort te zien op Youtube, dus afwachten maar wat er van gebakken is, ze zijn er in ieder geval voor geslaagd. Wat niets zegt over de inhoud, wat ik begreep allemaal uit tweede hand. Wel zit Hans Hogendoorn er in, werd er in een bijzin gemeld. Groet Nico.
 2. nchuijg

  Radio 10 en 60 - 70's platen.

  Hier komt van alles langs: https://tunein.com/radio/The-Oldie-Station-s122822/
 3. In het radio 1 programma de perstribune maakte dat Vincent Bijloo bekent. Groet Nico.
 4. nchuijg

  documentaire in 2018 over aanslag MEBO II

  Juul, Dat blauwen heeft weinig zin, deze brief staat gewoon op de Stichting Norderney site; http://www.norderney192.nl/historie_1971_11.html# Onder vermelding: brief oom Bul Verweij aan Juul Geleick Groet Nico.
 5. nchuijg

  Phillip Goodhand Tait

  Fred, Ik denk dat ik je er wel aan kan helpen, maar ik kan het hier niet plaatsen. Stuur me een mailtje via dit forum. Groet Nico.
 6. nchuijg

  Caroline in Radio World magazine

  Een artikel over het huidige Radio Caroline vanaf Orfordness. http://www.mazdigital.com/webreader/54773?page=0 http://www.mazdigital.com/webreader/54773?page=12 Groet Nico
 7. nchuijg

  Presse Papier Radio Veronica

  Dit kwam ik tegen, kijk vanaf 17:00 min. Groet Nico.
 8. nchuijg

  Kastelein Radio Commercials Flexdisk

  Toch "vruchtbaar" die Hilversumse zandheuvel, Juul! Veel plezier, Groet Nico.
 9. nchuijg

  Kastelein Radio Commercials Flexdisk

  Het was eind October vorig jaar dat iemand zo vriendelijk was een digitale kopie van een promotie flexdisk van Bureau J.P. Kastelijn met Joost den Draaier te plaatsen. Hierbij de A en B zijde wederom maar dan digitaal opgeknapt. https://pixeldra.in/u/r-POno Kastelein zat vroeger op de Lindenheuvel 3 in Hiversum daar zit tegenwoordig Pure jingles en VHU Europe, ook radio vormgevers, toeval? Vriendelijke groet, Nico
 10. nchuijg

  Midden golf in oost Europa nog niet dood

  Antenna Hungaria heeft onlangs een nieuwe 2 MW zender in gebruik genomen nabij Solt en de infrastructuur van de antennes aangepast. Dit meld RadioWorld International edition. http://www.mazdigital.com/webreader/54264?page=2 Groet Nico.
 11. nchuijg

  VRT digitaliseert lacquer en shellac platen

  Het gaat bij de VRT (BRT) voornamelijk om eigen opnamen uit de tijd dat er nog geen taperecorders waren. Het Nederlandse omroep archief is ondergebracht bij Beeld en Geluid, ook daar werden in die tijd, ik meen glasplaten, gebruikt voor opnamen. Wat ik me afvraag, maken ze hier ook zoveel werk van het conserveren en archiveren zoals als bij onze buren. Groet Nico.
 12. nchuijg

  VRT digitaliseert lacquer en shellac platen

  En mooi artikel in Radioworld deze maand over het overzetten van oude historische BRT platen naar een digitale standaard. Een mooie beschrijving wat ze doen om het op een hoge analoge standaard op twee manieren op te slaan (er word zelfs lampolie bij gebruikt). http://www.mazdigital.com/webreader/54076?page=6 http://www.mazdigital.com/webreader/54076?page=8 Ik vraag me dan meteen af hoe gaat daar ons Beeld en Geluid mee om? Groet Nico.
 13. nchuijg

  Grote bezwaren tegen piratenzenders 1962

  Johan Bodegaven de man van de radio, hij stelde altijd de HAM-vraag in de kwis mastklimmen van de NCRV. De heren Hoek en Bodegraven probeerde met die lucifers van KWF de Veronica aan te steken, het lukte niet. Wat een tijd, ook dat komt niet meer terug. Nico.
 14. nchuijg

  2 jingles number one Caroline North Fab Fifty

  Hier Henri Manchini, En betere kwaliteit van Ray Conniff,
 15. nchuijg

  Extra AM verhuisd naar 1224 kHz

  Harm, Was het niet verstandiger geweest eerst die locatie te hebben? of was je bang dat die frequentie aan een ander zou vervallen? Het lijkt me niet zo makkelijk in Amsterdam nieuw west een opstelpunt met infra te vinden, en mensen houden ook niet van antennes en gaan misschien klagen als ze er lucht van krijgen. Succes! Groet Nico.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.