Spring naar bijdragen

nchuijg

Leden
 • Aantal bijdragen

  176
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

65 Excellent

Over nchuijg

 • Rang
  Gevorderd lid

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  ?

Contactmethoden

 • Website
  http://members.ziggo.nl/nchuijg
 • Facebook
  -
 • Twitter
  -

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. nchuijg

  Wat zijn uw herinneringen aan piratenzender Veronica?

  Tony Claassens ook Ziekenomroep Rano Amsterdam. Wim Vriezen ook Radio Lucas Amsterdam Nico.
 2. nchuijg

  Wat zijn uw herinneringen aan piratenzender Veronica?

  Juul, Ik wacht met belangstelling de verdere ontwikkeling af en moet mogelijk het voorzichtige positieve beeld van René bijstellen. Jammer dat mensen zich groter voor willen doen dan in werkelijkheid en dan ook nog journalist! Nico
 3. nchuijg

  Wat zijn uw herinneringen aan piratenzender Veronica?

  Ja Juul dat heb ik gezien, en die mevr. Schipper, weet die veel, de ene Veronica is de ander niet, weten wij, zij koppelt van alles aan elkaar, dat heet dan journalist, stukkie schijfster. Maar dat van René Steenhorst bij de VOO en WO kan best kloppen, René maakt bij mij niet de indruk aan duim zuigen te doen. Mij schiet nog te binnen dat zijn schrijven begon in het huis aan huis blad de Echo (ook Telegraaf) in Amsterdam, daar was hij al mee bezig in de Radio Lucas tijd. Nico.
 4. nchuijg

  Wat zijn uw herinneringen aan piratenzender Veronica?

  Dit is de betreffende journalist https://www.facebook.com/rene.steenhorst.3 Hij heeft wel een radio achtergrond, in de jaren 70 was hij medewerker bij ziekenomroep Radio Lucas Amsterdam, ik ben hem daarna uit het oog verloren, tot ik hem ontdekte als journalist over medische zaken bij de Telegraaf en nog al in de weer was met prof Bob Smalhout. https://www.facebook.com/rene.steenhorst.3 Andere radio activiteiten zijn mij niet bekent, maar dat wil niet zeggen dat ze er niet zijn. Nico
 5. nchuijg

  Jongens Meisjes kijk eens goed wat die dappere Dodo doet

  Maar jij bent ook wat ouder!
 6. Spreekbuis meld dat Jaap Brugman de geestelijk vader van de populaire televisie serie uit de 50er en 60er jaren is overleden http://www.spreekbuis.nl/jaap-brugman-dappere-dodo-overleden We zijn er allemaal mee groot geworden. Nico.
 7. nchuijg

  npo-radio-1-stopt-na-70-jaar-met-pips

  In deze digitale wereld loopt er bijna niets meer op tijd (eigenlijk gek hé), gelukkig is er nog die analoge DCF-77 klok in Mainflingen die zet mijn dcf klokje en mijn stream pc,s er mee op tijd, en daar weer aan gekoppeld de pips, dus die blijf ik horen. https://tunein.com/radio/The-Oldie-Station-s122822/ En wat er voor terug komt, in muzak verpakte piepjes, we leven in veranderden tijden, de zonnewijzer dan maar weer, moet het wel zonnig blijven. Groet Nico.
 8. nchuijg

  Beer Gertenbach

  Vandaag in de volkskrant in de rubriek het eeuwige leven een mooi postuum van Beer Gertenbach. Sinds 2002 met Pensioen, na twee jaar werd hij ziek, de laatste jaren was hij opgenomen om dat hij steeds wegliep. Verder een mooie bloemlezing van zijn kleinkunst loopbaan en radio werk. https://www.volkskrant.nl/mensen/beer-gertenbach-1942-2018-musicalster-die-radiotechnicus-werd~b15c39e3/?utm_campaign=shared content&utm_medium=app&utm_source=link&utm_content=free Nico.
 9. nchuijg

  Hij is leuk

  Juul, Ik weet dat er meer van dit soort campagnes waren, ik meen dat er ook een was van Maple Leaf kauwgom. Dat weet ik omdat Klaas van Onselen (Peter Holland) er voor naar Amsterdam moest komen en ik meen in oud zuid aan de Emmalaan, ik denk een reclame bureau, om te bespreken wat er gedaan ging worden. Dat was op een zaterdagmiddag, daar aan voorafgaand kwam hij even bij mij langs, ik had in die tijd contact met hem, en ik woonde er niet zover vandaan. Groet Nico.
 10. nchuijg

  radio city the tower of power

  Henk, het nummer duurt 2'23" op het label staat 1'59" dat op het label is gewoon niet juist, al die youtube filmpjes van dat nummer zijn rond 2'20" Nico.
 11. nchuijg

  Hans Knot: Eurovisie songfestival 1970

  "Voordat ik het vergeet, Nederland werd met 7 punten vijfde terwijl België, waar in 1970 eigenlijk de Walen de Belgen vertegenwoordigden, met 5 punten zesde werd. Helemaal onderaan met nul punten eindigde Luxemburg dat werd vertegenwoordigd door Lion Kleerekoper, die wij als radioliefhebbers nog kennen uit de tijd van Radio 227." Het is Leon Kleerekoper.
 12. nchuijg

  radio city the tower of power

  Zoek eens op Youtube (keus genoeg) en dan met http://convert2mp3.net/en/ converteren en downloaden.
 13. nchuijg

  Beer Gertenbach

  Jaren geleden vernam ik van een vriend, dat hij dementerende was, hij had een omvangrijk archief betreffende kleinkunst en songfestival zaken, en dan denk je komt dat of is dat goed terecht gekomen.
 14. nchuijg

  Je weet niet wat je hoort

  Van mono stereo maken, kan niet zeg ik en misschien vele met mij, nou kijk en luister hier maar eens: https://www.monotostereo.info/ En hier de versie van Venus van Shocking Blue die stukken beter is als de door Ad Bouwman bijeen verzamelde stereo stukjes en daar een geheel van heeft gemaakt. Hier meer informatie; https://www.huffingtonpost.com/entry/two-new-cds-reignite-stereo-vs-mono-debate_us_58ac61cde4b0417c4066c2ee?guccounter=1 Groet Nico.
 15. nchuijg

  Radio5 op FM

  Waarom een "stille actie"? is dat een strategie? Nico.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.