Jump to content

nchuijg

Members
 • Content Count

  214
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

88 Excellent

About nchuijg

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ?

Contact Methods

 • Website
  http://members.ziggo.nl/nchuijg
 • Facebook
  -
 • Twitter
  -

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Juul, De VRT heeft sinds kort een heel nieuw DAB+ netwerk met nieuwe opstelpunten, ze zijn van operator veranderd, was Nordkring en nu een 9 jarig contract met Broadcast Partners. Groet Nico.
 2. nchuijg

  Onbekende radio

  Vincent, als je hier die vraag stelt met foto is er altijd wel iemand die het antwoord weet. https://www.nfor.nl/index.php Groet Nico
 3. Ik heb dit nummer digitaal opgeknapt, o.a. niveaus in het begin gecorrigeerd en de overlapping in de galm aan het einde weggewerkt. Wie een kopie wil even een mail via mijn profiel links. Groet Nico.
 4. Hier een van Gerard de Vries uit 1963 https://pixeldrain.com/u/udHzYc2B Groet Nico.
 5. Hans, Ik hoef niet te zoeken het bewijs is hier te beluisteren http://www.norderney192.nl/historie_1973_4.html Groet Nico.
 6. Ik moet ergens een niet compleet fragment hebben, dat is de inhoud van een NAB cart waar een stuk uit is. Als dit genoeg is? zal ik eens kijken of ik het kan vinden. Nico.
 7. Werd ook gebruikt bij promo's van HYS Veronica in de Uithof in Den Haag, in gesproken door Frans Henrichs. Nico.
 8. Wat Koop Geersing in dit verband te maken heeft ontgaat mij een beetje, hij is na de AVRO iets heel anders gaan doen. https://www.uitvaart.nl/infotheek/columns/koop-geersing
 9. Vanmiddag stond de redactie van Argos stil bij het overlijden van Max, met fragmenten uit een laatste gesprek van ongeveer een maand geleden over Argos, hij was er vanaf het begin bij betrokken, het was een indrukwekkende uitzending! Nico.
 10. Leendert, Er staat wel een plaats in de advertentie, onder in het logo, en dat was op de meubelboulevard aldaar, inmiddels niet meer, de naam bestaat nog wel als Riant Stoutenbeek. Nico.
 11. Ik doel hier op dat er ineens Engelse DJ's bij de Radio Veronica studio's over de vloer kwamen, vandaar "zeg maar" Nico.
 12. Leendert, Er staat de CNBC periode, dus zeg maar de Engelse invasie, en niet alleen op zondag maar elke dag de morgen voor de andere zijde van de Noordzee. Nico.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.