Spring naar bijdragen

nchuijg

Leden
 • Aantal bijdragen

  167
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

65 Excellent

Over nchuijg

 • Rang
  Gevorderd lid

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  ?

Contactmethoden

 • Website
  http://members.ziggo.nl/nchuijg
 • Facebook
  -
 • Twitter
  -

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. nchuijg

  radio city the tower of power

  Henk, het nummer duurt 2'23" op het label staat 1'59" dat op het label is gewoon niet juist, al die youtube filmpjes van dat nummer zijn rond 2'20" Nico.
 2. nchuijg

  Hans Knot: Eurovisie songfestival 1970

  "Voordat ik het vergeet, Nederland werd met 7 punten vijfde terwijl België, waar in 1970 eigenlijk de Walen de Belgen vertegenwoordigden, met 5 punten zesde werd. Helemaal onderaan met nul punten eindigde Luxemburg dat werd vertegenwoordigd door Lion Kleerekoper, die wij als radioliefhebbers nog kennen uit de tijd van Radio 227." Het is Leon Kleerekoper.
 3. nchuijg

  radio city the tower of power

  Zoek eens op Youtube (keus genoeg) en dan met http://convert2mp3.net/en/ converteren en downloaden.
 4. nchuijg

  Beer Gertenbach

  Jaren geleden vernam ik van een vriend, dat hij dementerende was, hij had een omvangrijk archief betreffende kleinkunst en songfestival zaken, en dan denk je komt dat of is dat goed terecht gekomen.
 5. nchuijg

  Je weet niet wat je hoort

  Van mono stereo maken, kan niet zeg ik en misschien vele met mij, nou kijk en luister hier maar eens: https://www.monotostereo.info/ En hier de versie van Venus van Shocking Blue die stukken beter is als de door Ad Bouwman bijeen verzamelde stereo stukjes en daar een geheel van heeft gemaakt. Hier meer informatie; https://www.huffingtonpost.com/entry/two-new-cds-reignite-stereo-vs-mono-debate_us_58ac61cde4b0417c4066c2ee?guccounter=1 Groet Nico.
 6. nchuijg

  Radio5 op FM

  Waarom een "stille actie"? is dat een strategie? Nico.
 7. nchuijg

  Radio5 op FM

  Ik heb een aantal jaren geleden een sangean wekkerradio gekocht FM en DAB+, nou Fm komt binnen hier in Amstelveen op het antenne draadje dat eraan zit, maar niet bijster best, en DAB+ kan ik vergeten tenzij ik hem in het raam zet, een beetje lastig als wekkerradio. Het signaal is gewoon zwakker dan FM. Dus daar moet nog wel wat aan gebeuren lijkt mij. Nico.
 8. nchuijg

  telesport eenmalige tune

  En daar is de kous mee af.
 9. nchuijg

  Veronica Reklame's

  Maarten je hebt gelijk! Nico.
 10. nchuijg

  Veronica Reklame's

  Die resterende CD's zijn de reclame's van Radio Noordzee! Groet Nico.
 11. nchuijg

  Veronica Reklame's

  Juul, Ik denk "stiekem" die van de Puch bromfietsen wel! Ook een blije Puch rijder, Nico.
 12. nchuijg

  Radio5 op FM

  Piet, Ik weet het, maar ik houd niet van die losse draadjes op geplakte apparaten en antennes, die aan de binnenkant op het raam geplakt moeten worden, bovendien een mooie prooi voor het "koevoet gilde". Nico.
 13. nchuijg

  Radio5 op FM

  Helemaal mee eens, als ik radio 1 zat ben in de auto, is al het ander een pot nat, jocks met hulp jocks en o.h. maar, en het gaat allemaal over niets en de muziek die gedraaid wordt is niet mijn beleef wereld. En om nu een nieuwe auto te kopen voor DAB+ te ontvangen voor radio 5, gaan we niet doen. Het is tijd voor actie lijkt me, de NPO is er ook voor ons 55+ sers. Nico.
 14. nchuijg

  documentaire in 2018 over aanslag MEBO II

  En die documentaire is binnenkort te zien op Youtube, dus afwachten maar wat er van gebakken is, ze zijn er in ieder geval voor geslaagd. Wat niets zegt over de inhoud, wat ik begreep allemaal uit tweede hand. Wel zit Hans Hogendoorn er in, werd er in een bijzin gemeld. Groet Nico.
 15. nchuijg

  Radio 10 en 60 - 70's platen.

  Hier komt van alles langs: https://tunein.com/radio/The-Oldie-Station-s122822/
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.