Jump to content

nchuijg

Members
 • Content Count

  286
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

195 Excellent

About nchuijg

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ?

Contact Methods

 • Website
  http://theoldiestation.org/
 • Facebook
  -
 • Twitter
  -

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Als je het wat vertraagd afspeelt versta ik gewoon TOP VIJF. Nico.
 2. Hierbij een digitale kopie van Stan Freberg Who Listens To Radio uit 1965. Stan Freberg een Amerikaanse Komiek die veel commercials en jingles maakte. Hier werd gebruikt gemaakt van Sara Vaughan en Quincy Jones met het ook hier bekende Who Listen To Radio. The Great Radio Radio Robbery spot is bij Radio Veronica nagemaakt door Arend Langeberg. Komt van een plaatje bestemd voor radio stations in Amerika van de Stations Representatives Association. Het geheel is digitaal opgeknapt. https://pixeldrain.com/u/swemgwXb Nico.
 3. Na wat onderzoek blijkt het uit Wie Van De Drie te komen, als geen van de panelleden het had geraden wie de echte was, klonk dit ha ha ha in mineur en gingen de deelnemers er met de pot vandoor, maar dat gebeurde niet zo vaak. Nico.
 4. Even een update, de NVPI heeft geen database met matrix nummers, en dit is wat Discogs er over heeft: https://www.discogs.com/label/1388737-Verenigde-Nederlandse-Brouwerijen-Breda En op Marktplaats stond er een te koop en daar was bij vermeld dat Phonogram de producent was. De NVPI gaf de suggestie het bij SENA na te vragen. Nico.
 5. Het zal een kwis geweest zijn, waar dit werd gebruikt, maar wie weet welke? https://pixeldrain.com/u/e4JZp2qg Alvast dank. Nico.
 6. Juul, Als ik het zo beluister is het een kopie gemaakt vanaf de 192 stream, luister maar eens goed naar de rateltjes in de stille stukken tussen de platen en reklame's, dat is wat ik op de stream rechtstreeks ook wel hoorde. Nico.
 7. Open deze volgende twee websites in twee tab-bladen https://www.6v6.co.uk/transmitters/solid-state-transmitters/mosquiti-one-watt-transmitter.html https://www.6v6.co.uk/transmitters/solid-state-transmitters/swordfish-1-watt-1485khz-transmitter-netherlands.html en schakel van de een naar de ander, en kijk wat er veranderd, dat is de dipswitch en de tekst opdruk van de print, de rest blijft hetzelfde. Nico.
 8. Ik heb de vraag bij de NVPI neer gelegd, die weten misschien een weg om erachter te komen. Voor een reclame uiting is het best een kwaliteits product, waar denk ik bekende musici achter zitten.
 9. Juul, Ruud van Lieshout heeft er een mooi boekje over gemaakt met foto's, het heet "Band loopt" over o.a. de voorganger van de Honingstraat de schouwburgzaal van het Hof van Holland en ook over de Wisseloord studio's.
 10. Dat Hammond orgel en dat plaat nummer ik denk Phonogram en daar kwamen de platen van Cees vandaan toch, maar het is natte vinger werk, er staat verder niets op de plaat als alleen die Skol teksten, en geen hoes, ja een Veronica discotheek hoesje, Juul.
 11. Hierbij wederom voor de liefhebbers kant 2, een echt singletje aangeboden door Verenigde Nederlandse Brouwerijen Breda - Oranjeboom. Dit instrumentale nummer op een singletje met het nummer 6802 077. 2 W waarop niets verder is te vinden over de uitvoerende. Het lijkt mijn een Nederlandse productie, met Thijs van Leer? Cees Schrama? wie weet hier misschien meer van. https://pixeldrain.com/u/DPquNgvM Groet Nico.
 12. Thym, Ik denk dat het probleem bij jou zit in Chrome en FireFox werkt het gewoon. Groet Nico.
 13. Hierbij wederom voor de liefhebbers, een echt singletje aangeboden door Verenigde Nederlandse Brouwerijen Breda - Oranjeboom. Dit instrumentale nummer op een singletje met het nummer 6802 077. 1 W waarop niets verder is te vinden over de uitvoerende. Het lijkt mijn een Nederlandse productie, met Thijs van Leer? Cees Schrama? wie weet hier misschien meer van. https://pixeldrain.com/u/NBuATGyx Groet Nico.
 14. Voor de liefhebbers de single Golden American Groot Van Smaak En Zo Zuiver Als Goud. En hij is digitaal bewerkt! https://pixeldrain.com/u/7N8zrY5D Groet Nico.
 15. Er zit ook een plaat in die in 1963 is uitgebracht n.l. Robert Cogoi - Dou, Dou, Dou, Doux, het zou denk moeten zijn José Francis - Dou, Dou, Dou, Doux, deze versie is eind 1960 uitgebracht. Nico.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.