Spring naar bijdragen

nchuijg

Leden
 • Aantal bijdragen

  184
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

70 Excellent

Over nchuijg

 • Rang
  Gevorderd lid

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  ?

Contactmethoden

 • Website
  http://members.ziggo.nl/nchuijg
 • Facebook
  -
 • Twitter
  -

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. nchuijg

  USA groep Love

  Maar ook. She Comes In Colours en My Little Red Book. Groet Nico.
 2. nchuijg

  Dons Australian Made Broadcast Transmitters

  Ook daar zijn ze trots op hun Australian Made Broadcast producten. Ook iets over de RCA Amplifase transmitters. Groet Nico.
 3. nchuijg

  Nederlandstalige plaatje gezocht

  Vincent, Het is Ernie Bender met Strandfeest uit 1965. http://www.45cat.com/record/tf270093 Groet Nico.
 4. nchuijg

  eerste bevoorrader zendschip Veronica

  Nou in Amsterdam west op 4 hoog met een 3 polige fm antenne kwam hij uitstekend door, alleen het geluid was soms erbarmelijk slecht (over gemoduleerd). Ze zijn ook eens voor de Engelse verkiezingen naar de overkant gevaren ( who are you kidding Mr Wilson) het is me toen gelukt om met goede omstandigheden het FM signaal overdag te ontvangen. Nico.
 5. nchuijg

  opname c-quam

  De tenen zijn lang merk ik, ik stel een paar vragen ik heb geen oordeel gegeven, en ik zij al, ik heb geen belang. En je vooronderstelling dat ik nog nooit C-Quam stereo heb gehoord in AM, heb je mis, maar hoe klinkt het met 4,5 Khz? En als ik dan nog mijn mening mag geven over die audio processor instelling, met gevaar op de brandstapel te belanden, wel erg over de top en vermoeiend om er lang naar te luisteren. En die spijkers liggen in verband met de droogte boven water.🙂 Nico.
 6. nchuijg

  opname c-quam

  De vraag stellen is hem beantwoorden, ach, ik heb er geen belang bij, maar er word wel eens geklaagd hier, dat ze last hebben van zijband gespetter van andere zenders, en dat komt dus o.a. hierdoor, toch een beetje een piraat lijkt me dan toch. Nico.
 7. nchuijg

  opname c-quam

  Ik heb de audio geladen in audition en zie dat het breder is dan 4,5 Khz, dat is toch niet toegestaan? In America is dat 10 Khz en dat klinkt bijna als FM, volgens mij gaat dit hier ook deze richting op? Nico.
 8. nchuijg

  opname c-quam

  Is dit AM kwaliteit via de ether? en wat voor een audio processor word er gebruikt. Nico.
 9. nchuijg

  Wat zijn uw herinneringen aan piratenzender Veronica?

  Tony Claassens ook Ziekenomroep Rano Amsterdam. Wim Vriezen ook Radio Lucas Amsterdam Nico.
 10. nchuijg

  Wat zijn uw herinneringen aan piratenzender Veronica?

  Juul, Ik wacht met belangstelling de verdere ontwikkeling af en moet mogelijk het voorzichtige positieve beeld van René bijstellen. Jammer dat mensen zich groter voor willen doen dan in werkelijkheid en dan ook nog journalist! Nico
 11. nchuijg

  Wat zijn uw herinneringen aan piratenzender Veronica?

  Ja Juul dat heb ik gezien, en die mevr. Schipper, weet die veel, de ene Veronica is de ander niet, weten wij, zij koppelt van alles aan elkaar, dat heet dan journalist, stukkie schijfster. Maar dat van René Steenhorst bij de VOO en WO kan best kloppen, René maakt bij mij niet de indruk aan duim zuigen te doen. Mij schiet nog te binnen dat zijn schrijven begon in het huis aan huis blad de Echo (ook Telegraaf) in Amsterdam, daar was hij al mee bezig in de Radio Lucas tijd. Nico.
 12. nchuijg

  Wat zijn uw herinneringen aan piratenzender Veronica?

  Dit is de betreffende journalist https://www.facebook.com/rene.steenhorst.3 Hij heeft wel een radio achtergrond, in de jaren 70 was hij medewerker bij ziekenomroep Radio Lucas Amsterdam, ik ben hem daarna uit het oog verloren, tot ik hem ontdekte als journalist over medische zaken bij de Telegraaf en nog al in de weer was met prof Bob Smalhout. https://www.facebook.com/rene.steenhorst.3 Andere radio activiteiten zijn mij niet bekent, maar dat wil niet zeggen dat ze er niet zijn. Nico
 13. nchuijg

  Jongens Meisjes kijk eens goed wat die dappere Dodo doet

  Maar jij bent ook wat ouder!
 14. Spreekbuis meld dat Jaap Brugman de geestelijk vader van de populaire televisie serie uit de 50er en 60er jaren is overleden http://www.spreekbuis.nl/jaap-brugman-dappere-dodo-overleden We zijn er allemaal mee groot geworden. Nico.
 15. nchuijg

  npo-radio-1-stopt-na-70-jaar-met-pips

  In deze digitale wereld loopt er bijna niets meer op tijd (eigenlijk gek hé), gelukkig is er nog die analoge DCF-77 klok in Mainflingen die zet mijn dcf klokje en mijn stream pc,s er mee op tijd, en daar weer aan gekoppeld de pips, dus die blijf ik horen. https://tunein.com/radio/The-Oldie-Station-s122822/ En wat er voor terug komt, in muzak verpakte piepjes, we leven in veranderden tijden, de zonnewijzer dan maar weer, moet het wel zonnig blijven. Groet Nico.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.