Jump to content

nchuijg

Members
 • Content Count

  316
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

232 Excellent

About nchuijg

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ?

Contact Methods

 • Website
  http://theoldiestation.org/
 • Facebook
  -
 • Twitter
  -

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vandaag in de Volkskrant in de rubriek Het Eeuwig Leven een mooi overzicht van haar leven dat eindigde op 3 December 2020 met een leeftijd van 82 jaar. Maar wat niet in het overzicht staat, dat ze ook actief was in de jaren 50 60 en 70 bij ziekenomroep Rano Amsterdam in het Wilhelmina Gasthuis. Naast het presenteren van programma's, coachte ze ook nieuwe medewerkers. Daar ontmoete ze ook haar grote liefde Gerard Reitsma en moeder werd van Mark, die als baby mee naar de studio ging op hun Rano avond. Een vakvrouw en een aardig mens. Nico.
 2. En was Wim Jaap van der Laan met zijn programma ook niet een sponsorprogramma van Philips Phonografische Industrie N.V?
 3. Het lijkt mij als het meerdere keren in het programma schema voorkomt, en op dezelfde tijd, dan zou dat wel eens het geval kunnen zijn, en om nu een heel kwartier met de muziek gemaakt door Wout te luisteren, lijkt mij wat eenzijdig om naar te luisteren. En helaas voor Wout zo bekent was hij niet in Nederland, ik had er nog nooit van gehoord, maar dat zegt natuurlijk niets. Een EMI sponsor kwartiertje! ? Nico.
 4. Juul, Dat is wel te wensen! gaten in de grijze materie krijgen we allemaal. Nico.
 5. Juul, maar is het nu en sponsor kwartiertje van EMI of nog een overblijfsel van het CNBC avontuur, hij woonde al in Engeland die tijd. En aan Tony Vos kan je het niet meer vragen, misschien Tineke? Nico.
 6. Er is dus over nagedacht, mooi dat alles na al die jaren erop is blijven zitten, dat kan je van de magneettape niet altijd zeggen.
 7. Zo te zien is het de eerste sticker op de doos, als er al een eerdere heeft opgezeten laat dat altijd sporen na, bij het trachten te verwijderen Juul !
 8. 11 keer gebruikt bij opname en 11 keer gebruikt bij weergave, lijkt me weinig tenzij er een ongelukje is gebeurd.
 9. Bert, Klopt, kijk hier een radio uit 1955 http://www.radiocollection.cmshost.nl/kvdijke/nl/philips/bx653a.html?i=1 Maar wanneer het is opgerekt naar 104 MHz weet ik niet. Nico.
 10. FM met kanaal indeling, 19 voor Hiversum 1 via Lopik en ik dacht 33 voor Hilversum 2. Ik heb nog een Grundig Musicboy portable die gaat maar tot 104 MHz met FM kanaal indeling. En een AM steunzender voor de 289 meter de 188 meter. Het is allemaal lang geleden en het was een tijd die overzichtelijk was. Dank Juul, we worden oud! Nico
 11. Ik hoor Henk Terlingen niet presenteren, ook mis ik de naam Theo Stokkink en twee produktie mannen voor een half uur plaatjes het kon niet op destijds. Een standaard opmaak stukje voor in de gids? Nico.
 12. De grijze cellen werken, maar langzaam, mij schiet de naam van Gonnie Baars te binnen, de Amsterdamse zangeres, die presenteerde Coda, dus is het helemaal niet Sonja maar Gonnie, voor wat het waard is. Hier staat het in http://resources.huygens.knaw.nl/vrouwenlexicon/lemmata/data/Baars Nico.
 13. Het lampje gaat nu ook bij mij branden, het was op de zaterdagmiddag, later kreeg het een andere naam zou Sticker kunnen zijn. Dat werd door Vincent van Engelen gepresenteerd, ik mocht een keer mee met Vincent in zijn oude Peugeot, in de NCRV studio net onder het maaiveld, met technicus Ben Hartog. Vincent was toen nog DJ in een Amsterdamse clup. Er moest wat worden veranderd in het programma dat mocht Vincent niet op zijn eigenhoutje doen, dus met de hoofdredacteur overleggen die zat thuis, zo ging dat toen. Nico.
 14. Een plaat uit 1964 The Vips - Listen To Me, maar hoe komt Jan-Fre aan de Kodak show? ik hoor duidelijk een paar maal Coda of Koda zonder een K op het eind Sonja beheerste het ABN en het lijkt wel een verzoekplaten programma. Is dit niet een programma gemaakt voor de leger kantine's? Nico.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.