Spring naar bijdragen

nchuijg

Leden
 • Aantal bijdragen

  184
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

75 Excellent

Over nchuijg

 • Rang
  Gevorderd lid

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  ?

Contactmethoden

 • Website
  http://members.ziggo.nl/nchuijg
 • Facebook
  -
 • Twitter
  -

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. nchuijg

  nieuwe info begin tijd

  Juul, Trouwens weer fijn dat je weer uit je forum stilte bent gekomen, zou het een idee zijn een schrijver of journalist dit Willem verhaal op te laten tekenen? Een suggestie, Auke Kok, heeft veel affiniteit met Veronica. Groet Nico.
 2. nchuijg

  Reclame bij opstarten stream

  Ruud, Shoutcast doet dit niet! wel kun je van hun dienst gebruikmaken (monetize) , dat kost wat maar als je goed beluisterd word kan het wat opleveren, en het onderbreekt wel je stream regelmatig. Dan moet je wel gebruik maken van shoutcast V2 server en zie: https://www.shoutcast.com/monetize TuneIn doet het gewoon bij opstart van stream connectie, doe je niets aan. Groet Nico.
 3. nchuijg

  Radio 227 - 19670000 - 1630-1700 - Dick Weeda - Beatpoot

  Leendert, Dat was bij de start van Radio 227, nadat ze in Zaandam de gebroken mast er weer opgezet hadden, Februari 1967. En toen Radio Dolfijn achter zich lieten, en Radio Twee Twee Zeven geboren werd. Het spotje van Tony Winsor (programmaleider) "I am happy to introduce on the new double two seven" Tony was ook de bedenker van de naam volgens mij. Groet Nico.
 4. Juul, Was er eigenlijk een reserve antenne aan boord, voor het geval een vliegende storm de bestaande zou vernielen. Het lijkt me een hele klus even snel een nieuwe te maken. Tenslotte was er ook een reserve anker. Nico.
 5. nchuijg

  Percy Faith - Sha Bumpin'

  Vincent, dat youtube filmpje vervormd als de neten, hier is hij beter. Groet Nico.
 6. nchuijg

  lester wilson light my fire (2) Atlantis jingle

  Voor de liefhebbers heb ik de Youtube audio bewerkt en is nu wat aangenamer om naar te luisteren, ik mag hier de link niet plaatsen. Voor wie hem hebben wil even een berichtje sturen via mijn profiel, stuur ik de link naar je toe. Groet Nico.
 7. nchuijg

  USA groep Love

  Maar ook. She Comes In Colours en My Little Red Book. Groet Nico.
 8. nchuijg

  Dons Australian Made Broadcast Transmitters

  Ook daar zijn ze trots op hun Australian Made Broadcast producten. Ook iets over de RCA Amplifase transmitters. Groet Nico.
 9. nchuijg

  Nederlandstalige plaatje gezocht

  Vincent, Het is Ernie Bender met Strandfeest uit 1965. http://www.45cat.com/record/tf270093 Groet Nico.
 10. nchuijg

  eerste bevoorrader zendschip Veronica

  Nou in Amsterdam west op 4 hoog met een 3 polige fm antenne kwam hij uitstekend door, alleen het geluid was soms erbarmelijk slecht (over gemoduleerd). Ze zijn ook eens voor de Engelse verkiezingen naar de overkant gevaren ( who are you kidding Mr Wilson) het is me toen gelukt om met goede omstandigheden het FM signaal overdag te ontvangen. Nico.
 11. nchuijg

  opname c-quam

  De tenen zijn lang merk ik, ik stel een paar vragen ik heb geen oordeel gegeven, en ik zij al, ik heb geen belang. En je vooronderstelling dat ik nog nooit C-Quam stereo heb gehoord in AM, heb je mis, maar hoe klinkt het met 4,5 Khz? En als ik dan nog mijn mening mag geven over die audio processor instelling, met gevaar op de brandstapel te belanden, wel erg over de top en vermoeiend om er lang naar te luisteren. En die spijkers liggen in verband met de droogte boven water.🙂 Nico.
 12. nchuijg

  opname c-quam

  De vraag stellen is hem beantwoorden, ach, ik heb er geen belang bij, maar er word wel eens geklaagd hier, dat ze last hebben van zijband gespetter van andere zenders, en dat komt dus o.a. hierdoor, toch een beetje een piraat lijkt me dan toch. Nico.
 13. nchuijg

  opname c-quam

  Ik heb de audio geladen in audition en zie dat het breder is dan 4,5 Khz, dat is toch niet toegestaan? In America is dat 10 Khz en dat klinkt bijna als FM, volgens mij gaat dit hier ook deze richting op? Nico.
 14. nchuijg

  opname c-quam

  Is dit AM kwaliteit via de ether? en wat voor een audio processor word er gebruikt. Nico.
 15. nchuijg

  Wat zijn uw herinneringen aan piratenzender Veronica?

  Tony Claassens ook Ziekenomroep Rano Amsterdam. Wim Vriezen ook Radio Lucas Amsterdam Nico.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.