Jump to content

nchuijg

Members
 • Content Count

  272
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by nchuijg

 1. Er zit ook een plaat in die in 1963 is uitgebracht n.l. Robert Cogoi - Dou, Dou, Dou, Doux, het zou denk moeten zijn José Francis - Dou, Dou, Dou, Doux, deze versie is eind 1960 uitgebracht. Nico.
 2. En Juul, je vergeet de VPRO die nog niet van het geloof was afgevallen, s'morgens de dominee terwijl ik mijn bordje havermout of griesmeelpap voor het naar school gaan zat te eten. Ik weet het, het was die tijd en nog niet bezig met die zuilen, ik ben katholiek op gevoed dus dat stond wat meer aan. Maar mijn vader zat altijd te luisteren naar de visserijband 185 mtr dus was Veronica dicht bij. Ik ben ook al ruim 5 jaar Drees trekker, die AOW heeft de bejaarden na hun 65ste ten minste een redelijk bestaan gegeven. Ik ben ook niet tegen het socialisme, maar toen vond ik dat gepraat maar niks. Hier de radio waar naar luisterden.
 3. Socialistisch Commentaar van maar liefst 15 minuten, daarom luisterde ik in die tijd (1965) naar Radio Veronica! En de eerste stereo uitzendingen, dan ging het decoder lampje branden in je stereo radio als je die dan had. Nico.
 4. Juul, Wat een "raar" telefoonnummer, Amsterdam is en was 020 en het kengetal begon altijd met een 0. Nico.
 5. Sterker nog, de aansluitwaarde van een 16 A groep is 3520 oftewel Watt 3,5 kW, dus 3 van deze zenders! Nico.
 6. En dat over een vermogen van iets meer dan 100 watt, het lijkt mij een installatie van een illegaal drugspand! Nico.
 7. Dyo, Youtube is je vriend!
 8. Gisteren werd bekent dat hij vrijdagmorgen is overleden op 73 jarige leeftijd. https://rtva.nl/2020/02/amstelveense-boogiewoogie-pianist-jaap-dekker-73-overleden/ Chiel Montagne stelde hem voor kinderliedjes te spelen in de boogiewoogie stijl. https://www.spreekbuis.nl/chiel-montagne-alleen-de-radio-geeft-een-artiest-echt-een-podium-en-bekendheid/ De rest is geschiedenis. Nico.
 9. Het boek van Gerth Van Zanten de Veronica Saga staat het hele verhaal van ook de Heer Derksen, hij was eerst blij en later boos. Groet Nico.
 10. Maar Hans de echte filler en tune was toch van Al Goodman And His Orchestra Met There’s No Business Like Show Business!? Nico.
 11. En bij de NOS weten ze kennelijk niet dat hij bij Radio Veronica is begonnen! (Is nu net aangepast) De "Tom Mulder Tram" staat voor goed in de remise. Nico.
 12. https://www.nu.nl/muziek/6020448/willem-van-kooten-verzon-verhaal-achter-nummer-1-hit-hey-mal-yo.html En met het nummer Una Casa Portuguesa lijkt hetzelfde te zijn gebeurd! Het is toch schaamteloos, en heeft hij met een deel van die centen een Casa in Portugal kunnen verwerven. Nico.
 13. In de Volkskrant vandaag een rouwadvertentie van Programmamaker Hans Keller. Ook maakte hij reclame spots, mooie stem! hier een KLM spot. https://pixeldrain.com/u/4jCu7J55 Nico.
 14. nchuijg

  Fred Emmer Overleden

  De NOS meld dat Fred Emmer op 85 jarige leeftijd is overleden. Hier een door hem ingesproken Reclame van Peter Stuyvesant sigaretten. https://pixeldrain.com/u/unduErJ4 Nico.
 15. Bij de "afhaal chinees" is deze te koop! voor nog geen 20 Euro en werkt goed.
 16. Hier een uitgebreide demonstratie van een CRL Amigo analoge AM processor. Groet Nico.
 17. Hier nog een paar Yvette reclames Yvette is met een Y, waarschijnlijk een muziekje van een productie music library LP. https://pixeldrain.com/u/zUI0M9Pz Groet Nico.
 18. https://mediamagazine.nl/petitie-voor-behoud-analoge-radiosignaal-bij-ziggo/
 19. nchuijg

  IP adres

  Juul, dat is door je provider uitgegeven en aan je Modem/router van je provider gekoppeld. Voor een particulier is dat een dynamisch IP-adres, de provider kan dat zo maar wijzigen. Maar dat gebeurd niet vaak. Groet Nico.
 20. Hans en nu de kop nog even aanpassen in HOU Maat! Nico.
 21. Juul, Komt goed, moet ze even opnieuw scannen, ja ze zijn wel erg klein! zie ik. Groet Nico.
 22. Juul, Hierbij een opfris moment, datum weet ik niet meer maar hier Klaas v Onselen later bekent als Peter Holland, Henk v Dorp en jezelf hier hard aan het werk. Noem dat Maar NIKS! Groet Nico.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.