Jump to content

nchuijg

Members
 • Content Count

  245
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by nchuijg

 1. Wat doe je nu moeilijk, stap op 20 oktober in de auto vanaf 11uur kun je terecht. Daar zitten die dag allemaal buizenradio hobbyisten met hun apparatuur klaar om je te helpen en dat ding aan het spelen te krijgen. En dat voor een handdruk en een dank je wel. Even de moeite nemen om naar Driebergen te gaan, lijkt me simpel. Groet Nico.
 2. Dit is misschien een betere en snelle oplossing voor een regenachtige zondag: https://www.nfor.nl/index.php?id=272059 Groet Nico.
 3. Harm, Je kunt ook hier die vraag stellen, veel Expertise: https://www.nfor.nl/index.php Groet Nico.
 4. Hij is nu in The White Room With Black Curtains. Nico.
 5. Johan, Ik denk dat je Bruce Johnston met Pipeline bedoeld. Groet Nico.
 6. hierbij de A side voor de liefhebbers. Nico.
 7. De Volkskrant maakt vandaag melding in de rubriek het eeuwige leven dat j.l. 25 augustus Bob Bouber is overleden. Daarbij een mooi overzicht van wat hij allemaal heeft gedaan, o.a. de maker van het nummer van HET Ik heb geen zin om op te staan. Nico.
 8. Die zender stond op het punt waar nu de Utrecht boog van Prorail nu ligt, nabij de Makro bij Diemen en Ouder Amstel. De klacht was altijd dat STAD overal te ontvangen was behalve in Amsterdam, de ontvangst aan de andere kant van het IJselmeer in Friesland was zelfs behoorlijk. Nico.
 9. nchuijg

  DX LPAM

  Een leuk filmpje voor 1008 KHz gebruiker hier! Groet Nico.
 10. Ik luister op de boven verdieping van een rijtjes huis, dus boven zit ik onder een houten dak met pannen, MCB komt wel vele malen sterker binnen, ook vang ik die Hindoestaanse bij Den Haag redelijk. Groet Nico.
 11. Ruud, Het in de schaduw van Amsterdam zitten valt nog al mee, wat bebouwing in Osdorp en de Aker, verder alleen een golfterrein en het Amsterdamse bos en de Amstelveense Poel.
 12. Harm, Hier in Amstelveen Middenhoven komt hij wel door maar daar is alles mee gezegd. MCB 747 knalt er hier uit, Alphen a/d Rijn is verder weg dan jouw locatie, ik meen ergens achter Westgaarde Osdorp. Mag je op die frequentie ook 100 W uitsturen? En dat allemaal via mijn Grundig Music Boy. Groet Nico.
 13. nchuijg

  Almadisk label

  Dag Juul, Ik bedoelde Audio, ook ik heb niet de hoes en het vinyl. Groet, Nico.
 14. nchuijg

  Almadisk label

  Wikipedia verteld het verhaal compleet van If I didn't have a dime to play the juke-box maar almadisk komt daar niet als label uit. https://nl.wikipedia.org/wiki/If_I_didn't_have_a_dime_to_play_the_juke-box Nico. Juul, Ik heb een kopie voor je als wil. Het leuke is het heeft een connectie met Veronica en textiel handel. Nico.
 15. Het gaat beter, het maximale aantal luisteraars is inmiddels 20 en op moment 4 Nico.
 16. nchuijg

  t is wat..........

  Juul, Die constructie heeft wel een hoog knik gehalte van VW. Waar ik bang voor ben dat die kousjes gaan schuiven, die jongens van de PTT bonden het kousje daarom af met polyamide draad gedrenkt in paraffine om dat te voorkomen. Nico.
 17. nchuijg

  Filmpje RNI

  Ja ik dacht al! maar je doelde op de personen in de sloep. Nico.
 18. nchuijg

  Filmpje RNI

  Juul, In het begin, van de drie heren de middelste Arend Langeberg dacht ik. Nico.
 19. Met de luisteraars is het nog niet zo best nu 4 en maximaal tot nu toe 12.
 20. Zie ook: http://www.bobleroi.co.uk/ScrapBook/CityReunion/FortFanatics.html Nico.
 21. Hans, Ik begrijp het. Ja Hans dan klopt het en het gaat over deze productie: Nico.
 22. Hans, dat van Peter Kreuder klopt niet volgens mij, zie: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Firefly_(1937_film)
 23. Maar het wissen met een permanente magneet is niet wenselijk, het richt de ijzerdeeltjes in een richting (dat betekent ruis op de band), daarom een open kern transformator op wisselspanning die een wisselend magneetveld maakt en dus de ijzerdeeltjes door elkaar schut. Nico.
 24. Hier zijn laatste rustplaats en zijn vrouw Marion. https://beeldbankblaricum.nl/overige/item/4777-rob-out-1939-2003
 25. Ja Juul vroeger was er een opleiding binnen de omroep, Santbergen met opleiders als Herman Broekhuizen, Cor Krijnen en Koos Koolschijn. Ze hadden jaren ervaring en brachten dat over op de beginnende medewerkers, maar ja dat was vroeger, tegenwoordig doet iedereen wat goed dunkt. Hieronder Cor Krijnen en Herman Broekhuizen.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.