Jump to content

nchuijg

Members
 • Posts

  361
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by nchuijg

 1. Een reclame uit 1964 van Radio Veronica met o.a. de stem van Tony Vos begon met een mandoline intro. https://pixeldrain.com/u/bT4G4BnU De tweede stem is van Harmen Siezen. En dat komt van een singletje van Tony Vos uit 1963, met de titel Ik Voel Me Zo Alleen, beter bekent van Brenda Lee - All Alone Am I uit 1962. De originele muziek is van Manos Hadjidakis uit 1959 voor de film To nisi ton genneon. Hier Tony Vos. Nico.
 2. Ook Willem v Kooten was in die tijd actief als liedjesteksten schrijver, o.a. de hit Glaasje Op, Laat Je Rijden is van hem. En nog een paar meer nummers van Sjakie Schram.
 3. Hier een kopie van een flexplaatje met aan de ene kant een promotie van de Nederlandse versie van Bilboard. Met de stemmen van Henny Spijker en Mark van Amstel uit 1979. En de andere kant een presentatie van Top Format Producties met Pams NCRV jingles en reclame's en als laatst de Eggermont versie van PAMS TROS jingles. Daar kreeg de Tros wel gedonder mee over de copyrights. Presentatie Ger Loogman productie Ren Groot (het geheel is een beetje flauw) https://pixeldrain.com/u/54Gc7TMX
 4. Het is altijd leuk voor de liefhebbers te weten wat de basis is voor de jingle, en die is van Ray Conniff. Alleen er is aan de snelheid van de jingle geknoeid. Nico.
 5. Juul, Ik ben blij dat de oprechtheid van René bevestigd is, het koste wat moeite maar je hebt na het fragment, het ook op papier kunnen bewijzen, en rechtgezet, dat is in je te waarderen. Het onderwerp was net zo stormachtig als ten tijde van het aan boord zijn van René. Ik heb de flauwe woordspeling in mijn bijdrage aangepast, excuus nogmaals. Ik hou niet van dat mensen die al bij voorbaat aan de oprechtheid van personen twijfelen, je kan het ook in het midden laten, en daarom heb ik me als verdediger van René opgesteld, en niet op verzoek van hem. Ik hoop dat jullie een goed gesprek hebben, en kunnen we dit nu achter ons laten. Nico.
 6. Juul, Die flauwe woordspeling neem ik terug, René ken ik van 50 jaar geleden en beslist geen fantast en nu het fragment beluisterd te hebben staat het toch vast dat hij daar heeft gewerkt. Maar kennelijk moet het voor jou op papier of uit de mond van andere medewerkers komen. En Berry Zandscholten werkte toch alleen Hilversum, wat weet hij nu van wat er aan boord allemaal gebeurde. René is getregd omdat aan zijn oprechtheid word getwijfeld, en als hij een fantast was had hij nu wel het hazepad gekozen. Nico.
 7. Juul, Ik vraag me af of je dat fragment wel hebt beluisterd, hoeveel bewijs wil je hebben. Of is het moeilijk je ongelijk in deze te bekennen? https://pixeldrain.com/u/U2843Upi Nico.
 8. Ik heb René gesproken, hij heeft de standing niet mee gemaakt hij is in die maand eerder van boord gehaald omdat hij zeeziek was, is daarna gestopt bij Veronica i/o met Rob Out, en in Hilversum was er geen plaats voor hem.. Het fragment is dus niet van 18 April, René maakte 's nachts life programma's onder de titel Nachtwacht daar is het fragment van. Het is Vijftig jaar geleden, dan staat het je allemaal niet meer zo helder voor de geest, er is een heel mensen leven aan voorbij gegaan met denk belangrijkere zaken. Nico ook namens René.
 9. Kijk dit is het bewijs dat René Steenhorst wel degelijk bij Radio Veronica heeft gewerkt, een discussie van meer dan een jaar geleden hier was dat er geen bewijs was volgens Juul, dus een geval van zich beter voor doen. Het zit kennelijk in het archief van Stichting Norderney, dus Juul even recht zetten lijkt me. Nico
 10. https://store.danoday.com/cheap-radio-thrills-instant-download/ Nico.
 11. Juul, Waarom is er niet gekozen de oude website in de lucht te houden en de nieuwe in een sub-map op de surfer te maken zodat je het resultaat van het geheel voor iedere betrokkende is te bekijken en daar hun zegje over doen zonder dat de hele wereld daar een mening over gaat geven. De naam van die map binnen jullie club houden, lijkt mij een rustiger manier om deze tijdrovende klus te klaren. Veel succes! Nico.
 12. En die foto van zijn werkhok met de multitrack als "kachel" hilarisch.
 13. Dit maakt alles duidelijk! https://oogopblaricum.blog/2020/05/23/achter-de-voordeur-van/
 14. Juul, Het zou kunnen dat de villa om de hoek Naarderweg 2 later is gebruikt als kantoor, achter zijn de panden met de tuin verbonden aan elkaar.
 15. Maar die ene van Gaston Huijsmans (met de benen op tafel) is het gezelligst https://pixeldrain.com/u/U9PKw3NN Pierre van Ostade wist het wel aan de man te brengen. Nico
 16. Het begin van Drafi Deutscher met Hast Du Alles Vergessen is gebruikt voor een reclame van de Vries & Lampie. https://pixeldrain.com/u/BywpWXQq Nico.
 17. Ruud, Nee die van Radio London waren anders, luister maar, en hier ook nog een andere Nederlandse voor Nicky. https://pixeldrain.com/u/eK7rsnrK Consulate - Cigarettes.mp3 https://pixeldrain.com/u/7tTsGMzM Consulate Sigaretten.mp3 https://pixeldrain.com/l/wZBi8jna All 2 files Nico.
 18. Nicky hierbij https://pixeldrain.com/u/3p5DECGm Consulate - Sigaretten, Cool Clean Consulate.mp3 https://pixeldrain.com/u/a9tqSrqS Drum Shag - De Trein Kwam Mooi Op Tijd.mp3 https://pixeldrain.com/l/PerU1RAP All 2 files Nico
 19. Ook bekent onder First Moog Quartet - Hey Hey https://www.discogs.com/master/145805-Gershon-Kingsleys-First-Moog-Quartet-First-Moog-Quartet Nico.
 20. In de wiek geschoten? er is altijd hoop ik iets van fatsoen! ook hier op dit forum.
 21. Is een robuustere dekking misschien een betere omschrijving?
×
×
 • Create New...