Jump to content

Everton

Members
 • Content Count

  120
 • Joined

 • Last visited

Status Updates posted by Everton

 1. Geachte aanwezigen,

   

  Het is de laatste tijd een rommeltje als het gaat om het wekelijks aanbieden van de Nationale Zaterdagmiddaggebeurtenis, aangevuld met 2 uur Pieter Oele en de non stop 40 van Dave Roest. Ik mis nu al drie weken de bijlages van Peter Vrakking en eerlijk gezegd heb ik er geen zin meer in om er telkens om te moeten bedelen. Vroeger deden we dat als het ware nog wel eens op toerbeurt, maar tegenwoordig lijkt het wel of ik degene ben die de kastanjes uit het vuur moet gaan zitten zeuren. Dit jaar heb ik Bert van der Laan ook enkele keren gevraagd bij te springen, maar nu mijn irritatie van het geregeld achterwegen blijven van de wekelijks NatZatGeb's het gaat winnen van het plezier van het downloaden, gaat voor mij de lol eraf. 

      

  Na 7 jaar wekelijks met plezier binnen harken van de NatZatGeb's, zou ik graag zien dat er net als voorheen een bepaalde structuur inzit. Peter Vrakking is wel eens een weekje weg. Prima! Maar is het dan niet mogelijk om intern te communiceren dat een ander het die week aanbiedt? Voorheen gebeurde dat namelijk wel. Dan nam Vincent die rol feilloos over. 

  Waarom kan dat nu niet meer?   

    

  Ton is zich de laatste maanden ook gaan bemoeien met de wekelijks Top 40 en Tipparade. Hoe goed bedoeld ook is het er m.i. met zijn bijdragen niet overzichtelijker op geworden. Bovendien heeft ook Ton de uitzending van 18-10-1986 niet aangeboden. Waarom niet? De inconsequentie van aanbieden de laatste tijd irriteert me. Dat wilde ik graag even kwijt.

   

  Greetz,

  Everton              

    

  1. Juul

   Juul

   Zo zeg…………….Ik bemoei mij er niet mee. Want ik ben geen fan van de top 40 uitzendingen………...

   Ik heb er niks mee.

   Maar ik zie dat er mensen zijn die er heeeeeeel anders over denken.

    

   Maar goed dat je je "zorgen" even neer schrijft !

 2. Geachte aanbieders,

   

  De laatste weken mis ik de Top 40 's en Tipparades van Extra Gold. Eigenlijk is het dit hele jaar al "rommelig" als het gaat om het aanbieden daarvan. Hoewel alles gratis is en ik vanuit mijn luie stoel wekelijks al 7 jaar(!) de uitzendingen met veel plezier binnen hark, merk ik dat het me begint te irriteren dat ik er toch herhaaldelijk om moet vragen. De lol gaat er op deze manier van af. 

        

  Peter Vrakking biedt van oudsher normaliter wekelijks de uitzendingen Nationale Zaterdagmiddaggebeurtenissen aan, aangevuld met 2 uur Pieter Oele en de Non Stop 40 van Dave Roest. Prima! Maar Peter is weleens een weekje weg. Ook prima. Is het niet mogelijk om intern te communiceren dat een ander bij afwezigheid van Peter de NatZatGeb aan biedt?

   

  Ton is de laatste maanden ook de Top 40 en Tipparade gaan aanbieden. Het is ongetwijfeld goed bedoeld, maar ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat het ook leidt tot verwarring en dat de een de ander gaat aankijken wie wat aanbiedt want ook Ton heeft de NatZatGeb van 18-10-1986 NIET   

   

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.